POMLAD NA MORJU! SUPER CENA za čudovit oddih za 2 osebi na slovenski obali: 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v Aquapark Hotelu Žusterna*** v Kopru + neomejeno kopanje in uporaba atrakcij v Aquaparku Žusterna + parkiranje v garažni hiši Aquapark Hotela Žusterna!

Pestra izbira vodnih užitkov za popoln oddih!

Aquapark Hotel Žusterna 3*, Koper: pomladni oddih
Aquapark Hotel Žusterna 3*, Koper: pomladni oddih
Aquapark Hotel Žusterna 3*, Koper: pomladni oddih
Aquapark Hotel Žusterna 3*, Koper: pomladni oddih
250,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,25€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • Kuponi so unovčljivi do 25. 4. (odhod) ali od 5. 5. do 16. 5. 2024 (odhod).
  • Rezervacijo termina lahko opravite po nakupu kupona direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan (preko povezave v zavihku Moji kuponi) ali s šifro kupona preko e-maila: [email protected] Svetujemo, da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od trenutne razpoložljivosti namestitvenih kapacitet.  Razpoložljivi termini se sproti posodabljajo in so v koledarju označeni zeleno. Termini, ki niso označeni, niso na voljo.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezna doplačila v hotelu: turistična taksa 2 €/osebo/dan, otroci 7-17,99 let 1 €/osebo/dan; prijavnina 1,50 €/osebo enkratno. Otroci do 6,99. leta so oproščeni plačila turistične takse in prijavnine.
  • Ugodnosti za otroke (v sobi z 2 odraslima osebama): otrok do 11,99 leta na pomožnem ležišču 50 % popusta na redno ceno.
  • Možna doplačila v hotelu: bivanje odrasle osebe na pomožnem ležišču 15 % popusta na redno ceno; ena odrasla oseba z enim ali več otroki do 11,99 let - odrasla oseba plača ceno enoposteljne sobe.
  • Prijava po 15.00, odjava do 11.00.
  • Ponudba vsebuje: čudovit oddih za 2 osebi na slovenski obali: 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi (standard ali superior, glede na proste kapacitete) v Aquapark Hotelu Žusterna*** + neomejeno kopanje in uporaba atrakcij v Aquaparku Žusterna + wi-fi in parkiranje v garažni hiši Aquapark Hotela Žusterna.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Preživite čudovit oddih na slovenski obali v Aquapark Hotelu Žusterna***!

Prijazno osebje v Aquapark Hotelu Žusterna bo poskrbelo za vaše dobro počutje. Naj bo vaš oddih na slovenski obali prijetno, sončno doživetje v vsakem letnem času. Primerno zabavo in sprostitev boste našli vsi, še posebno dobro se tu počutijo družine z otroki. Aquapark hotel Žusterna ponuja gostom številne vodne radosti v Aquaparku Žusterna, največjem vodnem parku na slovenski obali.

Restavracija s samopostrežnimi zajtrki in večerjami preseneča z mediteranskimi in internacionalnimi dobrotami. Ob lepem vremenu lahko na zunanji terasi uživate v izbranih jedeh.

Svet savn v Aquapark Hotelu Žusterna v Kopru vam ponujasuho savno – Finsko, parno savno s soljo – Turško, ki naravno očisti kožo in sprosti mišice in infrardečo savno; relaksacijski prostor za popolno sprostitev; mineralni bazen; hladni bazen in whirlpool; Laconium - ogrevana ležišča, ki s postopnim segrevanjem sprožijo povečano potenje in čiščenje ter razstrupljanje telesa.

Številni športni objekti v Kopru vabijo na prijetno preživljanje aktivnega oddiha in izvedbo rekreativnih in športnih priprav.

Podrobnosti o ponudniku

TERME ČATEŽ d.d., Aquapark Hotel Žusterna 3*

Istrska cesta 67
6000 Koper
Slovenija

07 49 36 700 (Terme Čatež)

Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

3-dnevni najem mobilne hiške v kampu Porto Sole

Popoln oddih na čudoviti obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Poreč, Hrvaška

Pomladni oddih s polpenzionom v vrhunskem Crystal Sunny Hotelu v Poreču

Odkrijte Poreč in lepote zahodne obale Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Sproščen oddih v odličnih Malinska Green Apartments na Krku!

Doživite prijetno klimo Malinske!