SUPER CENA za paket 3 obiskov pri psihoterapevtu Zlatimirju Bojanoviću! Izboljšajte samozavest, komunikacijske spretnosti in osebni razvoj s pomočjo metode transakcijske analize!

Kakovostna psihoterapevtska pomoč vsem, ki se spopadajo z osebnimi in poslovnimi težavami!

LCMS, Zlatimir Bojanović: 3x obisk psihoterapevta
LCMS, Zlatimir Bojanović: 3x obisk psihoterapevta
162,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Zlatimir Bojanović kot terapevt dela pod strokovno supervizijo in je specializant za transakcijsko analizo (TA), ki je svetovno priznano področje psihoterapije. S svojimi bogatimi izkušnjami in certificiranim znanjem se trudi nuditi kakovostno psihoterapevtsko pomoč vsem, ki se spopadajo z osebnimi in poslovnimi težavami. Z uporabo transakcijske analize, ki temelji na razumevanju medosebnih interakcij in načinov komunikacije, vam bo pomagal prepoznati in razumeti vzorce vedenja, ki vplivajo na vaše medčloveške odnose, ter vam nudil podporo pri soočanju z življenjskimi izzivi. Skupaj boste osredotočeni na izboljšanje vaše samozavesti, komunikacijskih spretnosti in osebnega razvoja, pri čemer boste vedno upoštevali etične in strokovne standarde.

Transakcijska analiza (TA) je sodobna psihoterapevtska smer in oblika zdravljenja s pogovorom, je tudi teorija osebnosti in teorija komunikacije. Njen utemeljitelj je ameriški psihiater in psihoterapevt Eric Berne (1910-1970). Ime transakcijska analiza izhaja iz pojma transakcija – to je izmenjava sporočil med osebama. Ker je transakcija enota komunikacije, je transakcijska analiza pravzaprav analiza komunikacije. Osnovne predpostavke transakcijske analize so, da smo vsi ljudje OK, da ima vsakdo sposobnost, da razmišlja, da odloča o svojem življenju in te odločitve lahko spreminja. Vloga klienta v terapiji je enakovredna, saj ga terapevt seznanja z idejami transakcijske analize in ga spodbuja, da tako prevzame enakovredno vlogo v procesu spremembe.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Polet v letalskem simulatorju pilotske kabine letala Airbus A320!

Letalski simulator natančno poustvarja elemente nadzora letala in daje občutek dejanskih letalskih razmer. V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Golte, Slovenija

Wellness razvajanje z masažo v Wellness Hotelu Montis, sredi smučišča Golte

Popolna sprostitev v objemu gora! V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije - ne spreglejte med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb, Hrvaška

Pomlajevanje z dermalnim filerjem!

Vrednost kupona je 47,90 €. Razliko 191,50 € do polne cene (239,40 €) plačate direktno ponudniku.

-70%
Oseb: 1
NOVO Rogaška Slatina, Slovenija

Vedeževanje s tarot kartami

Se sprašujete o ljubezni, zdravju, financah? V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije vedeževanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!