Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

Super cena
Oseb: 1
Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

Aktivni oddih za 2 osebi v Hotelu Termal 4* v Termah 3000, Moravske Toplice

Paket za vse, ki v svoj oddih radi vključite tudi šport, sprehode in oglede znamenitosti! Še posebej boste navdušeni kolesarji! Ne spreglejte vseh opcij bivanja in terminov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

3-urno kopanje v bazenskem kompleksu Wellnessa Živa na Bledu

Uživajte v sproščanju v bazenih! Ne spreglejte vseh opcij kopalnih kart med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 2
Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

SUPER CENA za krasen jesenski oddih v prenovljenem hotelu Histrion 4* v Portorožu: 2x nočitev za 2 osebi z zajtrkom + vstop v Morski park Termaris (največji bazenski kompleks z ogrevano vodo na slovenski obali) + brezplačen wi-fi in parkirišče!

Vrednost kupona je 30,60 €. Razliko 173,40 € do polne cene (204 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Hotel Histrion 4*, Portorož: turistični bon
Hotel Histrion 4*, Portorož: turistični bon
Hotel Histrion 4*, Portorož: turistični bon
Hotel Histrion 4*, Portorož: turistični bon
30,60€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
173,40 €
Super cena
 
 

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
To lahko opravite takoj po plačilu kupona ali kadarkoli kasneje, in sicer preko povezave v zavihku Moji kuponi. Koledar prikazuje trenutno stanje prostih terminov, ki se lahko spreminja glede na zasedenost kapacitet, zato priporočamo, da rezervacijo opravite takoj po nakupu in si zagotovite želeni termin. Po uspešni rezervaciji boste prejeli potrditev rezervacije direktno na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Hotel Histrion ****
Med oleandri, palmami, rožmarini in lovorji se, med Portorožem in Piranom, razprostira letovišče St. Bernardin resort Portorož, v katerem leži tudi povsem prenovljen Hotel Histrion, največji hotel na slovenski obali, ki je z vseh strani obkrožen z neskončno modrino morja in pripoveduje zgodbo edinstvenih lepot in doživetij Istre. Iz hotela je neposreden dostop v Morski vodni park Termaris z najlepšimi razgledi na slovensko morje in Wellness Benedicta, ki obsega svet savn, solno sobo ter različne istrsko obarvane masaže in lepotne tretmaje.

Edinstveno doživetje Istre le korak do morja!
Doživetje čarobne Istre v Hotelu Histrion ponazarjajo zgodbe morja, sonca, istrske kulinarike, tipičnih istrskih zelišč in tradicionalne istrske arhitekture. V prostorni avli hotela vas tako najprej pozdravijo stene suhozidne gradnje, ki je vpisana na Unescov seznam nesnovne kulturne dediščine in je značilna za istrsko okolje, tako kot istrske škure, ki prav tako krasijo prenovljeno avlo hotela. V trenutku vas prevzame občutek, da ste del nečesa posebnega, ta občutek pa se nadaljuje tudi v sobah, kjer v vsakem nadstropju posebej, odseva duh istrske zgodbe skozi elemente morja in piranske soli, sivke ter oljk. Skozi celoten hotel vas pozdravlja istrski hrast, njegov topel objem pa vas opominja na moč tega drevesa, ki je tem prostoru prisoten od nekdaj.

V Hotelu Histrion lahko izbirate med 276 prenovljenimi sobami oljke, sivke in morja, ki jih med dopustovanjem na slovenski obali srečujemo na vsakem koraku. Vsaka med njimi v pastelnih, naravnih tonih modre, vijolične in zelene, s pridihom Istre z razgledi, ki vam vzamejo sapo, ponuja oazo za popolni morski odklop od vsakdana.
Globoko vdihnite, začutite sonce in sol na svoji koži in se prepustite vonju in okusu čisto vaše istrsko obarvane morske dogodivščine blizu doma. Le korak do morja!

Morski vodni park Termaris - Vaša najljubša notranja morska plaža skozi vse leto
V Morskem vodnem parku Termaris bazene polni t.i. »mlado morje«, obogateno z minerali, ki izvirajo iz različnih pritokov. Izkušnja kopanja v naših bazenih je tako morska, kot se le da!
Na desni, bolj mirni strani kopališča, vas takoj pozdravi plavalni bazen s sproščujočim slapom, ki služi kot izvrstna masaža, v svoj objem pa vas vabi tudi prijetno topel whirlpool. Z leve strani vas bo k plavanju povabil velik plavalni bazen, obkrožen z otroškimi bazeni z zabavnimi igrali, kot nalašč za male ljubitelje vodnih vragolij! Vrhunec družinske zabave vas zagotovo čaka v t. i. 'razigranem bazenu', kjer se boste lahko zabavali ob deroči reki in vrtincih, ki bodo navdušili plavalce vseh starosti.
Doživetje morja izven morja, še nikoli ni bilo tako pristno! In vse to ob najlepših razgledih na neskončno modrino slovenskega morja, ki vas obdaja z vseh strani!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Puntižela, Hrvaška

Najem mobilne hiške za do 5 oseb v Brioni Sunny Kampingu, Puntižela

Ne spreglejte vseh tipov mobilnih hišk v Brioni Sunny Kampingu** v Puntiželi med dodatnimi možnostmi ponudbe!