Spoznajte osnovne trike fotografije! -70 % na dvodnevno fotografsko delavnico za začetnike (2x 5 ur) z vrhunsko ekipo PhotoArt.Si! 2 termina v oktobru, ostali po dogovoru!

Plačajte 45 € in posnemite vaše najlepše trenutke kot profesionalci, v vrednosti 150 €.

45,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
150,00 €
-70%
Prihranek:
105,00 €
 
 

Naj vam na stara leta ne bo žal, ko bodo slike, ki jih niste znali prav poslikati, zbeledele. Spomini naj trajajo večno, zato jih zabeležite kot profesionalci!

Udeležite se delavnice z ekipo Photoart.si in se naučite:
1.dan: kratek pregled zgodovine; nakup fotografske opreme (kompakt ali DSLR - razlika); spoznavanje menija (prinesite navodila za fotoaparat s seboj); nastavitve fotoaparata; osnove fotografije; zaslonka, čas; merjene svetlobe; programi za slikanje; nastavitve fotoaparata; ISO; WB; kompozicija; tipi svetlobe; fotografske tehnike; nočno fotografiranje; priprava na fotografiranje - pregled opreme; razdelitev nalog, ki jih boste imeli čas za narediti celi teden.
2. dan: pregled fotografij; priprava na fotografiranje - pregled opreme; slikanje po mestu; nalaganje fotografij na računalnik in spoznavanje delovnega okolja; pregled fotografij.

Klik za mega fotke ;)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Polet v letalskem simulatorju pilotske kabine letala Airbus A320!

Letalski simulator natančno poustvarja elemente nadzora letala in daje občutek dejanskih letalskih razmer. V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-60%
Oseb: 1
NOVO

Vedeževanje preko elektronske pošte

Imate vprašanja, na katera želite hiter odgovor? V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije vedeževanja preko elektronske pošte - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Cerklje na Gorenjskem, Slovenija

Romantični zakup VIP wellnessa (jacuzzi in savna) na Domačiji Vodnik!

Sprostitev v dvoje v prijetnem ambientu domačije Vodnik!

-58%
Oseb: 1
NOVO preko spleta, Slovenija

Spletni tečaj za voditelja čolna

Vse, kar potrebujete, da se boste lahko samostojno odpravili na morje! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi tečaj za VHF GMDSS radijsko postajo!