Nujen pripomoček! - 65 % na WILD TIGER tigrovo mast (2x po 18,4 g)! Na voljo 2 vrsti: rdeča ALI bela! Naravna mast za lajšanje bolečin, deluje pomirjujoče, sproščujoče in osvežujoče! Poštnina je brezplačna!

Za pomiritev različnih bolečin, glavobolov in artritisa!

WILD TIGER tigrova mast (2x po 18,4 g)
WILD TIGER tigrova mast (2x po 18,4 g)
8,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
25,99 €
-65%
Prihranek:
17,00 €
 
 

Predstavljamo Vam Wild Tiger Balm naravni aktualni izdelek za lajšanje bolečin, ki se ga proizvaja in trži podjetje z imenom WILD TIGER. Ta izdelek lahko zamenjate s podobnim izdelkom z enakim imenom "Tiger Balm". Podobnosti v obeh izdelkih so presenetljiva in zato ni presenetljivo, da sta oba azijskega izvora. Vseeno je Balzam divjega tigra zelo znan kot balzam WILD TIGER, ki se uporablja za pomiritev številnih različnih bolečin, ki vključujejo bolečine, ki jih povzročajo glavoboli, artritis in mišični sevi.

Originalne sestavine tigrove masti vsebujejo tigrovo kost, kaj drugega pa še danes Kitajci ne izdajo. Seveda, da je tradicija preživela, je tigrova mast postala tudi širše uporabljena, za kar je zaslužen kitajski zeliščar Aw Chu Kin. Tigrova mast je na voljo v dveh barvah, in sicer v rdeči ter beli. Obe imata enake učinke, le da je bela malce bolj mila. Mnogi zadovoljni kupci pa poročajo tudi o njenih pozitivnih učinkih pri piku insektov. Mažo je treba intenzivno v masirati v predel, kjer se pojavljajo težave, nakar se bo predel prijetno ogrel. Deluje pomirjujoče, sproščujoče in osvežujoče.

Danes je tigrova mast sestavljena zgolj iz zelišč in ne vsebuje nikakršnih kemikalij ali živalskega faktorja, še vedno pa enako učinkovito odpravi glavobol, bolečino v mišicah in bolečino, ki jo povzročijo revma, artritis ter išias, kot je to počela pred stoletji. 

Razlika med rdečo in belo mastjo: Rdeča tigrova mast je prijetno odišavljena s cimetom in je učinkovita pri odpravljanju bolečine v mišicah, mnogi pa poročajo tudi o njenih pozitivnih učinkih pri piku insektov. Mažo je treba intenzivno vmasirati v predel, kjer se pojavlja bolečina, nakar se bo predel prijetno ogrel. 
Bela tigrova maža je namenjena predvsem odpravljanju glavobola, pri čemer je kanček masti potrebno vmasirati v sence ali zatilje. V primeru zamašenega nosu malo tigrove masti pod nosnicami odpravi težavo v le nekaj sekundah, kadar gre za resnično oteženo dihanje in težak občutek v pljučih, pa tigrovo mast vmasirate na prsi. Vsekakor pa pazite, da maža ne pride v stik z vašimi očmi, saj je zelo pekoča.

Kvalitetna tigrova mast je na voljo le v izbranih mestih izven Azije, pristna mast pa mora prihajati iz Vietnama, Tajske ali Kitajske.

Ponudba je del kategorij: Izdelki za lepoto in zdravje | Dom avto in vrt |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-52%
Rezerviranih 96

Shranite vaše spomine v fotoknjigi A4 formata!

Podarite knjigo spominov vašim najbližjim!

-70%
Rezerviranih 34

Komplet kondomov Durex in Pasante (50 kosov)

V tej ponudbi lahko izberete tudi komplet 30 kondomov za 8,70 €!

-50%
Rezerviranih 9

Univerzalni turmalinski magnetni trak za koleno

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-54%
Rezerviranih 16
NOVO

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

NOVO! Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani, a po nespremenjeni akcijski ceni! Kuponi so unovčljivi vse do 4. 11. 2020!

-60%
Rezerviranih 4
NOVO

Komplet zelo kvalitetnih nadomestnih inkjet kartuš + DARILO

Proizvajalec ima pridobljen certifikat za kakovost ISO 9001!

-71%
Rezerviranih 3
NOVO

Sončna očala s kamero SPY HD

Posnemite vaša najboljša doživetja in posnemite najboljše reakcije ljudi!