Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Lendava, Slovenija

Sproščen prvomajski oddih v dvoje s polpenzionom v Thermal Resortu Lendava

PRVOMAJSKE POČITNICE!

Popolne prvomajske počitnice v Lendavi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Lendava, Slovenija

Prvomajski oddih v dvoje s polpenzionom v Thermal Resortu Lendava

PRVOMAJSKE POČITNICE!

Krasni prvomajski prazniki v Lendavi!

SUPER CENA za popoln termalni oddih za 2 osebi v Thermal Resortu Lendava: 2x nočitev s polpenzionom v apartmaju + uporaba termalnih bazenov z edinstveno parafinsko termomineralno vodo + živa plesna glasba v petek ali soboto + wi-fi in parkiranje!

Sproščujoč pobeg od sivega vsakdana!

Thermal Resort Lendava: oddih s polpenzionom
Thermal Resort Lendava: oddih s polpenzionom
Thermal Resort Lendava: oddih s polpenzionom
Thermal Resort Lendava: oddih s polpenzionom
Thermal Resort Lendava: oddih s polpenzionom
Thermal Resort Lendava: oddih s polpenzionom
Thermal Resort Lendava: oddih s polpenzionom
Thermal Resort Lendava: oddih s polpenzionom
234,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Thermal Resort Lendava povezuje hotel, apartmajsko naselje in kamp, vse pa spremlja bogata dopolnilna termalna ponudba, ki poskrbi za duha in telo. Gostom nudijo vse, kar potrebujejo za sproščujoč in udoben pobeg od vsakdanjega življenja. Pohvalijo se lahko z visokokakovostnimi storitvami, ki so jih gostje deležni ne glede na izbiro nastanitve. Osebje slovi po svoji prijaznosti, strokovnosti in predanosti gostom.

Resort leži na robu najbolj vzhodnega Slovenskega mesta – Lendava, tik pod vznožjem slikovitih Lendavskih goric, na nadmorski višini 160 m, nedaleč stran od državne meje z Madžarsko in Hrvaško. Do mejnega prehoda z Avstrijo je 38 km.

Sredi pokrajine znane po svojih vinorodnih goricah, kjer domujejo štorklje in kjer čas hiti počasneje, si privoščite sprostitev v edinstveni parafinski termalni vodi, kakršne drugje v Evropi ne boste našli. Voda polna parafina je poznana po svoji unikatni zeleni barvi, ki blagodejno vpliva na tegobe mišičnega gibalnega sistema in zagotavlja popolno sprostitev. Fosilno zdravilna hiper termo-mineralna voda je naravno zdravilno sredstvo in ima ob izviru temperaturo 62ºC.

Vodni navdušenci boste na svoj račun prišli v termalni rivieri, ki sestoji iz osmih bazenov z zdravilno parafinsko vodo, ki se razprostirajo na 1849 m². V termalnem kopališču hotela so na voljo notranji in zunanji bazeni s termomineralno vodo, ki jih dopolnjujejo slapovi, vodne masaže in hitra reka. Najmlajši se lahko zabavajo v bazenu s tobogani, v poletnih mesecih pa bo za osvežitev poskrbel olimpijski bazen. Tukaj boste našli še poseben bazen z edinstveno termalno vodo s parafinom.

Resort pa je idealna izbira tudi za vse, ki želijo dopust preživeti bolj aktivno – je odlična izhodiščna točka za pohodnike in kolesarje. V okolici hotela so namreč številne označene pohodne in kolesarske poti.

Za dodatno razvajanje vam je na voljo tudi wellness center s savnami in raznovrstnimi masažami (doplačilo). Pustite se razvajati in sprostite svoje mišice – telo vam bo hvaležno.

APARTMAJI
Moderni apartmaji v samem srcu neokrnjene narave se nahajajo v neposredni bližini hotela Thermal Resort Lendava. Apartmajskim gostom je na voljo celotna športno-rekreativna ponudba hotelskega kompleksa. S svojo prostornostjo so idealna izbira za družine in vse, ki si želijo več neodvisnosti.

Lendava s svojo prostrano okolico ponuja široko ponudbo za pestro preživljanje prostega časa. Bogata kulturna dediščina in številna doživetja zagotavljajo aktiven oddih. Poleg mnogih znamenitosti, ki si jih lahko ogledate na sprehodu skozi staro mestno jedro, vas bo s svojimi lepotami očarala tudi okoliška pokrajina z lendavskimi goricami, nad katerimi se mogočno in ponosno postavlja znameniti stolp Vinarium.
Vse željne aktivnega oddiha pa bodo navdušile številne kolesarske in pohodniške poti.

ZNAMENITOSTI
Staro mestno jedro vas očara z bogato zgodovino, arheološko dediščino, zapuščino rodbin ter življenja Judov in mnogimi drugimi zgodbami, ki so zaznamovale razvoj mesta.
Poleg starega mesta pa ne pozabite na vinsko turistično cesto v Lendavskih goricah, ki vas bo popeljala po poteh zanimive kulturne dediščine, kjer se prepletajo tradicija vinske kulture in barvitost vinogradov.
Romantiki pa se ustavite tudi ob znameniti klopci ljubezni, ki nudi prečudovit pogled na vinograde in stolp Vinarium.

POHODNIŠKE IN KOLESARSKE POTI
Če ste pravi pohodniki, se lahko podate čez drn in strn v Lendavske gorice ali pa se sprehajate ob potokih, v gozdovih in ob jezerih.
Kolesarjem pa so na voljo številne kolesarske poti in stranpoti različnih težavnostnih stopenj, ki so speljane v tem delu Slovenije, Madžarske in Hrvaške.

ŠPORTNA PONUDBA
Lendava s svojo okolico nudi ogromno možnosti za vse željne športnih aktivnosti.
Poleg kolesarjenja in pohodništva je na voljo tudi športno rekreativni center z igrišči za nogomet, v sodelovanju s katerim vam lahko ponudimo tudi možnost priprav za športnike.
Lendava pa nudi tudi veliko možnosti za ribolovni turizem. Bogate vodne površine v Lendavi in njeni okolici so raj za ribiče. Ribiška družina Lendava ima v upravljanju 233 ha voda. V gramoznicah, jezerih, rečnih rokavih so značilne predvsem vrste: amur, androga, babuška, koreselj, krap, linj, ostriž, ploščič, rdečeoka, rdečeperka, smuč, som, ščuka, zelenika.

PONUDBA ZA NAJMLAJŠE
V okolici hotela so na voljo različna igrala za otroke, na voljo sta 2 bazena z otroškimi tobogani – en v hotelu in en na letnem kopališču. Celotna ponudba pa je obogatena tudi z animacijo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Pula, Hrvaška

Luksuzna sprostitev v Istri, v Grand Hotelu Brioni 5* v Puli

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Popolno prestižno sproščanje v Puli! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rogaška Slatina, Slovenija

Pomladne počitnice za 2 osebi s polpenzionom v Grand hotelu Sava 4*

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!