Skupinsko križarjenje z ladjo MSC World Europa Genova-Rim-Sicilija-Malta-Barcelona-Marseille-Genova z odhodom 16.2.2025: 7x nočitev s polnim penzionom za 1 osebo v notranji kabini Bella + napitnine + 2 vodena izleta!

VKLJUČENE NAPITNINE+2 IZLETA! Po poteh Rimljanov in Malteških vitezov! Skupinsko križarjenje vas bo pripeljalo do večnega Rima, Lacija in njegovih skritih kotičkov, Sicilije, Malte ter španske Barcelone.

Križarjenje MSC World Europa Italija-Španija-Francija
Križarjenje MSC World Europa Italija-Španija-Francija
Križarjenje MSC World Europa Italija-Španija-Francija
Križarjenje MSC World Europa Italija-Španija-Francija
Križarjenje MSC World Europa Italija-Španija-Francija
Križarjenje MSC World Europa Italija-Španija-Francija
Križarjenje MSC World Europa Italija-Španija-Francija
od 740,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 3,70€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite preko emaila [email protected], ob prijavi bomo potrebovali imena in priimke vseh potnikov, njihove rojstne datume in kontaktni telefon.
  • V primeru odpovedi potovanja velja Media Lab odpovedna lestvica, stroški potnika so sledeči: do 180. dneva pred nastopom potovanja 100 €/osebo, od 179. do 120. dneva pred nastopom potovanja 25 % cene aranžmaja, od 119. do 90. dneva pred nastopom potovanja 40 % cene aranžmaja, od 89. do 60. dneva pred nastopom potovanja 55 % cene aranžmaja, od 59. do 30. dneva pred nastopom potovanja 85 % cene aranžmaja, od 29. dneva do vključno dneva odhoda ali v primeru neudeležbe 100% aranžmaja. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Možna doplačila ob rezervaciji: 670 € za 3. ali 4. odraslo osebo na pomožnem ležišču v kabini; 160 € za otroka do 1,99. leta v postelji s starši; 210 € za otroka od 2. do 13,99. leta kot 3. ali 4. oseba na pomožnem ležišču v kabini; 250 € za otroka od 14. do 17,99. leta kot 3. ali 4. oseba na pomožnem ležišču v kabini; 273 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač EASY (neomejeno število izbranih pijač: brezalkoholne pijače, piva, vina, žgane pijače, koktejli, topli napitki); 378 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač EASY PLUS; 518 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač PREMIUM (neomejeno število vseh pijač z vrednostjo do 13 € na pijačo); 168 €/odraslo osebo za paket brezalkoholnih pijač; 119 €/otroka od 3. do 17,99. leta za paket brezalkoholnih pijač; 160 €/osebo nad 18 let za povratni transfer LJ – Genova – LJ; 110 €/otroka do 17,99 let za povratni transfer LJ – Genova – LJ.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen, razprodanih terminov in prodajnih pogojev v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče. 
  • Organizator potovanja je Turistična agencija Pozejdon.
  • Z nakupom ponudbe se strinjate s splošnimi pogoji organizatorja.
  • Ponudba vsebuje: 8-dnevno skupinsko križarjenje z ladjo MSC World Europa Genova-Rim-Sicilija-Malta-Barcelona-Marseille-Genova za 1 osebo: termin 16.-23.2.2025 + 7x nočitev z dopolnjenim polnim penzionom v času križarjenja (zajtrk, kosilo, večerja, polnočni prigrizek) + voda, kava in čaj čez dan iz avtomatov v samopostrežnih restavracijah + namestitev v notranji kabini Bella (minimalna zasedenost kabine: 2 odrasli osebi; maksimalna kapaciteta kabine: 4 odrasle osebe) + pristaniške pristojbine + napitnine + zabavni program, predstave in animacija v organizaciji ladjarja MSC + uporaba bazenov in fitnes centra ter športne aktivnosti + slovenski predstavnik in organizacija ter izpeljava potovanja + brezplačna peš vodena ogleda Vallette in Marseilla (potrebno je doplačilo na licu mesta za shuttle bus za prevoz do centra mesta).
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

PO POTEH RIMLJANOV IN MALTEŠKIH VITEZOV

16.2.2025: GENOVA, ITALIJA
Prihod v Genovo in vkrcanje na ladjo MSC World Europa. Predviden odhod ladje ob 18:00 uri.

17.2.2025: CIVITAVECCHIA (RIM), ITALIJA
Edinstvena priložnost za obisk večnega Rima, Lacija in njegovih skritih kotičkov. Navdušeni bomo stopili po poti mučencev in prvih kristjanov, si ogledali mogočne rimske bazilike, trge, fontane in navdušeni vrgli novčič v fontano di trevi z željo, da se tja še vrnemo ... Predviden prihod je ob 7:00 uri, odhod pa ob 18:00 uri.

18.2.2025: MESSINA (SICILIJA), ITALIJA
Univerzitetno mesto z okoli 250.000 prebivalci, je tretje največje mesto na Siciliji. Glavna gospodarska panoga v mestu so pristaniške dejavnosti ter ladjedelništvo. Pomembno je vinogradništvo, pridelovanje limon, pomaranč, mandarin in ostalega sadja ter zelenjave. Taormina, ki leži okoli 50 km južno od Messine ob vzhodni obali Sicilije, je priljubljena turistična destinacija. Priložnost za ogled Etne, najvišjega vulkana v Evropi, Taormine ali samostojno pohajkovanje po Messini. Predviden prihod je ob 12:00 uri, odhod pa ob 20:00 uri.

19.2.2025: LA VALLETTA, MALTA
Malta je majhna in gosto naseljena otoška država, ki je oddaljena okoli 93 km južno od Sicilije in 290 km od Libije. Otroško državo sestavljajo trije znani otoki: Malta, Gozo in Comino. Mesto malteških vitezov teplarjev z dvema naravnima pristaniščema, je v bistvu baročno mesto z elementi neoklasicizma in moderne arhitekture v posameznih mestnih predelih. Mnogo zakladov je ohranjenih, zato je tudi na UNESCO-vem seznamu svetovne dediščine. Zaradi svojega strateškega položaja je bila od nekdaj križišče različnih kultur in pomembne branitelj krščanstva. Predviden prihod je ob 9:00 uri, odhod pa ob 17:00 uri.

20.2.2025: DAN NA MORJU
Dan na morju vam bo prišel še kako prav za odkrivanje vse ponudbe na ladji ter za počitek in zabavo. Ob vključenem polnem penzionu in številnih aktivnostih na ladji bo vaš dan poln doživetij.

21.2.2025: BARCELONA, ŠPANIJA
Glavno mesto Katalonije na vzhodni obali Španije obiskovalcem ponuja bogato kombinacijo kulture, umetnosti in zgodovine. Je mesto nasprotij, kjer se gotska arhitektura zanimivo prepleta z najmodernejšimi stavbami. Prevzela vas bo Sagrada Familia, cerkev, ki jo gradijo že desetletja in še ni dokončana in velja za eno najvčejih Gaudijevih mojstrovin, Porto Olimpico, slavna Rambla, ki predstavlja živahno mestno promenadno ulico, na kateri se zbirajo številčni ulični umetniki in kjer se nahajajo številne znamenitosti, tržnica, Katalonski trg itd. Predviden prihod je ob 8:00 uri, odhod pa ob 18:00 uri.

22.2.2025: MARSEILLE, FRANCIJA
Najstarejše francosko pristanišče so ustanovili grški mornarji v 6. stoletju pr.n.št. O izjemno bogati zgodovini priča njegova mogočna arhitektura, med katero izstopa katedrala, bazilika Notre Dame de la Garde, mestne utrdbe in skrivnostni otok D`lf, kjer je bil zaprt junak Monte Cristo. Predviden prihod je ob 8:00 uri, odhod pa ob 18:00 uri.

23.2.2025: GENOVA, ITALIJA
Predviden prihod ladje v Benetke je ob 8:00 uri.

MSC WORLD EUROPA
Izkusite prihodnost na izjemno posebni ladji, iz povsem novega razreda. Ladja, ki je zgrajena na superlativih, kot so najbolj ekološka, najbolj tehnološko dovršena, najelegantnejša, se ponaša tudi z najdaljšim suhim toboganom na morju (The Venom Drop @ The Spiral), ki se razteza skozi 11 palub. Na krmi (zadek ladje), ki je v obliki črke Y, se bohoti 104-metrska promenada, z dih jemajočimi pogledi na morje. Polovica promenade je odkrita, medtem ko je druga polovica strehe odeta v LED zaslon. Ladja je izjemno primerna za vse generacije in za vse okuse. Izrazito raznoliki prostori dajejo gostu možnost, da najde svoj kotiček, kjer se bo sproščal ali zabaval.

NOTRANJA KABINA
Velikost notranje kabine je od 13-15 m2. Kabine nudijo zakonsko posteljo, ki se lahko pretvori v dve ločeni ležišči, kopalnico s tušem in wc, interaktivno televizijo, možnost uporabe interneta (doplačilo po ceniku), telefon, mini bar in sef. Imajo možnost 2 pomožnih ležišč. Čeprav kabine nimajo naravne svetlobe, so svetle in dajejo občutek prostornosti.

BELLA DOŽIVETJE
Komfortne kabine Bella ponujajo potnikom udobje po najugodnejših cenah. Ta kategorija potniku omogoča, da poda željo glede turnusa večerje, ladjar pa ga določi glede na razpoložljivost na licu mesta.

FAKULTATIVNI IZLETI
Ob dovolj velikem številu potnikov in v kolikor bodo takrat veljavni ladjarjevi pogoji to omogočali, bo vodenje izletov na kopnem potekalo v slovenskem jeziku. Natančne informacije o izletih vam bo podal vodnik na informativnem sestanku prvi dan na ladji. Najmanjše število prijavljenih potnikov na posamezni izlet voden v slovenskem jeziku je 40 (odraslih potnikov). V kolikor bodo ladjarjevi pogoji onemogočali izvedbo katere od predvidenih storitev si pridržujemo pravico do spremembe oz. prilagoditve pri izvedbi potovanja.

Na povpraševanje: enoposteljna kabina z 80-100 % doplačilom.

Možna doplačila na ladji: fakultativni izleti (shore excursions); osebna poraba na ladji.

Za potovanje je potreben potni list z veljavnostjo vsaj še šest mesecev po koncu križarjenja. 

Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta predstavniku turistične agencije, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem prihodu nazaj v Slovenijo.

Na ladji vam bodo avtomatično zaračunali prispevek 1 € na osebo za UNICEF, ki ga po želji lahko odstranite z račun.

Za dodatna vprašanja smo na voljo na telefonski številki 01 2325505 ali preko emaila [email protected].

Podrobnosti o ponudniku

Križarjenje z MSC World Europa

/ /
/ Genova
Italija

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 9  |   Oseb: 1
Grčija, Turčija, Italija

10-dnevno križarjenje z MSC Splendida Grčija-Turčija-Italija z odhodom 21.10.!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do grške Olympia-e in Aten, turškega Efesa in Istanbula, Krfa ter pravljičnega italijanskega Barija!

Super cena
Nočitev: 11  |   Oseb: 1
Španija, Maroko, Portugalska, Francija

12-dnevno križarjenje z MSC Poesia Španija-Maroko-Portugalska z odhodom 22.10.!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do Barcelona, Casablance v Maroku, portugalskega otoka Madeira, španskega otoka Tenerife, Malage in Marseilla.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Francija, Španija, Italija

8-dnevno križarjenje s Costa Toscana Francija-Španija-Italija z odhodom 26.10.!

VKLJUČENE NAPITNINE+2 IZLETA!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do Marseille-a, Barcelone, španskega otoka Palma de Mallorca, Sicilije in Rima.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Španija, Francija

8-dnevno križarjenje z MSC Seaside Italija-Španija-Francija z odhodom 22.6.2024!

VKLJUČEN IZLET PO MARSEILLE

Skupinsko križarjenje s slovenskim/hrvaškim vodnikom vas bo pripeljalo do Rima, Palerma na Siciliji, španske Ibize in Valencie ter Marseille-a!

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Črna Gora, Grčija

8-dnevno križarjenje z MSC Lirica Italija-Črna Gora-Grčija z odhodom 22.6.2024!

VKLJUČEN IZLET PO ANCONI

Skupinsko križarjenje s slovenskim/hrvaškim vodnikom vas bo pripeljalo do Kotorja v Črni Gori, grškega otoka Mikonos in Santorinija ter do italijanske Ancone.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Apulija, Grčija, Črna Gora

8-dnevno križarjenje z MSC Armonia Apulija-Grčija-Črna Gora z odhodom 24.6.2024!

AKCIJA PLAČA 1, POTUJETA 2!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do Dubrovnika, Kotorja v Črni Gori, grškega otoka Krf in Zakintos ter do pravljičnega italijanskega Barija.