Strokoven pristop! -50% na poliranje vozila z zunanjim pranjem v Centru za nego vozil Makiro: zunanje pranje vozila + pranje platišč + odstranjevanje zračne rje, katrana, smole in ostalih depozitov + večstopenjsko poliranje + GRATIS NADOMESTNO VOZILO!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Center za nego vozil Makiro: poliranje vozila, pranje
Center za nego vozil Makiro: poliranje vozila, pranje
150,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
300,00 €
-50%
Prihranek:
150,00 €
 
 

Poliranje vozil predstavlja nadgradnjo pranja vozila, njegova vloga pa je, da poskrbi za bleščeč videz avta in njegovo zaščito. V njihovem podjetju polirajo s pomočjo prefinjenih strojev oz. orodij in profesionalnimi polirnimi pastami, postopek pa je večstopenjski. Poliranje avta odpravi drobne poškodbe laka kot so udarci peska ali kamenčkov, rise grmičevja, obledelost zaradi vpliva UV žarkov, zaradi smoga, soli, dežja, drevesnih sokov in smol, ptičjih iztrebkov, pranja v avtopralnici in zračne rje.

Poliranje vozila je dalj trajajoči postopek, saj najprej temeljito ročno operejo vozilo. Nato sledi
odstranjevanje insektov, zračne rje, katrana, smole in ostalih depozitov s pomočjo polirnega plastelina. Sledi natančna zaščita plastike in gumijaste obrobe na vozilu. Glede na stopnjo poškodbe laka se nato odločijo katera stopnja poliranja je najbolj primerna, da dosežejo najboljši učinek in s tem tudi videz vašega vozila.

1. Stopnja: začnejo s fino polirno pasto, ki je za popravilo manjših poškodb na vozilu in zagotavlja
maksimalni sijaj na površini. Na vozilo nanesejo tudi zaščitni premaz, ki zagotavlja zaščito površine pred vplivi iz okolja in ohranja briljanten globok sijaj od 3 do 5 mesecev.
2. Stopnja: začnejo s srednje grobo polirno pasto, ki odstranjuje lažje holograme in praske. Zaključijo še z zadnjo stopnjo poliranja, in sicer s fino polirno pasto, ki je za popravilo manjših poškodb na vozilu in zagotavlja maksimalni sijaj na površini. Na vozilo nanesejo tudi zaščitni premaz, ki zagotavlja zaščito površine pred vplivi iz okolja in ohranja briljanten globok sijaj od 3 do 5 mesecev.
3. Stopnja: začnemo z grobo pasto, ki odstrani oksidacijo in večje praske. Sledi srednje groba polirna pasta, ki odstranjuje lažje holograme in praske. Zaključijo še z zadnjo stopnjo poliranja, in sicer s fino polirno pasto, ki je za popravilo manjših poškodb na vozilu in zagotavlja maksimalni sijaj na površini.

V podjetju Makiro opravlja poliranje vozil strokovno usposobljeno osebje, katerega profesionalnost in
znanje dokazuje tudi opravljen strokovni certifikat.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Kope, Slovenija

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

Ne spreglejte vseh opcij smučarskih vozovnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-58%
Oseb: 1
NOVO Radovljica, Slovenija

Facelift z iTeraCare tretmajem v salonu Hajdi

Dolgotrajni učinki s pomočjo terafrekvence!

-55%
Oseb: 1
NOVO Domžale, Slovenija

Lektoriranje besedila

Natančen in strokoven jezikovni pregled besedila ter odpravljanje pravopisnih, slovničnih in nenazadnje tudi tipkarskih napak! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!