SUPER CENA za čudovit oddih za 2 osebi v hotelu Trakošćan 4*: 1x nočitev v Standard dvoposteljni sobi s polpenzionom + uporaba hotelskega bazena, notranje finske savne, zunanje panoramic finske savne + wi-fi in parkiranje!

Pozdrav pomladi v pravljičnem Trakošćanu! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Hotel Trakošcan 4*: pomladni oddih s polpenzionom
Hotel Trakošcan 4*: pomladni oddih s polpenzionom
Hotel Trakošcan 4*: pomladni oddih s polpenzionom
108,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,54€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • Kuponi so unovčljivi do 21. 6. 2024 (odhod), MED TEDNOM (od nedelje do petka). Bivanje med vikendi (od petka do nedelje) je možno z doplačilom 22 €/noč.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona takoj po nakupu kupona na e-mail: [email protected] ali na telefonsko številko 00385 42 440 800. Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.  
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezna plačila: turistična taksa 1,50 €/osebo/dan; za otroke 12.-17,99. leta 0,75 €/otroka/dan; otroci do 11,99. leta so opravičeni plačila turistične takse.
  • Možna doplačila: superior soba z balkonom in pogledom na dvorec 20 €/dan.
  • Prijava od 14.00, odjava do 11.00.
  • Ponudba vsebuje: čudovit oddih za 2 osebi v hotelu Trakošćan 4*: 1x nočitev v Standard dvoposteljni sobi (soba nima možnosti pomožnega ležišča) s polpenzionom (bogati zajtrk in večerja) + uporaba hotelskega bazena, notranje finske savne, zunanje panoramic finske savne + uporaba kopalnih plaščev + uporaba otroškega igralnice + wi-fi in parkiranje.
  • Akcija 1nadan: ob unovčenju kupona lahko v času bivanja koristite tudi 10% popust na storitve v Spa & Wellness centru Lorem Paradiso.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Hotel Trakošćan v Zagorju stoji v pravljičnem okolju blizu enega od najlepših in najbolje ohranjenih gradov bogate hrvaške dediščine, navedenem na seznamu najlepših gradov Evrope. Nekdanji rezidenčni dvorec, ki ga obdajata romantično jezero in travnik, je zdaj muzejsko področje, bogato z zgodovinsko vsebino.

STANDARDNE SOBE
So sobe osnovnega tipa. Postelje so večinoma dvojne (dve dvojni postelji mer 90 x 200 cm). Hotel ima tudi nekaj sob s posteljo kraljevske velikosti, po naročilu pa lahko v posteljo kraljevske velikosti povežemo tudi dve dvojni postelji. Sobe in sam hotel so opremljeni v sodobnem slogu, ki se popolnoma ujema z zeleno gričevnato okolico hotela. Sobe imajo lastno kopalnico, TV in wifi.

NOTRANJI BAZEN
Poleg tega, da vas bo obisk bazena takoj osvežil, dokazano je, da bazen prav tako skrajša čas okrevanja po treningu ter zmanjša učinek mogočnih poškodb mišic. Plavanje v bazenu krepi in aktivira vse mišične skupine in pomaga pri sprostitivi po napornem dnevu, vrača tonus koži.

WELLNESS
Na voljo je brezplačna uporaba notranje finske savne in zunanje panoramic finske savne. Možnost doplačila za turško savno. Z doplačilom si lahko privoščite še različne masaže (relax masaža, hitra masaža, za nosečnice, otroke) ali najem whirlpoola s šestimi šobami v sedečih delih in eno v sredini. Kombinacija nežnih učinkov masažnih šob in vroče vode je znana zaradi številnih prednosti.

GRAD TRAKOŠČAN
Trakošćan je nastal ob koncu 13. stoletja izključno za obrambne namene severozahodne Hrvaške in je služil za nadzor poti med Ptujem in Bednjansko dolino. V zgodovinskih listinah je omenjeno, da je leta 1399 ogrski kralj Sigismund Luksemburški celotno Zagorsko grofijo podaril celjskemu grofu Hermanu II. Tako je dvorec Trakošćan ostal v lasti Celjskih grofov vse do sredine 15. stoletja.

Podrobnosti o ponudniku

Hotel Trakošćan d.o.o., hotel Trakoščan****

Trakošćan 2a
42253 Bednja
Hrvaška

00385 42 440 800
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

3-dnevni najem mobilne hiške v kampu Porto Sole

Popoln oddih na čudoviti obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Poreč, Hrvaška

Pomladni oddih s polpenzionom v vrhunskem Crystal Sunny Hotelu v Poreču

Odkrijte Poreč in lepote zahodne obale Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Sproščen oddih v odličnih Malinska Green Apartments na Krku!

Doživite prijetno klimo Malinske!