SUPER CENA za vrhunski oddih za 2 osebi v Wyndham Grand Novi Vinodolski Resortu: 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi hotela The View 4* + uporaba spa centra NOVISPA z bazenom, savnami in fitnesom + uporaba plaže in bazenov z ležalniki in senčniki + wi-fi in parkiranje!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije bivanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort, pomladni oddih
Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort, pomladni oddih
Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort, pomladni oddih
Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort, pomladni oddih
Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort, pomladni oddih
Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort, pomladni oddih
269,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,35€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. Kupone je možno združevati za daljše bivanje po predhodnem dogovoru s ponudnikom.
  • Kuponi so unovčljivi od 19. 5. do 21. 6. 2024 (odhod), MED TEDNOM (od nedelje do petka).
  • ZASEDENO: 7.6.-9.6.2024
  • Obvezna predhodna rezervacija na telefon: 00385 51 668 415 ali 00385 51 668 417 oz. preko e-maila: [email protected]. Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 3 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 2 €/osebo/noč.
  • Možna doplačila: soba s pogledom na morje 20 €/sobo/dan.
  • Ponudba vsebuje: vrhunski oddih za 2 osebi v Wyndham Grand Novi Vinodolski Resortu: 2x nočitev v dvoposteljni sobi hotela The View 4* + polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja z vključeno brezalkoholno pijačo) + uporaba NOVISPA (bazeni, finska in parna savna, prostor za sprostitev in fitnes center) + uporaba prodnate plaže in bazenov z ležalniki in senčniki (glede na vremenske razmere in dostopnost) + wi-fi in brezplačno parkiranje.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

WYNDHAM GRAND NOVI VINODOLSKI RESORT
Dobrodošli u Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort, idilično naselje na plaži, kjer se stikata lepota kristalno čistega Jadranskega morja in neonesnaženi obronki gozdov v zaledju ter se prepletajo z bogato ponudbo in personaliziranimi storitvami. Navdih za resort je edinstvena pokrajina Novega Vinodolskega, ki se razteza od vrhov planin proti plaži in globokemu modremu morju, zasnovan pa je za promocijo absolutne sprostitve ob vrhunskih vsebinah.

Resort razpolaga z 61 hotelskimi sobami in 177 apartmaji, od katerih ima večina krasen razgled na morje. Gostom je na voljo tudi garaža s 500 parkirnimi mesti. V resortu so 3 restavracije z izvrstno sredozemsko in mednarodno kuhinjo in 4 bari s krasnim razgledom na morje (večina restavracij in barov je poletnega značaja).

NAMESTITEV
Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort ponuja vrsto hotelskih sob in suit. Pričajujejo vas velike, moderno dizajnirane sobe, nad krasno plažo pa so na voljo apartmaji, ki so idealni za družine, skupine prijateljev ali vse, ki želite na dopustu uživati kot doma. Apartmane obdaja bujno, dišeče zelenje, veliki zasebni balkoni pa ponujajo krasne razglede na okolico.

DVOPOSTELJNA SOBA
Te sobe za nekadilce ponujajo prijetno vzdušje z udobnim pohištvom in moderdnimi, razigranimi dekoracijami, na voljo pa so z dvema ločenima posteljama in kopalnico s kadjo ali s king-size posteljo in kopalnico z walk-in tušem. V kopalnicah je na voljo kopalniška kozmetika. Nekatere sobe je mogoče medsebojno povezati, na voljo pa so s pogledom na park ali morje (doplačilo).

BAZENI
V času bivanja v Wyndham Grand Novi Vinodolski Resortu je gostom na voljo notranji thalasso bazen z morsko vodo v centru NOVISPA, skozi celotni resort pa so na voljo tudi številni zunanji bazeni s krasnim panoramskim razgledom na morje ali plažo. Bazen s kristalno čisto vodo na zgornjem nivoju kompleksa Sea Breeze je idealen za kopanje in sončenje, ki čisti telo in diha in ponuja pravi spektakel, saj se preliva v bazen na nižjem nivoju, skoraj kot slap (uporaba je odvisna od vremenskih razmer). Gostom resorta so senčniki in ležalniki na voljo brezplačno (glede na razpoložljivost).

FITNES
Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort ima popolnoma opremljen fitnes z moderno vadbeno opremo Technogym, zaradi česar je idealen za vsakodnevno fitnes rutino. Ostanite v formi in zdravi tudi na dopustu in uživajte v neomejenem dostopu do telovadnice, ki prav tako ponuja spektakularen pogled na Jadransko morje.

Podrobnosti o ponudniku

NV ADRIA OPERATIONS d.o.o., Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort

Hrastić 15
51250 Novi Vinodolski
Hrvaška

00385 51 668 415
00385 51 668 417
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

3-dnevni najem mobilne hiške v kampu Porto Sole

Popoln oddih na čudoviti obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Poreč, Hrvaška

Pomladni oddih s polpenzionom v vrhunskem Crystal Sunny Hotelu v Poreču

Odkrijte Poreč in lepote zahodne obale Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Sproščen oddih v odličnih Malinska Green Apartments na Krku!

Doživite prijetno klimo Malinske!