Razvajanje na Pohorju! SUPER CENA za celodnevne vodne užitke za 1 osebo v WellNest hiši Pohorje Village Wellbeing Resorta: neomejen vstop na WellNest bazen + okusna večerja v Restavraciji Bolfenk, restavraciji znanega Chefa, Gregorja Jagra, okuševalca jedi malih kuharskih mojstrov!

Podarite si kopalni pobeg na Pohorje!

Pohorje Village Wellbeing Resort: kopanje, večerja
Pohorje Village Wellbeing Resort: kopanje, večerja
32,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,16€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi do 31. 5. 2024, izključno ob petkih in sobotah.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na telefon: 02 6035 500 ali preko e-maila: [email protected]
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.
  • Ponudba vsebuje: 1x vodne užitke za 1 osebo v WellNest hiši Pohorje Village Wellbeing Resorta: neomejen vstop na WellNest bazen + okusna večerja v Restavraciji Bolfenk, restavraciji znanega Chefa, Gregorja Jagra, okuševalca jedi malih kuharskih mojstrov (od 18.00 do 20.00).

Podarite si WellNest razvajanje!

Paket vključuje:
• vstop na Wellnest bazen, ki je odprt vsak dan od 14. do 20. ure
okusno večerjo v Restavraciji Bolfenk, restavraciji znanega Chefa, Gregorja Jagra, okuševalca jedi malih kuharskih mojstrov

BAZEN
V WellNest HIŠI POHORJE VILLAGE: bazen z naravno pohorsko energizirano vodo (23 °C), ogrevanim masažnim bazenom (34 °C) in čudovito sončno teraso s pogledom na pohorski gozd. Brezplačno parkirišče zagotovljeno v neposredni bližini.

RESTAVRACIJA BOLFENK se nahaja v sklopu Pohorje Village Resorta in je hkrati neposredno povezana z WellNest hišo. Je kulinarični dom Chefa Gregorja Jagra, ki pravi, da zanj samo prvovrstne sestavine niso dovolj za pripravo okusnih jedi. Ključnega pomena je tudi priprava in tehnika kuhe s katero Chef z njegovo ekipo zmeraj navduši. Spomnite se okusnih jedi vaših babic, k temu dodajte še kanček modernega pridiha in tako nastane jed, ki zadovolji vse vaše apetite in želje po dobrem.

Priporočila: Obiščite tudi Energijsko pot Bolfenk, ki se nahaja v neposredni bližini hotela in Lobby bara. Možnost rezervacije okusne večerje v restavraciji Bolfenk (ob doplačilu 25,00 € / osebo). Do njih se lahko pripeljete tudi z gondolo – Pohorsko Vzpenjačo (preverite obratovalni čas).

Pohorje Village Wellbeing Resort je prikupno gorsko naselje, ki se nahaja na 1050 metrih nadmorske višine na Mariborskem Pohorju. Zgolj 300 m oddaljeno od zgornje postaje pohorske Vzpenjače. Zgrajeno je v ličnem lesenem alpsko-gorskem stilu in umeščeno na gozdno jaso prekrasnega pohorskega gozda. Resort sestavljajo štirje namestitveni objekti, ki vsak zase ponujajo edinstveno doživetje. Pustijo vas v miru in tišini, s pogledi, ki telo preplavljajo z občutkom miru in dišijo po obljubi, da je pred vami dan poln aktivnosti ali pa samo ležerno poležavanje in razvajanje v WellNest hiši Pohorje Village.

Podrobnosti o ponudniku

5 START d.o.o., Pohorje Village Wellbeing Resort

Hočko Pohorje 133
2208 Pohorje
Slovenija

02 6035 500

Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
Oseb: 1
Rogaška Slatina, Slovenija

Vedeževanje s tarot kartami

Se sprašujete o ljubezni, zdravju, financah? V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije vedeževanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Cerklje na Gorenjskem, Slovenija

Wellness razvajanje na podeželju, v Hotelu Silvester 3*

Nepozabna sprostitev v dvoje!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Rogla, Slovenija

Aktivni dnevni paket za 2 osebi v v gostišču Smogavc 3*

Najem E-koles za aktiven dan in savna za sprostitev!