SUPER CENA za SILVESTROVANJE V BUDVI: 3x nočitev z zajtrkom v Vili Ljubanovič + ogled Budve in Dubrovnika + organizacija + lepe želje in drobne pozornosti Ojlinega dobrega moža!

Poslovite se od leta 2021 ob pestrem programu v Budvi!

Ojla: nepozabno silvestrovanje v Budvi
Ojla: nepozabno silvestrovanje v Budvi
Ojla: nepozabno silvestrovanje v Budvi
189,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,95€ na eDenarnico
2
rezervirana kupona
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda za termin 19. 12. 2021-2. 1. 2022.
  • Obvezna predhodna rezervacija takoj po nakupu kupona na e-mail: info@ojla.si ali telefon: 03 703 13 30 ali 031 790 083.
  • Odpoved potovanja se obračuna po splošnih pogojih TA OJLA. Ponudnik priporoča zavarovanje rizika odpovedi in/ali dodatno zdravstveno zavarovanje Coris.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa za osebe nad 12 let 6 €; prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo, ki jo obračuna agencija Družba za turizem in storitve Ojla d.o.o., se plača ob nakupu kupona (prišteje se v 2. koraku nakupa). 
  • Možna doplačila: enoposteljna soba 66 €; paket silvestrska večerja z živo glasbo 31. 12. in dve dodatni večerji ali kosila 66 €; paket 3x kosilo ali večerja 36 € (za dodana kosila oz. večerje prejmete bon, ki ga lahko izkoristite, kadar želite); Rezervacija sedežev spredaj (prve 3 vrste) 10 €/osebo; dodatni sedež (oseba koristi 2 sedeža) +90 €.
  • PREVOZ s sodobnim avtobusom iz Koroške, Maribora (priključni transfer) Celja, Ljubljane, Novega Mesta in povsod, kjer se zbere vsaj 20 potnikov. Možen vstop Litija, … O vstopnih mestih in odhodih boste obveščeni pred odhodom.
  • Minimalno število prijavljenih potnikov je 45. Doplačilo za manjše število potnikov: 40-44 10 €/osebo, 35-39 15 €/osebo.
  • Ponudnik zagotavlja izvedbo storitve v skladu z določili oziroma priporočili za preprečevanje širjenja okužb s COVID-19 (obvezna uporaba maske in zaščitnih sredstev v zaprtem prostoru; prevoz z avtobusom dovoljen, razen sedeža za voznikom in vodnikom). Za vstop na odprto prizorišče bo potrebno PCT potrdilo. Pripravljen bo tudi prostor za hitro testiranje. V primeru ostrejših zaostritev se bo potrebno prilagoditi napotkom oz. trenutni situaciji. Mogoč spremenjen program dogajanja v Budvi ni vzrok za odpoved potovanja. Garantiramo povračilo denarja v primeru zaprtja oz. prepovedi potovanja s strani pristojnega ministrstva.
  • Ponudba vsebuje: novo leto v Budvi z Ojlo: 3x nočitev z zajtrkom v Vili Ljubanovič + ogled Budve + ogled Dubrovnika, degustacija plodov narave v dolini Neretve, vstopne takse + organizacija + lepe želje in drobne pozornosti Ojlinega dobrega moža.
Koledar unovčljivosti

Novo leto v Budvi!

Nič ni lepšega, kot se v prednovoletnem času sprehajati po mestu iz kamnitih kock in opazovati sijaj kamenja, zlizanega in zbrušenega od ljudi, vremena, časa, resničnih zgodb. Budva je biser črnogorskega primorja in v prednovoletnem času tudi središče najbolj pestrega dogajanja v tem delu Mediterana.
Se sprašujete, zakaj je Črna gora dobila takšno ime, kje so spali Rolling Stonsi, zakaj je Sveti Stefan zaprt, kje domuje Črni vranac, Skadarski krap, kako je Nilski konj prišel na obalo Skadra, ali proga Beograd-Bar še deluje… Tisoč vprašanj naj milijon odgovorov naredi. Lepi pogledi, zaustavljeni trenutki, kultura, kulinarika in številne možnosti za lep izlet in vstop v novo leto.

Zakaj z OJLO v Budvo na Silvestrovo?
• Zato, ker imamo priložnost pričakati Novo leto tudi ob bogati večerji in programu v toplih prostorih restavracije Zeleni Gaj.
• Zato, ker vam bomo poleg Budve na kratko pokazali tudi Dubrovnik.
• Zato, ker vas bomo po želji popeljali na Veliko črnogorsko turo.
• Zato, ker boste v dolini Neretve deležni lepe dobrodošlice.
• Zato, ker vas bo naša vodnica Polona razvajala z zanimivimi zgodbami.

Program potovanja
1. dan: 29.12., SLOVENIJA (KOROŠKA, MB, CE, LJ, NM), prevoz

Pozdrav naše ekipe, nočna vožnja…

2. dan: 30.12., DUBROVNIK- BUDVA, nočitev

Jutro nas bo pozdravilo v dolini Neretve, pričakal nas bo tudi Zvonko z dobrodošlico in mandarinami. Na poti proti Budvi se bomo na kratko ustavili tudi v Dubrovniku – mestu iz kamnitih kock. Časa ne bo veliko, pa vendarle ravno prav, da bomo z lokalnim vodnikom na hitro spoznali vse najpomembnejše točke, popili kavo in pogledali, kam se bomo spet vrnili. Popoldanski prihod in namestitev. Večerno dogajanje v mestu.

3. dan: 31.12., BUDVA, nočitev, zajtrk
Polona vabi na spoznavni ogled Budve po zajtrku, 31.12. ob 10.00. Na sprehodu in poti proti staremu mestu boste spoznali vse najpomembnejše točke. Dobimo se pred Vilo Ljubanovič, naš gostitelj in lastnik objekta Dragan Ljubanovič pa bo verjetno dodal še kakšno zanimivo informacijo. Popoldanske priprave na najdaljšo noč, kjer se bo veliko zanimivega dogajalo. Tisti, ki ste si rezervirali silvestrsko večerjo in dva dodatna obroka /z bonom lahko koristite kosilo ali večerjo/ ste se zagotovo dobro odločili, saj boste predvsem 31.12. uživali v odlični kulinariki, glasbi, restavracija pa stoji ob morju.

4. dan: 1.1., BUDVA-BOKA KOTORSKA, nočitev, zajtrk
Po poznem zajtrku gremo na fakultativni izlet “Velika črnogorska tura”: z avtobusom in našim vodnikom se bomo zapeljali v Cetinje, nekdanjo prestolnico Črne gore, kjer boste spoznali bogato zgodovino Črnogorcev. Kot pravijo oni, se vam bodo oči in srce napolnili s pokrajino, ki je razkošna in skopuška, siromašna in blagodejna… V Njeguših se suši in dimi največ pršutov in tam si bomo privoščili prigrizek. Nato se bomo po atraktivni panoramski cesti, kjer nam bodo odpirali dih jemajoči pogledi, spustili v KOTOR, mesto pod zaščito Unesca. Z domačinom bo pripravljen ogled srednjeveškega jedra: mestna vrata, urni stolp s sramotilnim stebrom, katedrala… Popoldne oz. večer bo spet zanimivo pred starim mestom.

5. dan: 2.1., POVRATEK PROTI DOMU, prevoz, zajtrk
Postanek v dolini Neretve. Poizkušanje mandarin in darov narave, nakupi… Prihod domov v poznih večernih urah.

RESTAVRACIJA ZELENI GAJ
Tam "nesramno" dobro kuhajo in pripravijo predvsem neverjetno dobro novoletno zabavo.Nahaja se na sami obali, cca. 300 m od starega mesta, idealno za uživanje ob kavi, za odhod na zabavo v staro mesto. Imajo odlično in raznovrstno hrano, pripravljajo tudi silvestrsko večerjo… Tukaj bomo imeli kosilo ali večerjo (lahko izbirate eno ali drugo, če ste doplačali za pol penzion). Za kosilo ali večerjo poleg juhe lahko izbirate med štirimi glavnimi jedmi. Priporočamo doplačilo za silvestrsko večerjo (aperitiv, hladna predjed, čorba, topla predjed, silvestrski krožnik narodne kuhinje, solata, polnočna čorba, glasba v živo). Vendar pa je število mest omejeno (max 50) in garantirano samo ob pravočasni /takojšnji/ prijavi.

NAMESTITEV
Vila Ljubanovič: cca. 400 m do plaže, 500 m do starega mesta, cca. 600 m do restavracije Zeleni gaj. Sobe lepo opremljene, klima gretje, minibar, SAT TV. 4-posteljne sobe imajo dve ločeni spalnici ter eno kopalnico. V Villi Ljubanovič imajo na NOVO dvigalo in restavracijski del, kjer bo postrežen zajtrk in kjer bomo uredili prvo druženje.

Podrobnosti o ponudniku

Družba za turizem in storitve Ojla, d.o.o.

Petrov trg 2
3311 Šempeter v Savinjski dolini
Slovenija

03 703 13 30
031 790 083
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 3
Oseb: 1
Trst, Italija

Praznična pravljica v Trstu in grad Miramare z M&M Turist!

Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!