Adrenalinska vožnja, kot je še niste doživeli! SUPER CENA za 10-minutno vožnjo z bencinskim gokartom MINI 50 za otroka od 4. do 7. leta pri Pro karting junior Vrhnika! Prvi in edini otroški poligon prometne vzgoje v Sloveniji!

V tej ponudbi so na voljo tudi opcije za otroke od 8. leta dalje in dvosedežnik (odrasla oseba + otrok) ter druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

7,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Prvi in edini otroški poligon prometne vzgoje v Sloveniji! Namen otroškega poligona prometne vzgoje je, da ob različnih zabavnih vsebinah za mlade družine, ponudi osnove prometne vzgoje za otroke od 2. do 15. leta. Floto sestavljajo kartingi MINI, MIDI, dvoseda RIMO in 160 ccm kartingi.

PROKARTING JUNIOR Otroški poligon prometne vzgoje, PROKARTING JUNIOR bo, kot prvi in edini tovrstni center v Sloveniji, začel z obratovanjem v juniju 2021. Poglavitni namen otroškega poligona prometne vzgoje je, da ob različnih zabavnih vsebinah za mlade družine, ponudi osnove prometne vzgoje za otroke od 2. do 15. leta starosti. Otroci bodo v varnem okolju pridobili prve vozniške izkušnje, se učili osnov tehnike vožnje in prometne kulture. Vzgojni programi bodo prilagojeni različnim starostnim skupinam otrok. 

STEZA
Prokarting Junior bo deloval pod okriljem podjetja Prokarting d.o.o., ki že 8 let uspešno vodi kartodrom Prokarting Brnik. Je prvi in edini otroški poligon prometne vzgoje. Lociran je v Vrhniki, v neposredni bližini avto ceste in nakupovalnega središča. Prokarting Junior bo v širšem družbenem pomenu, v sodelovanju z lokalnimi in državnimi organi, bistveno prispeval k ozaveščanju o vlogi prometne vzgoje za varnost v prometu ter k izboljšanju le te.

KARTING FLOTA
Flota je sestavljena iz 5 kartingov MINI 50, 5 kartingov MIDI, 1 dvoseda RIMO TWIN 2x 200 ccm in 6 160 ccm kartingov.

Tehnični podatki
Motor: 390 ccm, 4-taktni, bencinski
Zavore: hidravlične, disk
Največja moč: 13 KM
Max. hitrost: 100 km/h

Ekološka neoporečnost:
Hrup: 72 dB
Emisija CO2: 45 g/km

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 8
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

All inclusive oddih v Resortu Funtana 3*

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Rezerviranih 5
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

3-dnevni LAST MINUTE paket v Resortu Petalon 4*

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let! Na voljo so različne opcije bivanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Rezerviranih 32
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rogaška Slatina, Slovenija

3-dnevni wellness paket s polpenzionom v Hotelu Slatina 4*

Sodoben zdraviliški zdravstveni center!

Super cena
Rezerviranih 8
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Rovinj, Hrvaška

Vikend oddih v Rovinju v apartmajih Resorta Villas Rubin 3*

Sproščujoče počitnice na hrvaški obali! Na voljo so različne opcije bivanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Rezerviranih 8
NOVO

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Rezerviranih 7
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Novigrad, Hrvaška

3-dnevni oddih v Villi Tina 3* v idiličnem Novigradu

Otrok do 6. leta GRATIS! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi aranžmaji v Villi Tina 3* - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!