Tečaj španščine! -97% na 6-mesečni intenzivni online tečaj španskega jezika (60 ur - 1 nivo znanja) pri Cambridge Institute! Na voljo je 10 stopenj (za začetnike in nadaljevalce, do nivoja B2.III), izberete jo na podlagi rezultatov online testa!

Čas je za učenje novega jezika!

6-mesečni online tečaj španskega jezika
6-mesečni online tečaj španskega jezika
15,00€
Kupi kupon
Vrednost:
450,00 €
-97%
Prihranek:
435,00 €
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,08€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

 • Kupite lahko več kuponov, vendar unovčite samo 1 (enega) na posamezno osebo, ostale lahko podarite.
 • Kuponi so unovčljivi do 16. 2. (prijava najkasneje do 14. 2.); do 23. 2. (prijava najkasneje do 21. 2.); do 1. 3. (prijava najkasneje do 28. 2.); do 8. 3. (prijava najkasneje do 6. 3.); do 15. 3. (prijava najkasneje do 13. 3.); do 22. 3. (prijava najkasneje do 20. 3.); do 5. 4. (prijava najkasneje do 3. 4.); do 12. 4. (prijava najkasneje do 10. 4.); do 19. 4. (prijava najkasneje do 17. 4.); oz. do 26. 4. (prijava najkasneje do 24. 4.).
 • Prijavo na tečaj opravite s šifro kupona, osebnimi podatki (ime in priimek, e-mail naslov), ime tečaja in nivo na e-mail: [email protected]
 • Link do registracije in dostop do online tečaja boste prejeli na e-mail na dan začetka tečaja.
 • Brezplačen test za preverjanje nivoja znanja lahko opravite na: https://test.cambridgeinstitute.net/
 • Tečajnik si sam v obdobju 6 mesecev od določenega datuma začetka tečaja, določi razpored terminov in sicer kadarkoli v dnevu. Platforma je tečajnikom dosegljiva 24 ur/dan. Čas, ki ga tečajnik porabi na online predavanju, se šteje v ure predavanj. Vsako vajo lahko ponovite 5-krat.
 • Za izvajanje tečaja potrebujete računalnik, dostop do interneta in brskalnik.
 • Možno doplačilo po uspešnem zaključku tečaja: Cambridge omogoča nakup certifikata o udeležbi na tečaju, nakup bo mogoč prek spletne povezave trgovine (več informaciji premjete v pozdravnem e-mailu, ob prijavi na tečaj).
 • Dodatne informacije dobite na spletni strani: www.cambridgeinstitute.net 
 • Po metodologiji Cambridge Inštituta so njene obrazložitve in celoten tečaj sestavljeni v španskem jeziku.
 • Ponudba vsebuje: 1x 6-mesečni intenzivni online tečaj španskega jezika (60 ur - 1 nivo znanja) pri Cambridge Institute. Na voljo je 10 stopenj (za začetnike in nadaljevalce, do nivoja B2.III), izberete jo na podlagi rezultatov online testa.
 • Akcija 1nadan: v primeru nakupa certifikata po opravljenem tečaju prejmete dobropis v vrednosti 4 €.

Bi bili tudi vi eni izmed več kot 500 milijonov ljudi, ki zna govoriti špansko? Veste, da je španščina uradni jezik v več kot 22 državah? Veste, da gre za enega izmed najbolj pomembnih jezikov tudi z vidika turizma? Ne bodite le zaljubljeni v špansko in latinsko-ameriško kulturo, začnite jo tudi govoriti in jo izkusite od blizu!

Učenje španščine je zabavno, še bolj zabavno pa je dejstvo, da vas lahko popelje v različne kraje po svetu! Uresničite vaše sanje in se otresite strahu pred govorjenjem tujega jezika! Ne oklevajte in se naučite govoriti španski jezik s Cambridge inštitutom!
S Cambridge inštitutom se boste imeli možnost naučiti španščine, jo izboljšati in jo tudi govoriti - na kakovostno izvedenem španskem tečaju z uporabo sodobne tehnologije. Tečaj obsega teme iz vsakdanjega življenja, tako da se boste seznanili z njihovim besedniščem in da boste sposobni razumevanja in sporazumevanja v vsakdanjih situacijah.

Na voljo je 10 stopenj: A1.I, A1.II, A2.I, A2.II, B1.I, B1.II, B1.III, B2.I, B2.II, B2.III

Tečaj je namenjeni spoznavanju slovnice, besednišča, fraz in slušnega razumevanja. Vaje temeljijo na vsebini besedila in slovničnih besedilih, ki jih boste prebirali med tečajem. Delali boste lahko vaje, študirali in razširili svoj besednjak in hkrati krepili znanje slovnice. Na voljo so tudi testi, s katerimi boste lahko preverili, kar ste se naučili. Ti testi vam bodo pomagali, da boste lažje spremljali svoj ​​napredek pri učenju španščine.

Podrobnosti o ponudniku

Instituto Superior de Estudios empresariales Cambridge SA (ISEEC)

Plaza de España 6
28008 Madrid
Španija

00 34 915 425 912
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Kope, Slovenija

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij smučarskih vozovnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-51%
NOVO Cerklje na Gorenjskem, Slovenija

Osnovni servis za kolo pri SL-BIKE servisu

Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb, Hrvaška

Odstranjevanje odvečnih maščobnih celic in preoblikovanje s tehnologijo HIFU 8D

Najbolj učinkovita metoda za odstranjevanje odvečnih maščobnih celic in dolgotrajni rezultati! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi tretmaji HIFU 8D - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Kranj, Slovenija

60-minutna protibolečinska masaža telesa

Blagodejna masaža!