Pomladni oddih za do 3 osebe v apartmajih Polynesia 3* v Umagu: 1x nočitev v economy 2+1 apartmaju z balkonom in pogledom na park + zunanji bazeni + končno čiščenje vključeno!

DODATNI POPUSTI DO 23.5.! Apartmaji s 3 zvezdicami v Umagu so prostrani in ležijo v bližini zaliva z betoniranimi in prodnatimi plažami. Za otroke je na voljo otroški bazen, hišni ljubljenčki so tudi dovoljeni.

Apartmaji Polynesia 3* Plava Laguna, Umag
Apartmaji Polynesia 3* Plava Laguna, Umag
Apartmaji Polynesia 3* Plava Laguna, Umag
Apartmaji Polynesia 3* Plava Laguna, Umag
od 33,30€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,17€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Apartmaji Polynesia 3* Plava Laguna, Umag
Poglej ponudbo
od 41,10 €
Super cena
Apartmaji Polynesia 3* Plava Laguna, Umag
Poglej ponudbo
od 43,10 €
Super cena
Apartmaji Polynesia 3* Plava Laguna, Umag
Poglej ponudbo
od 48,00 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. 
  • Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 15 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervacije 14 ali manj dni pred prihodom so stroški sledeči: od 14. do 10. dneva pred prihodom 35 % končne cene, od 9. do 4. dneva pred prihodom 60 % končne cene, od 3. dneva pred prihodom ali v primeru neprihoda 100% končne cene. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Turistična taksa je vključena v ceno.
  • Ugodnosti za otroke: brezplačna otroška posteljica (na povpraševanje).
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: 22 €/osebo nad 14 let/dan za polpenzion (samo za vse dni bivanja in v primeru plačila ob rezervaciji); 11 €/otroka od 5. do 13,99. leta/dan za polpenzion (samo za vse dni bivanja in v primeru plačila ob rezervaciji) - otroci do 4,99. leta brezplačno; 20% doplačilo v primeru krajšega bivanja od minimalnega števila nočitev bivanja (na povpraševanje).
  • Možna doplačila na recepciji: 1,20 €/avto/dan za parkirišče; 16 €/dan za hišnega ljubljenčka (potrebna najava ob rezervaciji).
  • Check in: od 14:00, check out: do 10:00.
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz hotela.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Ponudba vsebuje: oddih za do 3 osebe v apartmajih Polynesia Plava Laguna v Umagu: 1x nočitev v economy apartmaju z balkonom in pogledom na park z 2 osnovnima in 1 pomožnim ležiščem (maksimalna kapaciteta: 3 odrasle osebe) + posteljnina in brisače + končno čiščenje + uporaba 2 zunanjih sladkovodnih bazenov, eden izmed njiju je otroški + ležalniki na bazenu (glede na razpoložljivost) + namizni tenis in odbojka + animacija za odrasle in otroke (20.5.-6.9.2024) + brezplačen wifi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Apartmaji Polynesia 3* so popolni za tiste, ki si želijo miru na svojih počitnicah Na voljo je 561 apartmajev. Ležijo v bližini zaliva z betoniranimi in prodnatimi plažami v dolgi vrsti hotelov, kampov in apartmajev na umaški obali. Od centra Umaga so oddaljeni približno 3 km. Nudijo trgovino s spominki, supermarket, bankomat.

Economy apartma je velik približno 30 m2 in ima spalnico z dvema posteljama, dnevno sobo s pomožnim ležiščem, kopalnico s kadjo, majhno opremljeno kuhinjo, ki je del dnevne sobe ter balkon ali teraso. Na voljo je SAT TV in telefon z možnostjo direktnih klicev.

Z doplačilom so na voljo polpenzion v bufet restavraciji, a la carte restavracija in bari.

Na voljo sta 2 sladkovodna bazena, eden od njih je otroški. Ob bazenu so na voljo ležalniki (omejeno število) ter bar.

Apartmaji so od plaže oddaljeni približno 50-250 m. Plaža je prodnata in popločena, vhod v morje pa je prilagojen invalidom, z doplačilom so na voljo ležalniki in senčniki. Na plaži so na voljo tudi tuši, restavracije in bari.

Na voljo sta odbojka in namizni tenis. Z doplačilom so na odbojka na mivki, najem koles, športi na vodi (jadranje na deski, parasailing, banana ladja, pedalina, motorni čoln in barka na vesla za najem), večnamenski tereni „Katoro” (nogomet, rokomet, košarka, odbojka), jahalni center.

KAM NA IZLET ?
-Mesto Umag: ima izjemno zanimivo zgodovino: odkrili so ga rimski plemiči, ki so se odločili, da si ga prisvojijo za svojo poletno rezidenco. Sijaj, razkošje in glamur teh časov se tudi danes odraža v benečanskih hišah starega mestnega jedra – ohranjeni so deli obzidja in stolpov in tudi renesančne ter baročne zgradbe in cerkve...
-Antični ostanki v Katoru: Iz obdobja zgodnje antike izhajajo številne dragocene najdbe z rta Katoro in severno od njega, še posebej ostanki morske vile s talnimi mozaiki. Podvodni svet Katora hrani ostanke obalne gradnje in pomolov, pri podvodnih raziskovanjih so našli veliko keramičnih predmetov, v glavnem za uporabo v kuhinji.
-Mestno obzidje: obiščite umaško mestno obzidje z deloma ohranjenimi mestnimi vrati in dvižnim mostom iz 10. st. ali muzej mesta Umaga z razstavljenimi posodami in starimi obrtniškimi izdelki iz rimskega obdobja.
-Savudrijski svetilnik: nedaleč stran od Umaga je mesto Savudrija, kjer je lociran najstarejši 36 m visok svetilnik, ki je bil zgrajen leta 1816. Bil je prvi na svetu, ki je kot vir energije uporabljal plin, pridobljen z destilacijo premoga.
-Motovun: srednjeveško mesto z kamnitim obzidjem, ki je znano tudi po slovitem filmskem festivalu.
-Grožnjan: ali mesto umetnikov, saj je veliko slikarjev zapuščene stavbe, spremenilo v svoje slikarske ateljeje.
-Hum: najmanjše mesto na svetu.
-Tartufi: področje je posebno znano po belih tartufih, tukaj pa je bil najden tudi največji tartuf na svetu, ki je zabeležen v Guinessovi knjigi rekordov.

Podrobnosti o ponudniku

Apartmaji Polynesia 3* Plava Laguna

Katoro 13
52470 Umag
Hrvaška


Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Pula, Hrvaška

Luksuzna sprostitev v Istri, v Grand Hotelu Brioni 5* v Puli

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Popolno prestižno sproščanje v Puli! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rogaška Slatina, Slovenija

Pomladne počitnice za 2 osebi s polpenzionom v Grand hotelu Sava 4*

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!