Gospod in Gospa Prava obstajata! - 70 % na 90-minutno predavanje preko spleta na temo iskanja novega partnerja + DARILO: skripta v elektronski obliki Pet zgodb o ljubezni!

Primeri in predlogi, kaj vse lahko naredite, da v vaše življenje vstopi pravi partner!

Predavanje preko spleta: iskanje novega partnerja
Predavanje preko spleta: iskanje novega partnerja
6,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
20,00 €
-70%
Prihranek:
14,00 €
 
 

Predavanje preko spleta

Ko smo stari čez 40 let in samski. Vse okrog se nam zdi, da mrgoli srečnih zaljubljenih parov, ki se imajo čudovito. Se zgodijo družinska kosila, poroke in pogrebi, mi pa pridemo sami. Ali pa raje sploh ne gremo, ker jim ne želimo metati kosti za glodanje.

Sploh ni vse tako, kot se nam zdi v trenutku, ko smo samski. In še ena krasna novica – tudi, ko smo malce starejši, obstajajo krasni ljudje, tako moški in ženske, ki jih lahko spoznamo in s katerimi se bomo imeli čudovito!

In kje te ljudi najdemo? Kako sem se jaz lotila »projekta« iskanja Gospoda Pravega, ko sem imela že nekaj čez 40. let? Na kaj vse sem bila pozorna pri spoznavanju, da bi se izognila čim več zablodam, ki so se nakopičile v moji glavi, po vseh razočaranjih, prevarah, zapuščanjih?

Ali mi je uspelo? Verjamem, da mi je. In vedno in ponovno in ponovno bi se podala na to pot, če bi ugotovila, da je čas, da iz veze, v kateri nisem srečna, odidem. Pa če bom stara 60 ali 90 let.

Kaj bomo na našem večeru »v živo« preko spleta (preko Zoom aplikacije) počeli:
- Kdaj je čas, da se odpravimo na pot iskanja novega partnerja?
- Kako se iskanja lotimo – kje lahko poiščemo primernega kandidata zase?
- Na kaj bodimo v začetnih fazah spoznavanja pozorni?
- Vse je veliko bolj enostavno, kot si mislimo. Samo stopiti je treba na pot.

Srečanje bomo začeli s kratko sprostitvijo. Teme se bomo lotili zelo konkretno, z veliko primeri in predlogi, kaj vse lahko naredimo, da v naše življenje vstopi pravi partner.

Kdo sem jaz, ki bom dobro uro in pol z vami? Moje ime je Katja Škrabar. Sem avtorica dveh knjig, prva ima naslov Sem to res jaz? in druga V treh mesecih do Gospoda Pravega? Stara bom 48 let. Po izobrazbi nisem psihologinja, psihiatrinja, psihoterapevtka. Zase pravim, da sem normalna ženska, ki je začela uporabljati zdravo kmečko pamet. Z veseljem delim svoje izkušnje s svetom, da bo mogoče kdo kakšno stopnico preskočil, da mu ne bo treba preko določenih preizkušenj. Veselim se srečanja!

Ponudba je del kategorij: Tečaji in izobraževanja |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-60%
Rezerviranih 14

Vedeževanje po telefonu ali v živo

Se sprašujete o ljubezni, zdravju, financah?

-62%
Rezerviranih 1083

Glavna jed s prilogo v eni od Restavracij 123

V tej ponudbi lahko izberete tudi paket 10 kuponov za glavno jed v Restavracijah 123 v Ljubljani in Novi Gorici za 2,99 €/kupon + DARILO: zlati kupon za 1x glavno jed s prilogo!

Super cena
Rezerviranih 37

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-78%
Rezerviranih 9

Čiščenje zobnega kamna in poliranje zob

Kuponi so unovčljivi vse do 14. 4. 2021! Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-97%
Rezerviranih 3

6-mesečni online tečaj nemškega jezika

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 9-mesečni online tečaj nemškega jezika za 36,36 €!

-97%
Rezerviranih 6

6-mesečni online tečaj španskega jezika

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije online tečajev španščine, preverite med dodatnimi možnostmi!