Vaš otrok diha z odprtimi usti? Ukrepajte zdaj! - 59 % na 90-minutno delavnico izboljšanja dihanja s tehniko “Pursed Lip Breathing”za otroke od 5 do 11 let in njihove starše.

Tehniko zdravniki priporočajo vsem, ki se hitro zadihajo, so brez energije ali imajo drugačne dihalne težave.

20,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
49,00 €
-59%
Prihranek:
29,00 €
 
 

Dihanje z odprtimi usti je neučinkovito saj posledično vodi v hitrejše in bolj  plitko dihanje, ki se kaže v vidnih posledicah: 
Opazno zmanjšana koncentracija in nezbranost
Pomanjkanje energije (že pri dnevnih naporih)
Zmanjšana odpornost proti okužbam in boleznim
Večja možnost infekcij dihal
Občasna omotičnost

Napredovanje bronhitisov


Vaš otrok diha z odprtimi usti? Ukrepajte zdaj! Prijavite se na 90-minutno delavnico izboljšanja dihanja s tehniko “Pursed Lip Breathing”, ki jo zdravniki priporočajo vsem ki se hitro zadihajo, so brez energije ali imajo drugačne dihalne težave. Praktična delavnica izboljšanja dihanja za otroke od 5 do 11 let in njihove starše!   
Naučite se tehnike dihanja “Zdrav dih”, razvite v Sloveniji, ki je prepričala svetovno strokovno javnost. Tehnika “Zdrav dih” izboljša zdravje, izboljša glas in govorne sposobnosti, izboljša pomnjenje (objavljeno v vodilni nemški reviji za raziskavo delovanja možganov). Primerna je tudi za astmatike in otroke z dihalnimi težavami ali pogostimi bronhitisi , na Japonskem pa se uspešno uporablja tudi za hujšanje.

Če vaš otrok diha z odprtimi usti, ne izloči vsega zraka z izdihom. Zrak tako zadržuje v sebi in diha zelo površno, z zgornjim delom pljuč. Ortodonti, ORL specialisti in zobozdravniki se spopadajo z vzrokom, ki vodi v nepravilno dihanje.

Potek delavnic:
Delavnica poteka v skupini do 5 otrok in njihovih staršev, ob prisotnosti medicinskega tehnika, ki skrbi za varnost in higieno. Otrok bo na delavnici spoznal:
- otrok bo spoznal, kako s podaljšanjem izdiha zmanjša zadihanost in se tako nauči vdihniti počasneje in globje čez nos
- otrok bo spoznal, kako z boljšim dihanjem izboljša držo in ojača mišice trupa
- otrok bo spoznal, kako izboljša spomin in učne sposobnosti
- otrok bo izmeril stopnjo svojega stresa s senzorjem GSR (“detektor laži”) in se bo naučil, kako svoje stresne odzive nadzira z dihanjem
- otrok bo spoznal, kako spodbudi presnovo in zmanjša prekomerno telesno težo s pomočjo revolucionarne metode “Dieta dolgega diha” (tudi za odrasle)
- otrok bo spoznal, kako brez zdravil lajšamo astmatične napade
- otrok bo prejel praktično darilo “Dnevnik zdravega dihanja”, s katerim bo sledil svojemu napredku
- otrok bo prejel diplomo “Super dihalček” in medaljo “Super dihalček”

Kdo izvaja delavnico? 
Dr. Matevž Leskovšek, univ. dipl. inž. el. je inovator metode “Zdrav dih”, avtor več znanstvenih člankov v vodilnih medicinskih revijah in svetovno vodilni raziskovalec na področju interakcije dihanja z zunanjimi dražljaji in behaviorističnimi metodami za nadzor le-teh. Je tudi dolgoletni profesionalni glasbenih, učitelj petja,  animator in predavatelj.

Ali ste vedeli? 
1) Vsak vdih pospeši srčni utrip in poveča iztisno moč srca, medtem ko izdih naredi obratno. S podaljšanjem vdiha torej povišamo, s podaljšanjem izdiha pa znižamo krvni tlak. 
2) Izdih spodbudi presnovo v telesu in se uporablja kot shujševalna metoda, imenovana "Dieta dolgega diha" (ang. Long Breath Diet) 
3) Podaljšan izdih izloči več zraka in odpadnih plinov iz telesa in s tem omogoči vstopajočemu kisiku, da se bolj učinkovito veže. 
4) Ljudje se na stres odzovemo z vdihom in zadržanjem diha, ko pa stres mine, izdihnemo oziroma "si oddahnemo". S kontroliranim podaljševanjem izdiha naše telo prelisičimo, da tako manj čuti stres. 
5) Pri astmatikih in pljučnih bolnikih se dihalna pot včasih prične sesedati in zato takrat dihamo težje. Z izdihom čez priprta usta pa ustvarjamo nadtlak, ki dihalno pot ohranja bolj odprto. Zdravniki to tehniko, ki narekuje vdih na nos in podaljšan izdih čez priprte ali našobljene ustnice, priporočajo vsem pljučnim bolnikom.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Kranj, Slovenija

Nega obraza z diamantnim pilingom in masažo obraza!

Povrnite koži njeno mladostno svežino!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Rijeka, Hrvaška

Vgradnja implantata v ordinaciji Aleksandar Kovačević, dr. med. dent.!

Popolna oskrba za zdrav in lep nasmeh!

-75%
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

4D Cryocoolsculpting 360 Pro v Salonu Tajna ljepote v Zagrebu

Edini apartat na Hrvaškem, kjer vsi 4 aplikatorji delujejo istočasno! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi paketi tretmajev - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!