Pridobite celovit vpogled v svoj življenjski slog! SUPER CENA za MyLifestyle test DNA, ki z več kot 70 analizami obravnava vse vidike vašega življenja. Vključene analize: 38 analiz o prehrani in teži, 11 analiz o športu in rekreaciji, 28 analiz o telesu in umu!

Ne gre za znanstveno fantastiko – MyLifestyle test DNA vam pomaga bolje jesti in spati, ostati vitalni in ohraniti zdravje!

MyLifestyle test DNA: vpogled v življenjski slog
MyLifestyle test DNA: vpogled v življenjski slog
MyLifestyle test DNA: vpogled v življenjski slog
MyLifestyle test DNA: vpogled v življenjski slog
159,20€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

MyLifestyle test DNA
Pridobite celovit vpogled v svoj življenjski slog. 
Ne gre za znanstveno fantastiko –  MyLifestyle test DNA vam omogoča, da spoznate svoj genetski zapis! Na podlagi rezultatov testa DNA boste prejeli personalizirana priporočila, prilagojena vašemu genetskemu profilu. MyLifestyle test DNA obsega več kot 70 analiz, ki vam pomagajo jesti pametneje, spati bolje, ostati vitalni in najpomembneje – ohraniti svoje zdravje.

Test DNA vam lahko pove nešteto stvari, ki jih o sebi in o svojem telesu še niste vedeli! Razkrije vaše genetske predispozicije za široko paleto dejavnikov, ki lahko odločilno vplivajo na kakovost vašega življenja. S pomočjo informacij o delovanju in potrebah svojega telesa lahko prilagodite prehrano, telesno aktivnost in druge vidike življenjskega sloga na način, da bodo kar najbolje podpirali vaše dolgoročno zdravje in dobro počutje.  
Izkoristite neverjetno priložnost in odkrijte, kako izgubiti in uravnavati težo glede na vaše gene, kako izboljšati svoj metabolizem, kakovost spanja, ohraniti zdravje kože in srca, hkrati pa se podajte na potovanje do dolgoročnega zdravja in boljšega počutja.  
Osebni genetski testi temeljijo na vaših edinstvenih značilnostih, informacije, ki jih pridobite z njimi, pa so uporabne vse življenje. Strokovnjaki s področja zdravstva, športa in nutrigenetike pripravijo smernice za optimalen vnos hranil, ki jih vaš organizem potrebuje glede na vaš genetski zapis.
Na tej povezavi si lahko ogledate tabelo, ki prikazuje dve osebi z isto starostjo, isto težo in istim ciljem. Zaradi razlik v njunih genih pa ta cilj zasledujeta na različna načina! 

Ker analiziramo 100 % vaše DNA, to za vas pomeni več analiz, bolj podroben vpogled v vaš genom in z napredkom znanosti vedno nove informacije. S sekvenciranjem celotnega genoma naredite en test in dobite takojšnji dostop do najnovejših spoznanj! 
Postopek testiranja je popolnoma enostaven – test lahko opravite kar doma. Za analizo je potreben zgolj vzorec vaše sline! Ko se odločite za genetski test, na dom prejmete komplet za odvzem vzorca, ki ga opravite po priloženih navodilih in ga pošljete nazaj na naveden naslov. Po končani laboratorijski analizi dobite jasno in razumljivo predstavljene rezultate s personaliziranimi priporočili na GenePlanetovi varni spletni platformi. Priporočila lahko začnete upoštevati kar takoj, pred tem pa se lahko brezplačno posvetujete z našimi strokovnjaki.

Na TEJ POVEZAVI si lahko ogledate video predstavitev aplikacije, na TEJ POVEZAVI pa video vabilo na osebni posvet.

GenePlanet je vodilni evropski ponudnik inovativnih rešitev za ohranjanje zdravja in dobrega počutja, ki temeljijo na preventivnem genetskem testiranju. Ponaša se z 12-letno prisotnostjo na trgu v več kot 35 državah po svetu. Doslej je podjetje prejelo številne nagrade za inovativnost in druge dosežke. Po izboru agencije Spirit Slovenija je bil GenePlanet najboljši izvoznik leta v svoji kategoriji, izbrano pa je bilo tudi za najboljše biotehnološko podjetje v Srednji in Vzhodni Evropi (CESA). Leta 2019 je GenePlanet prejel še priznanje za eno najhitreje rastočih podjetji v Evropi.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Rezerviranih 8

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Rezerviranih 7

Polet z jadralnim padalom v tandemu

Polet v tandemu. Kuponi so unovčljivi do 31. 12. 2021.

-66%
Rezerviranih 88

Ultrazvočno čiščenje zobnega kamna, peskanje, poliranje

Za lepe in zdrave zobe obiščite zobno ordinacijo Doktor Dentalne medicine!

Super cena
Rezerviranih 3
NOVO

Paket frizerskih storitev za kratkolaske

Podarite si modno, svežo pričesko!

-63%
Rezerviranih 3
-51%
Rezerviranih 3
NOVO

Odličen tretma laserskega odstranjevanja aken

Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!