Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Mariborsko Pohorje, Slovenija

Pomladni oddih v Forest hotelu Videc 3* na Mariborskem Pohorju

Tudi za 1.maj!

Neomejena uporaba notranjega bazena WellNest (tudi na dan prihoda in na dan odhoda)!

Super cena
Oseb: 1
Hočko Pohorje, Slovenija

Neomejeno kopanje v WellNest hiši Pohorje in večerja v Restavraciji Bolfenk

Podarite si kopalni pobeg na Pohorje!

Super cena
Oseb: 1
Hočko Pohorje, Slovenija

Vrhunsko sproščanje z masažo in kopanjem v WellNest hiši Pohorje

Idealno razvajanje v čudovitem okolju!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 3
Mariborsko Pohorje

Prvomajski oddih v Wellness & Spa hotelu Bolfenk 4* na Mariborskem Pohorju!

1. maj na Pohorju!

Neomejena uporaba notranjega bazena WellNest (tudi na dan prihoda in na dan odhoda)!

Sproščanje na Pohorju! SUPER CENA za sprostitven dan v WellNest hiši Pohorje Village Wellbeing Resorta: neomejen vstop v svet savn + neomejen vstop na bazen + večerja v restavraciji Bolfenk!

Wellness razvajanje na Mariborskem Pohorju!

Pohorje Village Wellbeing Resort: večerja,savna,kopanje
Pohorje Village Wellbeing Resort: večerja,savna,kopanje
46,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Privoščite si sprostitven jesenski dan na Pohorju!

Paket vključuje:
- Neomejen celodnevni vstop na bazen
- Neomejen celodnevni vstop v Svet savn
- Okusno večerjo v Restavraciji Bolfenk, restavraciji znanega Chefa, Gregorja Jagra, okuševalca jedi malih kuharskih mojstrov

BAZEN V WellNest HIŠI POHORJE VILLAGE: bazen z naravno pohorsko energizirano vodo, ogrevanim masažnim bazenom (34°C) in čudovito sončno teraso s pogledom na pohorski gozd.

SVET SAVN v WellNest HIŠI POHORJE VILLAGE:

EKSTREMNA FINSKA SAVNA (90°c): Finska savna je najbolj poznana in priljubljena savna. Vroč zrak, ki ga oddaja resnično pripomore k razstrupljanju telesa. V finski savni se že takoj po nekaj minutah pričnete potiti in s tem razstrupljati. Savnanje na način vroče/mrzlo je odličen način za izboljšanje krvne cirkulacije, zmanjšanja oteklin ter občutka utrujenosti rok in nog. Za razliko od turške savne, se le-ta priporoča tistim, ki trpijo za revmatizmom in artritisom.

KROMOTERAPEVTSKA SAVNA (75°C): Finska savna z dodatkom kromo – barvne terapije. Da barve vplivajo na človeško telo in duha, so ljudje ugotovili že v pradavnini, ko so barve začeli uporabljati tudi pri zdravljenju. Psihološki vidik ima velik pomen pri dojemanju barv. Nekatere barve se uporabljajo pri zdravljenju različnih bolezni (depresije, alergije,…) saj vsaka barva koristi določenemu človeškemu organu. Barve vplivajo na človekovo počutje, vedenje, sprejemanje in dojemanje okolice okoli sebe.

TURŠKA PARNA KOPEL (45°C): Najstarejši poznan način zdravljenja v wellnessu je s pomočjo pare. Parno savno so uporabljali že rimljani, egipčani in grki, ki so verjeli, da para ne le regenerira telo, temveč tudi dušo. Uživajte v izkušnji popolnosti dobrega počutja. Ta hidroterapija uporablja vodo v obliki pare, ki hitro segreva celotno kožo in dihalne poti. Medtem ko telesna temperatura v savni narašča s paro, se krvne žile širijo, kri pa teče bolje in hitreje v vse dele telesa. Fina para nežno ovije telo, medtem ko topla temperatura omehča kožo ter jo očisti toksinov hkrati pa pomaga pri sproščanju stresa. Parna savna deluje z visoko vlažnostjo (90-95 %), kar pomeni temperaturo med 40-45° C, ki pospešuje potenje manj intenzivno kot v toplem in suhem okolju (finska savna), vendar je količina znoja enaka, samo, da je potrebno postopek večkrat ponoviti.

AROMA PARNA KOPEL (50°C): V ugodni klimi z naravnimi aerosoli se boste odlično sprostili. Aroma parna savna revitalizira, vlaži in čisti naše dihalne poti, odpira kožne pore, omogoča prečiščevanje telesa in pospešuje prekrvavitev. Z dodajanjem različnih dišav in še dodatno razvajamo dihalne poti in s tem povečujemo občutek ugodja in sprostitve.

LEDENA JAMA: Mraz, ki obnavlja. Pri toplotnih obdelavah je mrzlo ravno tako pomembno kot vroče. Izredna zmogljivost mraza, ki aktivira vse sisteme samozdravljenja v telesu je bila znana že v antiki. V rimskih termah so bile ledene jame tesno povezane z vročimi komorami, namreč drgnenje z ledom preprečuje nepotrebno ter nezdravo dodatno potenje, enkrat, ko je terapija z vročino končana, npr. po savnanju v finski savni. Ledena kabina vzdržuje temperaturo med 5° C in 10° C.

KNEIPP BAZEN: Nepogrešljivi del ponudbe, za vse prave ljubitelje savnanja. Kneipp hladen bazen je del Kneipp metode - posebne oblike zdravljenja z vodo, zajema izmenično polivanje ali namakanje telesa v hladno in toplo vodo. Kneipp je ugotovil, da ta postopek pospešuje telesno cirkulacijo, odpravlja utrujenost, poživlja in utrjuje telo ter duha. Obenem pa deluje tudi na vzpodbuditev vegetativnega živčnega sistema in sproščenosti mišic tako, da telo ponovno najde svoje ravnotežje.

MASAŽNI BAZEN/WHIRLPOOL: Masažni bazen ali whirlpool je manjši bazen z vodo segreto na 36°C. V masažnem bazenu so razporejene različne masažne šobe za masažo telesa.

TEPIDARIUM: Sprostitveni prostor je namenjen počitku med intervali savnanja in tudi po njem. V tepidariumu se ob mirni glasbi lahko osvežimo z detox čajem in vodo.

RESTAVRACIJA BOLFENK se nahaja v sklopu Pohorje Village Wellbeing Resorta in je hkrati neposredno povezana z WellNest hišo. Je kulinarični dom Chefa Gregorja Jagra, ki pravi, da zanj samo prvovrstne sestavine niso dovolj za pripravo okusnih jedi. Ključnega pomena je tudi priprava in tehnika kuhe s katero Chef z njegovo ekipo zmeraj navduši. Spomnite se okusnih jedi vaših babic, k temu dodajte še kanček modernega pridiha in tako nastane jed, ki zadovolji vse vaše apetite in želje po dobrem.

Pohorje Village Wellbeing Resort je prikupno gorsko naselje, ki se nahaja na 1050 metrih nadmorske višine na Mariborskem Pohorju. Zgolj 300 m oddaljeno od zgornje postaje pohorske Vzpenjače. Zgrajeno je v ličnem lesenem alpsko-gorskem stilu in umeščeno na gozdno jaso prekrasnega pohorskega gozda. Resort sestavljajo štirje namestitveni objekti, ki vsak zase ponujajo edinstveno doživetje. Pustijo vas v  miru in tišini, s pogledi, ki telo preplavljajo z občutkom miru in dišijo po obljubi, da je pred vami dan poln aktivnosti ali pa samo ležerno poležavanje in razvajanje v WellNest hiši Pohorje Village.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Nora adrenalinska avantura - soteskanje

Dogodivščina, ki je zlepa ne boste pozabili! v ceno vštete slike in videoposnetki izleta v vrednosti 20€

Super cena
Oseb: 2
NOVO Cerklje na Gorenjskem, Slovenija

Zasebni zakup wellnessa ZARJA

Razvajanje v dvoje!

-55%
NOVO

Individualno online svetovanje in priprava načrta za diplomsko nalogo

Za hiter in uspešen zaključek študija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!