Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 6
Punat, Krk, Hrvaška

Oddih z zajtrkom v počitniških hiškah za do 6 oseb v Punatu na otoku Krku

Preživite čudovit dopust na Krku! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Punat, Krk, Hrvaška

Wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Kanajt 4* na Krku

Preživite čudovit dopust na Krku. V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije bivanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Popoln oddih na otoku metuljev! SUPER CENA za oddih v počitniških hiškah za do 6 oseb v Punatu na otoku Krku: 1x nočitev z zajtrkom v Holiday Home Superior + 2-urna uporaba wellnessa dnevno + uporaba zunanjega bazena in fitnesa + brisača in kopalni plašč + končno čiščenje!

Preživite čudovit dopust na Krku! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Marina Punat Hotel & Resort: počitniške hiške, Krk
Marina Punat Hotel & Resort: počitniške hiške, Krk
Marina Punat Hotel & Resort: počitniške hiške, Krk
Marina Punat Hotel & Resort: počitniške hiške, Krk
Marina Punat Hotel & Resort: počitniške hiške, Krk
161,50€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Luksuzne kamnite hiške na otoku Krku
Počitniške hiške Kanajt so popolna izbira za vse, ki iščete ekskluzivno namestitev na otoku Krku. Hiške stojijo tik ob hotelu Kanajt, le nekaj metrov od Marine Punat, vse imajo pogled na marino, morje in sredozemsko pokrajino, ponujajo pa visokokakovostno namestitev in številne vsebine za popoln oddih.
Vsaka luksuzna hiška na 45 m2 površine ponuja veliko dnevno sobo, polno opremljeno kuhinjo, dve spalnici z lastno kopalnico in teraso z razgledom na nepozabne sončne zahode.

HOLIDAY HOME SUPERIOR
Počitniška hiška je velika 45 m2 in ima še zajetnih 30 m2 terase z nadstrešnico. V hiški sta dve spalnici (vsaka s svojo kopalnico) ter dnevni prostor in kuhinja. Parkirno mesto je v neposredni bližini. V hiški boste našli Smart TV, sef in sušilnik za lase, na voljo je tudi brezplačen wi-fi.

WELLNESS
Za pravšnji wellness oddih ponuja hotel sodobno SPA cono, kjer vas čaka mnogo možnosti za popolno razvajanje. SPA cona nudi edinstveno doživetje sprostitve v čudovitem naravnem okolju. Doživite košček raja s 4 savnami, jacuzzijem, toplimi klopmi, uživanje pod tušem in v relax coni. Za tiste željne bolj aktivnega preživljanja časa nudi hotel tudi fitnes prostor.

KULINARIKA
Vsako jutro vas čaka bogat samopostrežni zajtrk, ki bo zadovoljil vsakogar in vam nudil dovolj energije za dolg dan raziskovanja okolice.

Okolica ponuja mnogo možnosti za aktivnosti. Ljubitelji pohodništva boste navdušeni nad kar 300 km okoliških pohodniških poti kot so pot do Velega Vrha ali Obvoza, ki ponuja prečudovit razgled morja in obale. Punat je primeren tudi za kolesarje, saj ponuja povezave do ostalih mest in nudi tudi avanturni biciklizem, ki postaja bolj in bolj popularen med mladimi. Preživite dan na morju in se odpravite na ekskurzijo do otokov kot so Cres, Lošinj in Rab. V slabšem vremenu pa lahko obiščete jamo Biserujka ali pa se odpravite do akvarija Krk in Baška.

Punat je idealno mesto za aktivne počitnice. Šola jadranja, izleti z ladjo, potapljanje, smučanje na bližnjem ski liftu, odlični pogoji za deskanje tekom celega leta, gusarski park pod morjem, enkratna sprehajališča in steze za pešce vas bodo napolnili z novo energijo. Uživajte v kombinaciji tradicije in zgodovine s posebej zasnovanim ogledom mesta v spremstvu certificiranih vodnikov.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

3-dnevni najem mobilne hiške v kampu Porto Sole

Popoln oddih na čudoviti obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Poreč, Hrvaška

Pomladni oddih s polpenzionom v vrhunskem Crystal Sunny Hotelu v Poreču

Odkrijte Poreč in lepote zahodne obale Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Sproščen oddih v odličnih Malinska Green Apartments na Krku!

Doživite prijetno klimo Malinske!