Z letalom v all inclusive Grand Waterworld Makadi 4*+ z vodnim parkom v Hurgadi: 7x nočitev za 1 osebo v junior 2+2 suiti + letalski prevoz iz Ljubljane + 1 kos oddane in 1 kos ročne prtljage + slovensko govoreči predstavnik na destinaciji + uporaba bazenskega kompleksa in vodnega parka!

Hotel z vodnim parkom! Leži ob počasi padajoči peščeni plaži s promenado, pred hotelom pa boste našli tudi koralni greben.

Grand Waterworld Makadi, Hurgada, Egipt, all inclusive
Grand Waterworld Makadi, Hurgada, Egipt, all inclusive
Grand Waterworld Makadi, Hurgada, Egipt, all inclusive
Grand Waterworld Makadi, Hurgada, Egipt, all inclusive
Grand Waterworld Makadi, Hurgada, Egipt, all inclusive
od 497,00€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 2,49€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Grand Waterworld Makadi, Hurgada, Egipt, all inclusive
Poglej ponudbo
od 535,00 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
  • V primeru odpovedi potovanja velja Media Lab odpovedna lestvica, stroški potnika so sledeči: do 30. dneva pred nastopom potovanja 30 % cene aranžmaja, od 29. do 22. dneva pred nastopom potovanja 50 % cene aranžmaja, od 21. do 15. dneva pred nastopom potovanja 60 % cene aranžmaja, od 14. do 8. dneva pred nastopom potovanja 90 % cene aranžmaja, od 7. dneva do vključno dneva odhoda ali v primeru neudeležbe 100% aranžmaja. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].  
  • Obvezna doplačila na destinaciji: 29 €/osebo doplačilo vizuma na letališču v Egiptu.
  • Možna doplačila na destinaciji: različni fakultativni izleti pri predstavniku na destinaciji.
  • Na povpraševanje: enoposteljna soba, več dnevne počitnice, ostale kombinacije potnikov.
  • Za potovanje na to destinacijo potrebujejo državljani Republike Slovenije veljaven potni list najmanj 6 mesecev od dneva vstopa.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta predstavniku turistične agencije, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem prihodu nazaj v Slovenijo.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen, razprodanih terminov in prodajnih pogojev v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Organizator potovanja je Turistična agencija Eti potovanja.
  • Z nakupom ponudbe se strinjate s splošnimi pogoji, ki jih lahko preberete tukaj.
  • Ponudba vsebuje: 7x nočitev s storitvijo all inclusive za 1 osebo v Grand Waterworld Makadi 4*+ v Makadi Bay v Egiptu: namestitev v junior suiti (minimalna zasedenost sobe: 2 odrasli osebi; maksimalna kapaciteta sobe: 2 odrasli osebi in 2 otroka do 11,99. leta) + povraten let z letalsko družbo Fly Egypt: Ljubljana – Hurgada – Ljubljana + letališke in varnostne pristojbine + 1 kos oddane prtljage do 20 kg in ročna prtljaga do 5 kg + transfer od letašča do hotela in nazaj + samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja, vmesni prigrizki + lokalne brezalkoholne in lokalne alkoholne pijače so na voljo med 10. in 24. uro (postrežene v kozarcih) + slovensko govoreči predstavnik na destinaciji + uporaba zunanjega bazenskega kompleksa in vodnega parka + brezplačni senčniki, ležalniki in podloge ob bazenu in na plaži + kopalne brisače + mednarodna animacija + brezplačno potovanje za otroka do 1,99. leta + brezplačna otroška posteljica (potrebna predhodna najava ob rezervaciji) + turistična taksa + brezplačen WiFi pri recepciji.
  • Program storitve vse vključeno je informativen, natančnega prejmete v hotelu. 
  • Ministrstvo za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. Alkoholne pijače strežejo le gostom, starejšim od 18 let.
Koledar unovčljivosti

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.
Plačilo na obroke

Grand Waterworld Makadi 4*+ je edini iz hotelske verige Red Sea hotel z lastnim vodnim parkom se nahaja tik ob plaži in promenadi. V razkošnem hotelskem kompleksu, grajenem v orientalskem slogu, se nahaja sprejemnica z recepcijo in lobi barom (z doplačilom). Hotel meji na pasažo Makadi Mall z raznoliko ponudbo barov in restavracij, središče Hurgade pa je oddaljeno 30 km. Čas transferja od letališča približno 35 minut.

Junior suita je udobno opremljena in ima spalnico in sedežni kot, kad ali prho, WC, sušilec za lase, mini hladilnik, sat. LCD TV, telefon, sef, klimatsko napravo (sezonsko pogojena) in balkon. Soba ima možnost 2 pomožnih ležišč.

V udobnem objektu se lahko čez dan in ob večerih osvežite v različnih barih, vabijo pa tudi restavracije z raznovrstnimi specialitetami, ki jih lahko zaužijete v prelepem okolju pokritih in odkritih teras. Za zajtrk je na voljo bogata ponudba jedi v restavracijah Sun, Sea in Fino, zgodnji zajtrk v restavraciji Sun in pozni zajtrk pri baru Crepe & Sweets. Ponudba kosil: raznolik samopostrežni bife v restavracijah Sun in Sea, strežena kosila v italijanski restavraciji La Terraza, nemški restavraciji German, mehiški restavraciji in restavraciji Kebab Island s ponudbo jedi iz žara. Za večerjo je na voljo samopostrežni bife z mednarodnimi jedmi v restavracijah Sea in Sun. Strežba menijev v a la carte restavracijah Kebab Island z jedmi iz žara, Fino z mediteransko kuhinjo, La Terazza z italijanskimi specialitetami ter mehiško in nemško restavracijo. Dodatne a la carte restavracije so na voljo v pasaži Makadi Mall: La Maison De Paris - francoska restavracija, Golden Dragon - azijska restavracija, Mumbai - indijska restavracija in Mafia - italijanska restavracija. V a la carte restavracijah je potrebna predhodna rezervacija, nekatere jedi in pijača so z doplačilom.

Bazeni so bili obnovljeni v letu 2016 in najmanj eden je pozimi ogrevan.

Vodni park zajema številne tobogane, valovalne bazene, počasno reko in dežno trdnjavo. Na voljo je plitki otroški bazen in dežna trdnjava, ki zajema mini tobogane, vodne topove in velikansko vedro, ki poskrbi, da nihče ne ostane suh. Glavna atrakcija je zagotovo 515 m dolg tobogan s številnimi zavoji, na katerem boste premagali kar 18 m višinske razlike. Družine se lahko zabavate na družinskem toboganu, bolj pogumni pa lahko preizkusite tobogane Tube, Wild Water in Aqua Loop z navpičnim padcem na začetku.

Hotel se nahaja neposredno ob počasi padajoči, široki peščeni plaži. Koralni greben pred hotelom vabi k brezskrbnemu potapljanju in snorkljanju (priporočajo obutev za v vodo). 

Na voljo so aerobika, vodna gimnastika, raznolik zabavni program ob večerih z živo glasbo in predstavami, Večerna zabava je organizirana v Show baru na obalni promenadi. Ob doplačilu so na voljo še biljard, namizni tenis, video igre, ob Makadi Mall tudi tenis, igrišče za nogomet in fitnes. Potapljaški center Aquarius Diving (ob doplačilu) pa se nahaja neposredno na plaži.

Priporočilo: Za nemoten prenos mobilnih podatkov in v izogib visokim stroškom, priporočamo nakup SIM kartice lokalnega egipčanskega operaterja (Vodafone ali Orange).

Makadi Mall je nakupovalna pasaža, ki se nahaja v kompleksu petih Red Sea Hotels v zalivu Makadi Bay. Odpravite se lahko v mini market, butike, trgovinice s spominki in različne restavracije ter bare ali v Flower Tower, ki ponuja širok izbor svežega rezanega cvetja. Za vsak primer je na voljo lekarna z izborom zdravil in kozmetike. V neposredni bližini je bankomat in priljubljene restavracije zaradi bogate ponudbe izvrstnih jedi - orientalskih, steakov, svežjih ribjih jedi in domačega sladoleda. Za zaključek počitniškega dneva priporočajo v Makadi Mall obisk ene od večernih prireditev ali predstav.

Lahko se odpravite v 30 kilometrov oddaljeno Hurgado, kjer vam ponujajo številne možnosti za izlete, ki bodo vaše počitnice spremenili v nepozabno doživetje:
- Nakupovanje v Hurgadi
- Mini Egypt park: bleščeč miniaturni Egipt
Snorklanje in vožnja z ladjo s steklenim dnom
- Mahmya: otok z eksotično pokrajino in okusno hrano
- Egipčanski hamam
- Quad Safari z vožnjo do beduinske vasi in možnostjo jahanja kamel
- Safari z džipi
- Jahanje kamel
- Kairo (Piramide v Gizi, Egipčanski muzej)
- Luxor (Tempelj Karnak, Memnova kolosa, Dolina kraljev)

Podrobnosti o ponudniku

Grand Waterworld Makadi 4*+

Safaga Road, Qesm Hurgada 21
84517 Makadi Bay
Egipt

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Popoln morski oddih v Resortu Belvedere 4* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rabac, Hrvaška

Čudovit wellness oddih v Hotelu Narcis 4* v Rabcu!

Opcija tudi za 1.maj!

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

[FLASH SALE!] SPA & wellness oddih z zajtrkom v Boutique Hotelu Dobrna 4*

Sproščen termalni oddih v Termah Dobrna!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Lopar, Rab, Hrvaška

Družinski oddih v mobilni hiški v San Marino Camping Resortu 4* na Rabu

Zabavne počitnice poleg veličastne peščene Rajske plaže, dolge 1500 m!