- 80 % na bon za fiksni zobni aparat na polikliniki Dr. Zubović v Zagrebu: zobni aparat po izbiri + specialistični pregled + odtisi + RTG analiza + fotografiranje čeljusti + analiza in načrt terapije + vsi kontrolni pregledi med nošenjem (vsakih 8-10 tednov) + snemanje aparata!

Za samozavesten nasmeh in dolgoročno lepe zobe! Takoj plačate le kupon 1nadan (99 €), doplačilo (odvisno od izbire aparata) pa poravnate v sami ordinaciji!

aparat
aparat
aparat
99,00€
Kupi kupon
Vrednost:
500,00 €
-80%
Prihranek:
401,00 €
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,50€ na eDenarnico
3
rezervirani kuponi
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

 • Kupite lahko več kuponov, unovčite pa največ 2 (dva) na posamezno osebo, ostale lahko podarite. 1 kupon velja za 1 osebo za 1 čeljust.
 • Kuponi so unovčljivi do 16. 9. 2020.
 • Obvezna predhodna rezervacija termina s šifro kupona na telefon: 00 385 1 4812 555 ali preko e-maila: info@zubovic.com
 • Odpoved rezervacije vsaj 24h pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra unovčen.
 • Delovni čas: po dogovoru.
 • S sabo obvezno prinesite ortopan (panoramski rentgenski posnetek čeljusti).
 • Kupon lahko koristite le ob predložitvi osebnega dokumenta.
 • Takoj plačate le kupon 1nadan (99 €), doplačilo (odvisno od izbire aparata) pa poravnate v sami ordinaciji.
 • Doplačila (izbirate lahko med 2 zobnima aparatoma): 1. za samozaklepni fiksni zobni aparat s kovinskimi nosilci: 600 €; 2. za samozaklepni fiksni zobni aparat In-Ovation: 800 €. Cene veljajo za 1 čeljust, v primeru zdravljenja 2 čeljusti je potrebno kupiti 2 kupona in cena doplačila se podvoji.
 • V ponudbo ni vključen mobilni aparat (retainer), ki ga je potrebno nositi še eno leto po odstranitvi fiksnega aparata. Cena zanj znaša 200 € po čeljusti.
 • Ponudba vsebuje: 1x bon za fiksni zobni aparat za eno čeljust na polikliniki Dr. Zubović v Zagrebu: zobni aparat po izbiri + specialistični pregled + odtise + RTG analizo + fotografiranje čeljusti + analizo in načrt terapije + vse kontrolne preglede med nošenjem (vsakih 8-10 tednov) + snemanje aparata.

Primarna funkcija fiksnega zobnega aparata je popravljanje nepravilnega položaja zob. Sestavljeni so iz nosilcev, ki se s posebnimi materiali prilepijo na zobe, in žičnega loka, s katerim so ti nosilci povezani. Žični lok je spreva okrogel in elastičen, kasneje pa se zamenja z vse debelejšimi in kvadratnimi. V času terapije ortodont zamenja 4-6 žičnih lokov. Samozaklepni nosilci imajo že vgrajen mehanizem za povezovanje loka in nosilca, kar ima določene prednosti glede na klasične aparate: čas terapije se skrajša, kontrolnih pregledov je manj, obiski na zobozdravniškem stolu so krajši, higiena je boljša, aparati pa so tudi znatno bolj udobni za pacienta.

Pritrjevanje samozaklepnega fiksnega zobnega aprata izvaja specialistka ortodontologije, Martina Zubović Poldrugac, Dr. med. dent.

Ordinacija Dr. Zubović deluje že 32 let in v tem času jo je obiskalo že na stotine zadovoljnih pacientov. Zaradi kvalitetnih storitev, možnost izvedbe vsega potrebnega za sanacijo zob na enem mestu in v najkrajšem času ima ordinacija množico zvestih obiskovalcev in uporabnikov. V ordinaciji se izvajajo vse storitve s področja konservative (zalivke, zdravljenje), protetike (kronice, mostički, proteze, prevleke), implantologije, paradontologije in ortodontike, ponujajo pa tudi preventivo ter izobraževanje o higieni in zaščiti zob.

Podrobnosti o ponudniku

Poliklinika Dr. Zubović

Kranjčevićeva ul. 47
10000 Zagreb
Hrvaška

00 385 1 4812 555
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

-52%
Rezerviranih 115

Shranite vaše spomine v fotoknjigi A4 formata!

Podarite knjigo spominov vašim najbližjim!

-57%
Rezerviranih 19

Komplet 40 kondomov Durex Red London

Najbolj pogosto uporabljena oblika zaščite!

-75%
Rezerviranih 24

Profesionalna naprava TENS za lajšanje bolečin

Terapija za lajšanje akutnih in kroničnih bolečin, glavobolov, išiasa, artritisa!

-50%
Rezerviranih 2
NOVO

Fotoknjiga s trdimi platnicami

Shranite dragocene spomine! Odlična ideja za darilo! Kuponi so unovčljivi vse do 31. 8. 2020!

-50%
Rezerviranih 5
NOVO

Komplet 2 knjig: Naravoslovje in Tehnologija

V tej ponudbi so na voljo tudi drugi kompleti knjig, preverite med dodatnimi možnostmi!

-56%
Rezerviranih 3
NOVO

Prenosen potovalni ročni šivalni stroj Sewket InnovaGoods

Hitro in varno šivanje doma, na potovanjih ali ko se vam mudi!