NOČ ČAROVNIC V NAJSTAREJŠEM SLOVENSKEM MESTU - 1-dnevni izlet v Ptuj z degustacijo vina in kosilom: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom + obisk in ogled Ptujske gore + voden ogled Ptuja + ogled in degustacija vina v Ormoški kleti + kosilo na turistični kmetiji ali v gostišču!

Doživite noč čarovnic v mestu, katerega korenine segajo v rimski čas!

goHolidays: izlet na Ptuj za noč čarovnic
goHolidays: izlet na Ptuj za noč čarovnic
goHolidays: izlet na Ptuj za noč čarovnic
goHolidays: izlet na Ptuj za noč čarovnic
43,90€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,22€ na eDenarnico
3
rezervirani kuponi
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

 • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
 • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda: 31. 10. 2020. 
 • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona preko e-maila: info@goholidays.si najmanj 14 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. Prosijo, da e-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu kupona, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem e-mailu posredujte naziv izleta, datum potovanja, šifro kupona, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm.
 • Informacije o prostih mestih tudi na 030 680 234.
 • Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez tega zavarovanja, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p.
 • Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p.
 • Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta), ki jo obračuna agencija GoHolidays.si, se plača ob nakupu kupona (prišteje se v 2. koraku nakupa).
 • Možna doplačila: vstopnina v Ptujski grad 8 €/osebo (odrasle osebe), 3 €/osebo (mladina), 7 €/osebo (upokojenci).
 • Vstopno mesto: Ljubljana - parkirišče Dolgi most ob 8.00, Celje - izpred dvorane Zlatorog ob 9.00 ali Maribor - izpred glavne AP ob 9.50.
 • Odhod iz posameznega odhodnega mesta je zagotovljen v primeru prijave najmanj 25 potnikov.
 • Ponudnik zagotavlja izvedbo storitve v skladu z določili oziroma priporočili za opravljanje storitve med epidemijo COVID-19. 
 • Ponudba vsebuje: 1-dnevni izlet za noč čarovnic v najstarejše slovensko mesto, Ptuj: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom (iz LJ, CE ali MB) + turistično spremljanje/vodenje + obisk in ogled Ptujske gore + voden ogled Ptuja + ogled in degustacija v Ormoški kleti (4 vzorci vina) + kosilo na eni od turističnih kmetij ali v gostišču (juhi, 2 vrsti mesa, 2 prilogi, solata in sladica).
 • Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Koledar unovčljivosti

NOČ ČAROVNIC V NAJSTAREJŠEM SLOVENSKEM MESTU

  Odhod iz dogovorjenega mesta in vožnja v smeri Štajerske. Dopoldanski prihod na Ptujsko goro. Sprejeli nas bodo minoritski redovniki, ki danes skrbijo za drugo najpomembnejše slovensko romarsko središče. Kratek ogled notranjosti ene najlepših gotskih cerkva na Slovenskem – bazilike Marije Zavetnice. Cerkev se ponaša tudi z istoimenskim gotskim reliefom Marije Zavetnice s plaščem, ki velja za biser gotskega kiparstva pri nas. Sledi še kratka multivizija oziroma predstavitveni film o Ptujski Gori v besedi in sliki. S Ptujske Gore, od koder se nam ponuja čudoviti razgled na Dravsko polje in Haloze se odpravimo v naše najstarejše mesto, ki ga imenujemo tudi zakladnica tisočletij. 

Sprehod po mestu, ki je bilo pomembno že v rimskih časih in se torej ponaša s skoraj 2000-letno tradicijo, bomo pričeli na enem izmed mostov čez reko Dravo. Spoznali bomo najpomembnejše mestne znamenitosti: ptujski grad, mestno hišo, cerkev svetega Jurija, minoritski in dominikanski samostan, Orfejev spomenik itd. Ogled končamo na grajski ploščadi od koder je nepozabna panorama na Ptuj.

Sledi prostih čas za  ogled Pokrajinskega muzeja Ptuj-Ormož v grajskem kompleksu, ki je hkrati eden izmed največjih in najbolj obiskanih muzejev v Sloveniji. Lahko pa prosti čas izkoristite za  Po  za kavico v srednjeveškem mestnem jedru. Iz Ptuja se odpravimo proti Ormožu. Tam bomo obiskali vinsko klet. Nepozabni vodeni sprehod po kleti bomo zaključili seveda z degustacijo. V okolici Ptuja se odpravimo še do ene izmed turističnih kmetij, kjer naš izlet zaključimo s poznim kosilom oziroma zgodnjo večerjo. V večernih urah se bomo vrnili domov.

Podrobnosti o ponudniku

Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.

Kobilje 223
9227 Kobilje
Slovenija

030 680 234
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 9
Oseb: 1
Prekmurje, Slovenija

1-dnevni martinov izlet v Prlekijo in Prekmurje z goHolidays!

Nepozabno praznovanje tradicionalnega slovenskega vinskega praznika! Odhodi iz Ljubljane, Celja in Maribora!

Super cena
Rezerviranih 4
Oseb: 1
Prekmurje, Slovenija

1-dnevni martinov izlet v Prekmurje z goHolidays!

Nepozabno praznovanje tradicionalnega slovenskega vinskega praznika!

Super cena
Rezerviranih 11
Oseb: 1
Dunaj, Avstrija

Cesarski Dunaj + možnost obiska ZOO z goHolidays!

Ne spreglejte vseh odhodnih mest med dodatnimi možnostmi ponudbe! Otroci do 18. leta 5 € popusta pri plačilu prijavnine!