Na popoln oddih v Istro! SUPER CENA za pomladni oddih za 2 osebi v apartmajski hiši z bazenom Villa Tina 3* pri Novigradu: 2x nočitev v apartmaju z 2 posteljama + uporaba bazena + brezplačen dostop do interneta + brezplačno parkiranje!

Otrok do 6. leta GRATIS! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije bivanja v Villi Tina 3* - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

Villa Tina 3* Novigrad, 3-dnevni oddih
Villa Tina 3* Novigrad, 3-dnevni oddih
Villa Tina 3* Novigrad, 3-dnevni oddih
Villa Tina 3* Novigrad, 3-dnevni oddih
58,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,29€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. Kuponi so združljivi (lahko podaljšate bivanje).
  • Kuponi so unovčljivi od 15. 4. do 31. 5. 2023.
  • Obvezna predhodna rezervacija (termin lahko rezervirate le preko e-maila) s šifro kupona na telefon: 00385 91 541 1697 ali e-mail: [email protected]. Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona (glede na razpoložljivost).
  • Obvezno doplačilo: turistična taksa 1,70 €/osebo na dan.
  • Možna doplačila: otrok do 6. leta starosti v postelji s starši biva brezplačno; otrok od 6 do 18 let: 13 €/osebo/dan; dodatna odrasla oseba 15 €/osebo/dan.
  • V apartmaju je možno 1 dodatno ležišče.
  • Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.
  • Možnost uporabe bazena je odvisna od vremenskih razmer.
  • Prijava od 15.00; odjava do 10.00.
  • Ponudba vsebuje: pomladni oddih za 2 osebi v apartmajski hiši z bazenom Villa Tina 3* pri Novigradu: 2x nočitev v apartmaju z 2 posteljama + uporaba bazena (pred 1.5.2024 na povpraševanje) + brezplačen dostop do interneta + brezplačno parkiranje.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Modro morje, bele skale in zelena notranjost je barvna shema Istre, največjega hrvaškega polotoka. Modrina njenih obal je kontrast zeleni notranjosti, akropolska mesteca, nekje med sanjami in resničnostjo, pa rišejo tanko črto, ki daje vedeti, da tisto, kar gledate, ni privid.
Srčasti polotok, ki se razteza globoko v bistre, modre vode Jadranskega morja, je skriti vrt lepote, ki odpira vrata v sončno, toplo Sredozemlje. Kar odprite jih, pa bodo počitnice vaših sanj postale resničnost!
Turistično mestece Novigrad leži na zahodni obali Istre in se od številnih istrskih mestec loči po edinstvenih naravnih lepotah, bogati kulturni dediščini in toplem srcu domačinov. To je tudi mesto, ki se lahko pohvali s praktično najbolj čistim morjem v tem delu Sredozemlja. Novigradska riviera se razteza od Dajle do izliva reke Mirne, krasi pa jo razvejana, položna in dostopna obala, posejana z kamnitimi in prodnatimi plažami.
Staro jedro Novigrada stoji na otočku, ki je bil v 18. stoletju spojen s kopnim, ohranjeno srednjeveško obzidje pa je eden od najbolj zanimivih simbolov tega turističnega središča. Številne tuje uprave in kulture - od bizantinske, frankovske, nemške, beneške, napoleonske, avstroogrske in italijanske - so pustile svoje sledi na arhitekturi.

Apartmajska hiša Villa Tina 3* stoji v mirnem, novozgrajenem delu mesta Novigrada, stran od mestnega vrveža in hitrega življenja, sredi narave in čistega zraka, zato gostom ponuja prijeten in predvsem miren oddih.
Poleg užitka in sproščanja v naravi Villa Tina gostom ponuja tudi številne druge ugodnosti: na dvorišču je 10 x 5 m velik bazen, v katerem se lahko osvežite in zaplavate, bazen pa je globok od 1 do 1,7 m, tako da ga lahko uporabljajo tudi starejši otroci. Ko se vam ne ljubi več kopati, pa se lahko sprostite na ležalnikih in uživate na soncu ali pa prosti čas preživljate bolj aktivno in se lotite igre namiznega tenisa. Če ne želite veliko časa preživeti na soncu, boste mesto zase našli v senci krošnje češnje ali pod nadstrešnico, ki je prav tako nedaleč stran od bazena.
Na dvorišču je kamin in velika miza za 10 oseb, tako da lahko v lepem vremenu obedujete tudi na prostem.
Za najmlajše goste oziroma družine z otroki pa je v senčnem kotičku vrta Ville Tine otroški kotiček s toboganom, gugalnico in trampolinom, kjer bodo vaši otroci uživali in se zabavali.

Ljubitelji rekreativnih počitnic si lahko sposodite kolo, s katerim si lahko ogledate mesto ali se odpeljete doplaže. Za tiste, ki iščete še več, pa je v bližnji okolici pisana ponudba športnih aktivnosti, od deskanja na vodi, kajaka, vodnih skuterjev, pa vse do teniških, nogometnih, košarkarskih, paintball in beachvolley igrišč, lahko se lotite tudi golfa in jahanja, tako da boste nedvomno našli nekaj zase.

Podrobnosti o ponudniku

Villa Tina *** Novigrad

Strada Contessa 20a
52466 Novigrad
Hrvaška

00385 91 541 1697
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

3-dnevni najem mobilne hiške v kampu Porto Sole

Popoln oddih na čudoviti obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Poreč, Hrvaška

Pomladni oddih s polpenzionom v vrhunskem Crystal Sunny Hotelu v Poreču

Odkrijte Poreč in lepote zahodne obale Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Sproščen oddih v odličnih Malinska Green Apartments na Krku!

Doživite prijetno klimo Malinske!