Za več samozavesti! SUPER CENA za operativni poseg za zmanjšanje obsega prsi v Polikliniki Superiora: posvet + operativni poseg + bivanje v polikliniki 24 ur po operaciji + nega in previjanje!

Vrednost kupona je 800,00 €. Razliko 3000,00 € do polne cene (3800,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

800,00€
Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
3000,00 €
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 4,00€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Poliklinika Superiora: zmanjšanje obsega prsi
Poglej ponudbo
800,00 €
Plačilo pri ponudniku: 3000,00€

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi do 30. 11. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija minimalno 2 dni pred želenim terminom na telefon: 00385 91 222 98 98 ali preko e-maila: [email protected]  
  • Odpoved rezervacije vsaj 24h pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra unovčen.
  • Ponudba vsebuje: 1x operativni poseg za zmanjšanje obsega prsi v Polikliniki Superiora: posvet + operativni poseg + bivanje v polikliniki 24 ur po operaciji + nega in previjanje.
  • Vrednost kupona je 800,00 €. Razliko 3000,00 € do polne cene (3800,00 €) plačate direktno ponudniku.

KAJ JE ZMANJŠANJE OBSEGA PRSI?
Zmanjšanje prsi, strokovno imenovano reduktivna mamoplastika, je kirurški poseg, pri katerem se prsi zmanjšajo z odstranitvijo odvečnega maščobnega in žleznega tkiva ter kože. Prevelike prsi lahko povzročijo številne zdravstvene težave, kot so deformacije hrbtenice, glavoboli, bolečine v vratu in ramenih, zato ta operacija pomaga preprečiti ali omiliti te težave. Poleg zdravstvenih koristi je zmanjšanje prsi pogosto tudi zaradi estetskih razlogov, saj lahko prekomerno velike prsi povzročajo nelagodje in vplivajo na samopodobo.

PRIPRAVA
Čeprav se mnoge pacientke za ta poseg odločajo zaradi videza, je pomembno razumeti tudi zdravstvene prednosti, ki jih prinaša reduktivna mamoplastika. Prekomerna velikost in teža prsi namreč obremenjujeta hrbtenico, kar pogosto vodi do kroničnih bolečin v hrbtu in vratu. Prav tako lahko pride do čezmernega potenja pod prsmi, kar povzroča draženje kože, poleg tega pa lahko prevelike prsi omejujejo gibanje in telesno aktivnost.

POTEK POSEGA
Reduktivna mamoplastika se izvaja na tri različne načine, odvisno od tipa reza: vertikalni rez, rez v obliki obrnjene črke T ali periareolaren rez. Vertikalni rez poteka navpično od bradavice navzdol in običajno pusti brazgotino, dolgo do 8 centimetrov, odvisno od velikosti prsi. S tem rezom se prsi hkrati dvignejo in pridobijo polnejši videz, zato je brazgotina po operaciji skoraj nevidna. Periareolaren rez se izvaja okoli bradavice in je zaradi naravne barve kože v tem predelu še manj opazen.

OKREVANJE
Okrevanje po operaciji je razmeroma hitro. Večina pacientk se lahko že po enem tednu vrne k vsakodnevnim dejavnostim, pri tem pa morajo po posegu nekaj časa nositi poseben podporni nedrček. Šivi se običajno odstranijo v dveh do treh tednih. Po operaciji so pogosto predpisani antibiotiki in protibolečinska zdravila, da preprečijo okužbe in zmanjšajo bolečino. Zdravstveno osebje vas bo natančno seznanilo z vsemi možnimi posledicami in okrevanjem.

Rezultati Popolno okrevanje in vidni končni rezultati so običajno doseženi v približno šestih mesecih. Pooperativni simptomi, o katerih boste prejeli podrobna navodila, bodo postopoma izzveneli, vi pa boste občutili veliko olajšanje. Bolečine in nelagodje, ki ste jih doživljali pred posegom, bodo izginili, vaše samozaupanje pa bo povečano.

Podrobnosti o ponudniku

Svoja Meja j.d.o.o.

Kneza Mislava 4
10000 Zagreb
Hrvaška

00385 91 222 98 98
Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 2
Čatež ob Savi, Slovenija

Mega romantično razvajanje za 2 v Wellnessu Adams Čatež

V wellnessu so na voljo finska savna, masažna kad, tuš, vedro presenečenja, postelja, garderoba in toaleta!

-70%
Oseb: 1
Rogaška Slatina, Slovenija

Vedeževanje s tarot kartami

Se sprašujete o ljubezni, zdravju, financah? V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije vedeževanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Cerklje na Gorenjskem, Slovenija

Zasebni zakup wellnessa ZARJA

Razvajanje v dvoje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Rimske Toplice, Slovenija

Kopanje v slogu starih Rimljanov v Rimskih termah!

Bazeni so zasnovani po vzoru rimskih kopališč, napolnjeni z zdravilno termalno vodo in se razprostirajo na 450 kvadratnih metrih!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Krapinske Toplice, Hrvaška

Celodnevna kopalna karta za vodni parki Aquae Vivae

V tej ponudbi je na voljo tudi druga opcija, preverite med dodatnimi možnostmi!