Strokoven pristop! SUPER CENA za globinsko čiščenje vozila z ozon terapijo proti bakterijam in virusom v Centru za nego vozil Makiro: sesanje vozila + globinsko čiščenje + nega plastičnih površin + čiščenje stekel + ozon terapija + dišava + GRATIS zunanje pranje in NADOMESTNO VOZILO!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Center za nego vozil Makiro: globinsko čiščenje vozila
Center za nego vozil Makiro: globinsko čiščenje vozila
110,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Globinsko čiščenje zajema čiščenje celotne notranjosti vozila. Za dobro izvedbo pa zahteva strokoven pristop, specialne stroje, čistilna sredstva in strokovno znanje. Priporočajo ga vsaj enkrat letno, večkrat letno pa ob večjem številu prevoženih kilometrov. Za začetek vozilo v notranjosti najprej na suho posesajo, sledi pregled madežev in nanos profesionalnega čistila za odstranjevanje madežev. Nadaljujejo na globinsko čiščenje sedežev, tapet, predpražnikov, stropa in tal s specialnim strojem namenjenemu globinskemu čiščenju. Tako vozilo v celoti očistijo in dezinficirajo. Pri delu ne uporabljajo agresivnih čistil, ki bi potencialno lahko poškodovala površine v vozilu. Z globinskim čiščenjem vozila odstranijo umazanijo in površini vrnejo izgled, v celoti odstranijo pršice in drobni prah, osvežijo barve, velika sesalna moč njihovih sesalcev pa pusti površino skoraj popolnoma suho in prav tako odstrani veliko večino nečistoč vse do jedra tkanin. Zahtevnost globinskega čiščenja prilagodijo glede na zahtevnost madežev in materialov.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Kope, Slovenija

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

Ne spreglejte vseh opcij smučarskih vozovnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-58%
Oseb: 1
NOVO Radovljica, Slovenija

Facelift z iTeraCare tretmajem v salonu Hajdi

Dolgotrajni učinki s pomočjo terafrekvence!

-55%
Oseb: 1
NOVO Domžale, Slovenija

Lektoriranje besedila

Natančen in strokoven jezikovni pregled besedila ter odpravljanje pravopisnih, slovničnih in nenazadnje tudi tipkarskih napak! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!