SUPER CENA za morski oddih v edinstvenih mobilnih hišicah kampa Tiha v Šilu na Krku: 2x nočitev za do 4 osebe v mobilni hišici Standard + 1x 2-urna uporaba teniškega igrišča + posteljnina in brisače + končno čiščenje + wi-fi in parkirno mesto!

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Mobilne hišice Camp Tiha, Šilo, Krk: morski oddih
Mobilne hišice Camp Tiha, Šilo, Krk: morski oddih
Mobilne hišice Camp Tiha, Šilo, Krk: morski oddih
Mobilne hišice Camp Tiha, Šilo, Krk: morski oddih
145,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,73€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Mobilne hišice Camp Tiha, Šilo, Krk: morski oddih
Poglej ponudbo
215,00 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 
  • Kuponi so unovčljivi od 15. 4. do 25. 4. (odhod) in od 4. 5. do 19. 5. 2024 (odhod).
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na telefon: +385 (0) 51 850 129 ali preko e-maila: [email protected]. Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 72 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezno doplačilo: turistična taksa 1,80 €/osebo/dan, prijava 1 €/osebo/enkratno.
  • Možna doplačila: Premium Mobile Home 10 €/dan; Superior Mobile Home 15 €/dan; Luxury Mobile Home 25 €/dan; Deluxe Mobile Home 35 €/dan; dodatna nočitev 70 €.
  • Hišni ljubljenčki so dovoljeni z doplačilom 15 €/ljubljenčka/dan (največ 2 ljubljenčka).
  • Prijava od 16.00; odjava do 10.00.
  • Ponudba vsebuje: morski oddih v edinstvenih mobilnih hišicah kampa Tiha v Šilu na Krku: 2x nočitev za do 4 osebe v mobilni hišici Standard + 2-urna uporaba teniškega igrišča (1x v času bivanja, ob predhodni najavi) + 1 komplet posteljnine in brisač + končno čiščenje + wi-fi in parkirno mesto za 1 avtomobil.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Če obožujete naravo, a vseeno niste tip človeka, ki rad spi v šotoru ali pod zvezdami, so mobilne hišice popolna izbira za vas, saj vam bodo nudile udobje hotelske sobe, a veliko več prostora in neposredni stik z naravo. Samo stopite na teraso, in že boste nedaleč od plaže in uživali v veličastnem razgledu na Crikveniško-vinodolsko riviero...

Mobilne hišice v kampu Tiha so velike od 20 do 50 m2, z eno ali dvema spalnicama, dnevnim prostorom, kuhinjo in kopalnico, od morja pa so oddaljene 50 m. V vseh mobilnih hišicah je na voljo brezžični internet, hišice so opremljene s klimatsko napravo, v ceno najema pa je vključena tudi posteljnina. Vsaka mobilna hišica ima moderno pokrito teraso z ležalniki in vrtno garnituro, kjer boste uživali v nepozabnih trenutkih sproščanja.

Slikovito mesto Šilo slovi po kristalno čistem morju in številnih uvalah za nemoteno sončenje in uživanje v morju, pa tudi po raznolikih plažah za vsak okus. Preživite dan z družino na znani peščeni plaži ali skačite v morje z urejene betonske plaže v centru. Osvežite se na plaži kampa Tiha in kaj popijte v bližnjem baru, izkoristite veter za jadranje ali deskanje ali pa igrajte tenis, odbojko na mivki, košarko ali nogomet.

Mobilna hišica Standard

Lepa in preprosta, idealna za 4 osebe. Velika je 22 m2 (7,3x3 m). Urejena je v sredozemskem duhu, obložena z dekorativnim kamnom in predstavlja pravi mali prototip kamnite hišice, tipične za podnebje otoka. Sestoji iz 2 spalnic, 1 kopalnice, dnevnega prostora in kuhinjske niše.
Opremljena je s klimo, televizorjem, pokrito teraso s sedežno garnituro in ležalniki.

Kamp Tiha v Šilu leži v bližini številnih zanimivih izletniških točk, zaradi česar je idealna izhodiščna točka za odkrivanje otoka. Ali ste vedeli, da lahko cel otok Krk peš prehodite v sedmih dneh? Odpravite se na pohodniško avanturo, prilagojeno ljubiteljem narave, ter odkrijte vso lepoto in raznolikost Zlatega otoka. Celotna pot Camino Krk je dolga okoli 150 km, s priporočenim načrtom poti. Izhodiščna točka krožne poti Camino je katedrala v mestu Krku, končna pa cerkev sc. Jakova v Korniću, nedaleč od Punata.
Pot Camino Krk je razdeljena v sedem etap, ki so približno enako dolge in jih je mogoče prehoditi v tednu dni: mesto Krk – Brzac (23 km); Brzac – Malinska (23 km); Malinska – Omišalj (19 km); Omišalj – Čižići (21 km); Čižići – Vrbnik (22 km); Vrbnik – Baška (23 km); Baška – Kornić (21 km).

Podrobnosti o ponudniku

GPP "Mikić" d.o.o., Kamp Tiha Šilo

Konjska b.b.
51515 Šilo
Hrvaška

+385 51 850 129

Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

3-dnevni najem mobilne hiške v kampu Porto Sole

Popoln oddih na čudoviti obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Poreč, Hrvaška

Pomladni oddih s polpenzionom v vrhunskem Crystal Sunny Hotelu v Poreču

Odkrijte Poreč in lepote zahodne obale Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Sproščen oddih v odličnih Malinska Green Apartments na Krku!

Doživite prijetno klimo Malinske!