Pomladni oddih za 2 osebi v Magal hotelu by Aminess 3* v Njivicah na otoku Krk: 1x nočitev s polpenzionom v comfort 2+1 sobi + gratis 1 otrok do 6,99. leta + pijača ob večerji + uporaba otroške igralnice + hišnim ljubljenčkom prijazno!

Veličasten hotel v tišini gozda in tik ob morju se s svojo edinstveno belo arhitekturo izvrstno ujema z mediteranskim zelenjem, ki ga obdaja.

Magal hotel by Aminess 3* Njivice
Magal hotel by Aminess 3* Njivice
Magal hotel by Aminess 3* Njivice
Magal hotel by Aminess 3* Njivice
od 93,80€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,47€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Magal hotel by Aminess 3* Njivice
Poglej ponudbo
od 99,20 €
Super cena
Magal hotel by Aminess 3* Njivice
Poglej ponudbo
od 104,50 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
  • Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 8 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervacije 7 ali manj dni pred prihodom so stroški sledeči: od 6. do 4. dneva pred prihodom 60 % končne cene, od 3. dneva pred prihodom ali v primeru neprihoda 100% končne cene. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Turistična taksa je vključena v ceno.
  • Ugodnosti za otroke: brezplačno bivanje s polpenzionom za otroka do 6,99. leta na pomožnem ležišču; brezplačna otroška posteljica (na povpraševanje).
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: bivanje s polpenzionom za otroka od 7. do 13,99. leta na pomožnem ležišču z 50% popustom; bivanje s polpenzionom za osebo nad 14 let na pomožnem ležišču z 20% popustom; 20% doplačilo v primeru krajšega bivanja od minimalnega števila nočitev bivanja (na povpraševanje).
  • Možna doplačila na recepciji: 15 €/dan za hišnega ljubljenčka: posodica za vodo, piškotek dobrodošlice in obesek za verižico (potrebna najava na rezervaciji).
  • Na povpraševanje: bivanje otrok do 2,99. leta v postelji s starši.
  • Prijava od 14.00; odjava do 10.00.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz hotela. 
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. Alkohol lahko uživajo le polnoletne osebe.
  • Ponudba vsebuje: oddih za 2 osebi v Magal hotelu by Aminess 3* v Njivicah na otoku Krk: 1x nočitev s polpenzionom v comfort dvoposteljni sobi z možnostjo 1 pomožnega ležišča (maksimalna kapaciteta sobe: 3 odrasle osebe) + samopostrežni zajtrk in večerja + vključena pijača ob večerji: točeno belo in rdeče vino, pivo, brezalkoholne pijače, mineralna voda + uporaba otroškega zunanjega bazena s toboganom v bližnjem Aminess Atea Camping Resortu (Central Park) + uporaba otroške gralnice + brezplačno parkirišče + brezplačna turistična taksa + brezplačen wifi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.
Plačilo na obroke

Veličasten hotel Magal by Aminess v tišini gozda in tik ob morju nudi vse, kar potrebujete za sproščene počitnice v Njivicah. S svojo edinstveno belo arhitekturo se izvrstno ujema z mediteranskim zelenjem, ki ga obdaja. V sklopu hotela je 357 sob, otroško igrišče in igralnica, bike room, fitnes studio, frizerski in masažni salon ter prodajalna spominkov. Hišni ljubljenčki so dobrodošli. 

Comfort soba velikosti 16-21 m2 obsega zakonsko posteljo in raztegljiv kavč, kopalnico, sušilnik za lase, SAT TV, telefon, klimatsko napravo in Wi-Fi.

Uživajte v čarih tradicionalne kvarnerske kuhinje in pijačah, vključenih v ceno, v hotelski restavraciji z očarljivo teraso z razgledom, kjer je tudi otroški kotiček Miramì s posebnim izborom hrane. Z doplačilom je na voljo tudi picerija Bukaleta in Lobby bar.

Uporaba otroškega zunanjega bazena s toboganom v bližnjem Aminess Atea Camping Resortu (Central Park).

Z doplačilom so na voljo 3 peščena teniška igrišča 100 m od hotela, mini golf, namizni tenis, bilijard, badminton, konjeniški center (1 km od hotela), travnate površine za vadbo joge in kar 300 km označenih pohodnih in kolesarskih poti po vsem otoku.

Podrobnosti o ponudniku

Magal hotel by Aminess 3*

Primorska cesta 40
51512 Njivice
Hrvaška

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Karlobag, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom za 2 osebi v hotelu Zagreb 3* v Karlobagu

Ne spreglejte vseh opcij in terminov bivanja čez celotno sezono med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Kranjska Gora, Slovenija

Aktiven oddih za 2 osebi v hotelu Alpina v Kranjski Gori!

Odlični izhodišče za vse ljubitelje pohodništva!