SUPER CENA za poliranje avtomobila pri Laky avtodealing: predpranje vozila (30 min) + detajlno pranje (60 min) + kemična dekontaminacija laka (30 min) + sušenje (30 min) + enostopenjsko poliranje (150 min) + nano zaščita laka (45 min)!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Laky avtodealing: enostopenjsko poliranje
Laky avtodealing: enostopenjsko poliranje
Laky avtodealing: enostopenjsko poliranje
112,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Predpranje vozila (30 min)
Vozilo sperejo z visokotlačnim čistilcem, odstranijo večjo umazanijo nato ga poškropijo s čistilom ter počakajo 1 minuti, da čistilo deluje ter ga ponovno sperejo z visokotlačnim čistilcem. S tem poskrbijo, da kasneje ne poškodujemo laka še bolj med samim drgnjenjem z gobo.

Detajlno čiščenje (60 min)
Vozilo ponovno poškropijo s čistilom ter aktivno peno, da prodre v vse kotičke, nato celotno vozilo ročno predrgnejo z mehko gobo ter s čopičom detajlno očistijo vse težko dostopne predelčke ter detajle, vozilo ponovno sperejo.

Kemična dekontaminacija laka (30 min)
Vozilo ponovno poškropijo s posebnim čistilom, da raztopi mikroskopske trdne kovinske delčke ter zračno rjo, to je zadnja umazanija, ki bi lahko poškodovala lak med samim poliranjem vozila. Počakajo 10 min, da čistilo reagira in ga nato z visokotlačnim čistilcem temeljito sperejo.                                      

Sušenje (30 min)
Vozilo morajo temeljito osušiti saj voda ne sme priti v stik s polirnimi pastami. Zbrišejo ga z mehkimi krpami ter z zrakom spihajo vse predelčke kjer je možnost zadrževanja vode.                                                                                 

Poliranje (150 min)
Uporabljajo profesionalni Rupes material - gobice za poliranje, polirne stroje itd. S poliranjem poskrbijo, da z laka odstranijo praske, ki kvarijo izgled avtomobila, katere nastanejo s časom zaradi same uporabe avta in neprofesionalnih pranj avta itd.
Enostopenjsko poliranje pride v poštev za avto, ki je šele pred kratkim zapeljal na cesto ali pa je bil povsem profesionalno pran šele eno leto, lahko tudi za starejši in bolj poškodovan avto, vendar ne bo kot nov, saj je enostopenjsko poliranje zgolj površinsko in se bo le svetil, večino prask pa bo ostalo v laku.
Dvostopenjsko poliranje pomeni da se avto spolira dvakrat in sicer z grobo gobico ter pastami in nato se s fino gobico ter pasto (zgornji opis, enostopensjko) pride v poštev za veliko avtov za katere se je vsaj približno prav skrbelo saj se ven spravi veliko prask ter poškodb, ki so se nabrale z leti.
Trostpenjsko poliranje pomeni, da se avto spolira trikrat. Uporablja se za avte pri katerih lastnik želi, da je avto brezhiben in za avte, ki so enostavno preveč uničeni, da bi bilo dovolj samo dve stopnji.

Zaščita laka (45 min)
Vozilo prebrišejo z alkoholom da razmastijo lak ter odstranijo še zadnje sledi polirnih past, nato lak premažejo z nano premazom s katerim ga zaščitijo za obdobje od 6 mesecev do 1 leta, odvisno od same nege vozila ter uporabe.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Kranj, Slovenija

Maderoterapija za preoblikovanje telesa

Ne spreglejte ostalih opcij med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!