SUPER CENA za wellness oddih s kopanjem za 2 osebi v Rimskih termah: 2x nočitev s polpenzionom v hotelu Rimski dvor 4*superior ALI Sofijin dvor 4* Superior + neomejen vstop v termalni bazenski kompleks Rimskih Term + neomejen vstop v deželo savn + pitje termalne vode iz Amalijinega vrelca!

Celodnevno kopanje tudi na dan prihoda in odhoda!

Rimske Terme, Hotel Rimski dvor ali Sofijin dvor
Rimske Terme, Hotel Rimski dvor ali Sofijin dvor
Rimske Terme, Hotel Rimski dvor ali Sofijin dvor
Rimske Terme, Hotel Rimski dvor ali Sofijin dvor
380,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,90€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 
  • Kuponi so unovčljivi do 28.6. 2024 (odhod), MED TEDNOM od nedelje do petka. Razen v terminih 30. 3.-6. 4. in 27. 4.-11. 5. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na telefon: 03 574 20 00, 03 574 20 11 ali 03 574 20 16 ali e-mail: [email protected]. Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezno doplačilo: turistična taksa 2,50 €/osebo/dan, 1,25 €/osebo/dan za otroka 7-13,99 let; otroci do 6,99 let ne plačajo turistične takse; prijavnina 3 €/osebo nad 14 let/bivanje.
  • Ugodnosti za otroke: otrok do 5,99 let, v sobi z dvema odraslima osebama, brez dodatnega ležišča brezplačno; otrok do 9,99 let v sobi z dvema odraslima na dodatnem ležišču 28 €/dan; otrok do 13,99 let v sobi z dvema odraslima na dodatnem ležišču 35 €/dan.
  • Možna doplačila: parkiranje v hotelski garažni hiši 8 €/dan.
  • Prijava od 14.00; odjava do 11.00.
  • S sabo obvezno prinesite natisnjen kupon.
  • Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.
  • Ponudba vsebuje: wellness oddih za 2 osebi v hotelu Rimski dvor 4* superior ALI Sofijin dvor 4*Superior, Rimske terme v Rimskih Toplicah: 2x nočitev s polpenzionom (bogat samopostrežni zajtrk in večerja) + neomejeno kopanje v termalnem bazenskem kompleksu Rimskih term + celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda + neomejen vstop v deželo savn + pijača dobrodošlice v kavarni (kozarec hišnega vina belo/rdeče ali kozarec soka/osebo) + pestra ponudba rekreativnih, sprostitvenih in družabnih animacijskih vsebin + pitje termalne vode iz Amalijinega vrelca + neomejen vstop v fitnes center Rimske terme + uporaba kopalnega plašča in copat + brezplačen wi-fi.
  • Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

V srcu neokrnjene naravne, kjer se srečata bogata zgodovina in sodobna arhitektura, pripoveduje tradicija zgodbo o Rimskih termah. Tančica klasike, ki jih obdaja, nosi v sebi neminljiv čar in večno lepoto, s katero obiskovalce popelje v zdraviliški raj. Rimske terme in njihovo okolico še posebej atraktivno naredijo bujna vegetacija in eksotične rastline z vseh koncev sveta, kar obiskovalcem omogoča sprostitev in uživanje v raznoliki naravi.

Si ta trenutek želite, da bi bili tam? Izpolnjujemo vašo željo! Že stari Rimljani so dobro poznali zdravilnost in moč termalne vode iz Rimskih Toplic, mi pa bomo kanček zgodovine prebudili z vrhunsko namestitvijo v Hotelu Rimski dvor****superior, kjer vam bo ponujeno vso udobje, potrebno za nabiranje nove energije. Vse sobe so opremljene s kopalnico (tuš), WC-jem, LCD televizorjem, telefonom, mini barom, sefom, klimatsko napravo in priključkom za internet. Prepustite se vrhunskemu udobju in se sprostite v zakladnici Rimskih term - neverjetne kopeli v Historičnemu delu vodnih nimf, ki dajejo zgodovinski pečat in mističen čar najstarejšim termam v Sloveniji.

Rimske terme  se nahajajo v Rimskih Toplicah, ob reki Savinji, kjer pod pobočjem visokega Stražnika iz triadnih dolomitnih skal izvirajo vrelci s termalno vodo. So tudi klimatsko zdravilišče, ki s svojo posebno lego v dolini Savinje in neokrnjenim naravnim zaledjem gozdov blagodejno vpliva na kronična obolenja dihal.

Podrobnosti o ponudniku

TERME RESORT, zdravje, turizem d.o.o., Hotel Rimski dvor 4*superior

Toplice 10
3272 Rimske Toplice
Slovenija

03 574 20 00
03 574 20 11 ali 03 574 20 16
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

3-dnevni najem mobilne hiške v kampu Porto Sole

Popoln oddih na čudoviti obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Poreč, Hrvaška

Pomladni oddih s polpenzionom v vrhunskem Crystal Sunny Hotelu v Poreču

Odkrijte Poreč in lepote zahodne obale Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Sproščen oddih v odličnih Malinska Green Apartments na Krku!

Doživite prijetno klimo Malinske!