Praznični gurmanski užitki v Mastercard vasici! SUPER CENA za Frankov angleški rostbif (kultni krožnik hiške Franko od leta 1973) + Feo Pilsner, 0,4l (osvežilen, aromatičen in okusen lahek ležak z značilno aromo hmelja Saaz) s Hišo Polonka!

EKSKLUZIVNA PONUDBA samo za plačilo z Mastercard® v edinstveni Mastercard vasici na Novem trgu (pri NUK-u) v Ljubljani!

Mastercard vasica: rostbif in pilsner Hiše Polonka
Mastercard vasica: rostbif in pilsner Hiše Polonka
17,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Odkrijte čarobnost Mastercard praznične vasice 

Čarobnemu decembrskemu vzdušju se boste že drugo sezono zapored lahko prepustili v Mastercard praznični vasici, ki vas letos pričakuje ves december na Novem trgu v Ljubljani (pri NUKu).
Otvoritev bo v petek, 1. decembra 2023, ob 16. uri, ko bomo skupaj dočakali prižig lučk, obiščite pa nas lahko med 14. in 22. uro, vse do konca leta.  
V Mastercard praznični vasici bo postavljen tudi NLB oder priložnosti. Ta ponuja edinstveno priložnost mladim glasbenim talentom, da se prvič v živo predstavijo širši publiki v vrhuncu dogajanja, in to vsak dan ob 18:00 od 1. do 15. decembra. 
Z vrhunsko kulinariko vas bo razvajal Valter Kramar iz Hiše Polonka, stare in nove uspehe pa boste lahko proslavili v udobju Merit lounge bara.

Hiša Polonka je povezana z lokalnimi kmeti, pastirji in malimi pridelovalci, pa z nabiralci, gobarji, lovci, ribiči in zeliščarji. Stalnice na meniju so tako poleg frike in rostbifa sezonske solate s fermentirano skuto, divjačinski golaž, janjčkova bakalca, njoki s čemažem in, jasno, kobariški štruklji. Naša filozofija je brezkompromisna povezava z naravo, čemur sledimo tudi pri vinski ponudbi, kjer prisegamo na sonaravno pridelana vina.

Še preden si se v Polonko napotil po friko, rostbif in bakalco, si se napotil za Polonkin točilni pult, kjer so vas pričakale pipice s pivom Feo. Iz Fea se je zares rodila Polonka, Feo pa se je rodil kot poklon enemu bolj znanih sinov Kobarida, pesniku Ivanu Volariču – Feu.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Kope, Slovenija

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij smučarskih vozovnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Zimski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Zimski oddih v najlepše okrašenem mestu! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 3
Lovran, Hrvaška

Krasen družinski oddih v Hotelu Excelsior 4* v Lovranu

Aktivnosti, zabave in sprostitve poln oddih za vso družino! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
NOVO Italija, Grčija, Hrvaška

8-dnevno križarjenje z MSC Sinfonia Italija-Grčija-Hrvaška z odhodom 27.10.2024!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do Lecce, grškega Mykonosa in Aten, Splita ter nazaj v Benetke.

Super cena
Nočitev: 9  |   Oseb: 1
NOVO Grčija, Turčija, Italija

10-dnevno križarjenje z MSC Splendida Grčija-Turčija-Italija z odhodom 21.10.!

VKLJUČEN IZLET PO BARIJU!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do grške Olympia-e in Aten, turškega Efesa in Istanbula, Krfa ter pravljičnega italijanskega Barija!

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
NOVO Apulija, Grčija, Črna Gora

8-dnevno križarjenje z MSC Armonia Apulija-Grčija-Črna Gora z odhodom 28.10.!

VKLJUČENE NAPITNINE IN PIJAČA!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do Dubrovnika, Kotorja v Črni Gori, grškega otoka Krf in Zakintos ter do pravljičnega italijanskega Barija.