ULTRA FIRST PONUDBA! SUPER CENA za nepozaben enodnevni izlet v Benetke s popolnoma obnovljenim katamaranom PRINCE OF VENICE!

Izkoristite izjemno priložnost za ogled enega najbolj legendarnih mest na svetu!

Izlet v Benetke s katamaranom Prince of Venice
Izlet v Benetke s katamaranom Prince of Venice
Izlet v Benetke s katamaranom Prince of Venice
Izlet v Benetke s katamaranom Prince of Venice
49,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Odpravite se v najlepše mesto na vodi na unikaten in zabaven način! Vaša destinacija so čudovite Benetke, mesto bogate zgodovine in arhitekture. Oglejte si svetovno atrakcijo še z druge strani ter se po vodi zapeljite s katamaranom Prince of Venice!

PROGRAM IZLETA  
Popeljite se na nepozaben enodnevni ladijski izlet v Benetke s katamaranom.
Na carinskem pomolu v pristanišču Piran vas bo sprejela prijazna posadka ladje ter pospremila na krov katamarana, kjer vas pričakuje namestitev v turističnem salonu.
Udobno plovbo do najlepšega mesta na svetu bomo izkoristili za kratko predstavitev bogate zgodovine mesta in programa izleta. Izkušeni vodniki  vam bodo dali vpogled v zgodovino čudovitega mesta, razvoj ter propad republike "Serenissime" in razložili potek programa, ki nas čaka ta dan.
Ob vstopu v beneško laguno se vam bo odprl pogled na popolnoma drugačen svet kot ste ga navajeni. Kanali nadomeščajo ulice, plovila pa avtomobile, tovornjake, avtobuse in vsa ostala cestna prevozna sredstva. Vsaka stavba igra pomembno vlogo v mozaiku tega bogatega mesta. Po 45-minutni vožnji skozi laguno boste pristali v pristanišču "San Basilio" predvidoma pred 11 uro.
Po pristanku in opravljenih obmejnih formalnostih se boste peš odpravili do središča mesta, kjer sledi voden ogled trga Sv. Marka. Pokazali vam bomo vse znamenitosti na trgu kot so: stare ter nove prokuracije, Ala Napoleonica, Zvonik, Stolp z uro, Bazilika sv. Marka itd. 
Benetke boste zapustili ob 17:15, se ponovno odpravili mimo središča mesta do otoka Lido, kjer vsako leto v septembru organizirajo filmski festival. Po izhodu iz lagune sledi še plovba čez Jadran s predvidenim prihodom v izhodiščno pristanišče v večernih urah (19:45).


ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?
• voden ogled najbolj obiskanega trga na svetu - Trga sv. Marka
• izlet, kjer se v morju zrcalijo zgodovina, arhitektura in romantika
• avantura, ki si jo boste zapomnili do konca življenjaZA DOPLAČILO, ki se opravi direktno pri vodnikih na katamaranu se lahko iz pristanišča San Basilio v Benetkah do trga sv. Marka namesto peš, podate raziskovat znamenitosti tega enkratnega mesta ob severozahodni jadranski obali z vodenem ladijskem transferjem (5 € otroci, 15 € odrasli), ki vas popelje direktno do središča mesta. V kolikor se boste odločili za ladijski prevoz do trga Sv. Marka, boste med plovbo videli dom Eltona Johna, cerkev "Il Redentore", hotel Danielli (v katerem so snemali drugo epizodo iz filmov James Bond - Iz Rusije z ljubeznijo) ter na koncu tudi veličasten vhod v Canale Grande.
Po ogledu najpomembnejših znamenitosti na trgu sv.Marka, se lahko okrepčate s kosilom v restavraciji, kjer imate vključeno tudi pijačo (13 € otroci, 22 € odrasli). Kot se v Benetkah spodobi lahko svojo boljšo polovico presenetite z romantično vožnjo z gondolo po skrivnih delih mesta (15 € otroci, 29 € odrasli). Za piko na i se nam lahko pridružite na plovbi z morskimi taxiji po najlepši vodni ulici mesta (Canale Grande) s končnim ciljem  v pristanišču San Basilio, kjer se vkrcate na katamaran (15 € otroci, 33 € odrasli). 

Med plovbo v obe smeri se lahko okrepčate tudi na ladijskem baru, kjer ponujajo raznovrstne prigrizke in hladno tople napitke.

Ponudba je del kategorij: