SUPER CENA za SPRING BREAK za 2 osebi v Grand hotelu Bonavia v Rijeki: 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi + VIP tretma v sobi - sadje in voda ob prihodu + gratis 1x pecivo in topli napitek v baru hotela Bonavia + uporaba savne, cone za sproščanje in in fitnesa + wi-fi!

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE! Odpravite se v Grand hotel Bonavia in v prijetni klimi reške regije preživite nepozaben dopust!

Grand hotel Bonavia, Rijeka: pomladni oddih
Grand hotel Bonavia, Rijeka: pomladni oddih
Grand hotel Bonavia, Rijeka: pomladni oddih
Grand hotel Bonavia, Rijeka: pomladni oddih
Grand hotel Bonavia, Rijeka: pomladni oddih
Grand hotel Bonavia, Rijeka: pomladni oddih
272,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,36€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. Kupone je možno združevati za daljše bivanje po predhodnem dogovoru s ponudnikom.
  • Kuponi so unovčljivi do 1. 6. 2024 (odhod).
  • Obvezna predhodna rezervacija na telefon: 00385 51 357 100 ali email [email protected]. Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Ko je rezervacija potrjena, je ni mogoče odpovedati ali spremeniti.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 1,50 €/osebo/noč.
  • En otrok do 11,99 let biva brezplačno.
  • Prijava od 14.00; odjava do 10.00. Možnost zgodnje prijave in pozne odjave glede na razpoložljivost in po predhodni potrditvi hotela.
  • Ponudba vsebuje: Spring Break za 2 osebi v Grand hotelu Bonavia v Rijeki: 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi + VIP tretma v sobi - sadje in voda ob prihodu + gratis 1x pecivo in topli napitek v baru hotela Bonavia + uporaba savne, cone za sproščanje in in fitnesa + wi-fi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Grand Hotel Bonavia je z več kot 140-letno tradicijo in zanimivimi vsebinami prava poslovna oaza v centru Reke, pa tudi idealna izbira za romantične vikende. Hotel razpolaga s 120 namestitvenimi enotami z edinstvenim pogledom na mesto, a la carte restavracijo Kamov in kavarno Dante. Wellness in spa cona hotela ponujata paleti edinstvenih tretmajev za sprostitev in uživanje, v sklopu hotela pa je tudi fitnes.

SOBA
Zakorakajte v udobje in izberite elegantno urejeno sobo. Sprostite se ob vseh vsebinah, kot so LCD TV, brezplačen wi-fi, brezplačen vstop v fitnes in v pomirjujoče cone za popoln oddih.

WELLNESS, SPA IN FITNES
Wellness oaza Grand Hotela Bonavia se razprostira na 250 m2 in je pravo mesto za sprostitev. Obsega finsko savno, turško kopel, cono za sproščanje z ležalniki, lepotni center in sobe za tretmaje, kjer so za doplačilo na voljo edistvene in profesionalne masaže, široko paleto lepotnih tretmajev za obraz in telo ter kozmetično pedikuro in manikiro.
Fitnes center je opremljen z visokokakovostnimi napravami ameriškega podjetja Precor.

KAJ POČETI?
Winter pass Rijeka – brezplačne vstopnice za reške muzeje in znamenitosti: Muzej mesta Reka - Sladkorna palača, Muzej mesta Reka - "Kockica", Muzej moderne in sodobne umetnosti, Naravoslovni muzej Reka, Pomorski in zgodovinski muzej Hrvaškega primorja Reka, JGL Muzej farmacije, Trsatski kaštel, Peek&Poke – Muzej otroštva, Peek&Poke – Muzej informatike, Astronomski center Reka (gosti prejmejo QR kodo ob prihodu v objekt).

MESTO REKA
Rijeka ali kar po naše "Reka" je hrvaško mesto s burno zgodovino in bo zadovoljilo marsikaterega obiskovalca željnega raziskovanja. Obiščite Korzo, mestno palačo, mestni muzej ali pa se odpravite po raznih galerijah. Rijeka je mesto kulture in nudi veliko možnosti za raziskovanja zgodovine in kulturne pomembnosti. Obiščite tudi palačo Mondello ter mestni stolp in napašite oči nad prelepim razgledom. V kolikor se naveličate samega raziskovanja pa mesto ponuja veliko kavarn, restavracij in parkov. Prav tako so v bližini mesta kakor je Crikvenica ali Opatija.

Podrobnosti o ponudniku

BONAVIA RIJEKA d.o.o, Grand hotel Bonavia

Dolac 4
51000 Reka
Hrvaška

00385 51 357 100
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Prijeten pomladni oddih s polpenzionom v Resortu Amarin 4* v Rovinju

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Otrok do 11,99 let vključen v ceno!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Omišalj, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus v hotelu Delfin 2* v Omišlju na Krku!

DODATNI POPUSTI!

Hotel je obdan z zelenim borovjem in vas bo navdušil s svojim modernim slogom. V bližini hotela je plaža, na voljo je tudi pijača ob večerji in brezplačno parkirišče.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih v Ad Turres Resortu 3* s polpenzionom plus in pijačo ob večerji!

DODATNI POPUSTI!

Moderen Resort, obdan z zelenim rastlinjem, ponuja idealno kombinacijo za vsak dopust. Aktivni lahko najdejo svoje mesto na bližnjih športnih igriščih.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus v depandansah Omorika 3* v Crikvenici!

Depandanse obdane z bujnim mediteranskim rastlinjem so v neposredni bližini hotela Omorika. Vključena uporaba otroške igralnice.