Strokoven pristop! SUPER CENA za globinsko čiščenje vozila z ozon terapijo proti bakterijam in virusom v Centru za nego vozil Makiro: sesanje vozila + globinsko čiščenje + nega plastičnih površin + čiščenje stekel + ozon terapija + dišava + GRATIS zunanje pranje in NADOMESTNO VOZILO!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Center za nego vozil Makiro: globinsko čiščenje vozila
Center za nego vozil Makiro: globinsko čiščenje vozila
110,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Globinsko čiščenje zajema čiščenje celotne notranjosti vozila. Za dobro izvedbo pa zahteva strokoven pristop, specialne stroje, čistilna sredstva in strokovno znanje. Priporočajo ga vsaj enkrat letno, večkrat letno pa ob večjem številu prevoženih kilometrov. Za začetek vozilo v notranjosti najprej na suho posesajo, sledi pregled madežev in nanos profesionalnega čistila za odstranjevanje madežev. Nadaljujejo na globinsko čiščenje sedežev, tapet, predpražnikov, stropa in tal s specialnim strojem namenjenemu globinskemu čiščenju. Tako vozilo v celoti očistijo in dezinficirajo. Pri delu ne uporabljajo agresivnih čistil, ki bi potencialno lahko poškodovala površine v vozilu. Z globinskim čiščenjem vozila odstranijo umazanijo in površini vrnejo izgled, v celoti odstranijo pršice in drobni prah, osvežijo barve, velika sesalna moč njihovih sesalcev pa pusti površino skoraj popolnoma suho in prav tako odstrani veliko večino nečistoč vse do jedra tkanin. Zahtevnost globinskega čiščenja prilagodijo glede na zahtevnost madežev in materialov.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Kope, Slovenija

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij smučarskih vozovnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Polet v letalskem simulatorju pilotske kabine letala Airbus A320!

Letalski simulator natančno poustvarja elemente nadzora letala in daje občutek dejanskih letalskih razmer. V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Brnik, Slovenija

Vožnja z enosednim gokartom Rimo na stezi T2 Prokarting

Fantastična ideja za darilo - vožnja z najmočnejšim rent-a kartingom v Sloveniji!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Laze v Tuhinju, Slovenija

80-minutni aromaterapevtski tretma z masažo in aromaterapijo v Termah Snovik

Za popolno harmonijo in ravnovesje!

-50%
Oseb: 1
NOVO 9 lokacij, Slovenija

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.