Žepkasta vzmet s spominsko peno! - 62 % na vrhunsko vzmetnico Günther & Möller Platinum PLUS (80 x 190 cm), z dodatnim nadvložkom! Najkakovostnejši materiali in proizvodnja v EU! Višina vzmetnice z nadvložkom je 34 cm, srednja trdota (H3), vsebuje antibakterijsko in antialergeno prevleko!

Nadstandardna višina, neizmerno udobje, top materiali, evropska kakovost in poudarjena estetika! V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

Vrhunska vzmetnica Günther & Möller Platinum PLUS
Vrhunska vzmetnica Günther & Möller Platinum PLUS
400,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
1050,00 €
-62%
Prihranek:
650,00 €
 
 

100 noči brez tveganja - 100% varen nakup
Bodite 100% prepričani! Na Günther & Möller ležišču lahko v udobju svojega doma sanjate kar 100 dni. V primeru, da se na ležišču ne bi dobro naspali, vam bodo vrnili celotno kupnino.

15-letna podaljšana garancija
Omogočajo vam 15 let podaljšane garancije.

100% narejeno v EU
Vsi sestavni deli ležišča so poreklom iz EU in celotno ležišče je narejeno v EU.

Kar 34 cm visoka vzmetnica za udobje, ki ga doslej še niste našli
V Sloveniji lahko kupite vzmetnico skoraj na vsakem koraku. Za vse trdijo, da so odlične, izjemne, ponujajo čudovit spanec, le redkokatera pa izstopa po tako izjemnih lastnostih, kot jih ima vzmetnica Platinum. Že na prvi pogled namreč dokazuje, da proizvajalec pri njeni izdelavi ni varčeval, saj je vključil najboljše iz industrije vzmetnic in tako ustvaril luksuzno ležišče za ljudi, ki iščejo premium udobje in le najboljše na tržišču.

Ena redkih vzmetnic z vgrajenim nadvložkom
Samo najboljše vzmetnice so obogatene z dodatnim nadvložkom, ki vam ponuja dodatno udobje med spanjem. Ker je visok kar 8 cm, dvigne površino ležišča, s tem pa ustvari nadstandardnospalno površino. Vzmetnica sama namreč meri v višino kar 26 cm, zato je skupna višina izjemnih 34 cm. Število takih vzmetnic pri nas lahko preštejemo na prste ene roke, saj so izjemno težko dosegljiva, poleg tega pa zelo draga. A ne vzmetnica Platinum PLUS.

Iskana kombinacija – žepkaste vzmeti s spominsko peno
Ena najbolj iskanih kombinacij pri vzmetnicah je žepkasta vzmet s peno. Zakaj? Ker je samo žepkasta vzmet mnogo ljudem pretrda, pena pa premehka. Vzmetnica Platinum pa ponuja oboje, poleg tega pa je na vsaki strani še 1000 g filca, ki ležišču daje stabilnost. 
Nadvložek, ki ga po želji lahko snamete, vam daje dodatnih 3 cm profilirane pene in 2 cm spominske pene, ki sta odeta v svileno mehko viskozno prevleko.
V prerezu ležišča za vaše udobje torej skrbijo kar 4 plasti kakovostnih materialov, ki vašemu telesu pomagajo najti pravi spalni položaj.

Na skali od 1 do 10 ima Platinum PLUS trdost 7, kar pomeni, da je srednje trdo ležišče, ki odgovarja večini ljudi.

Vzmetnica Platinum PLUS je zelo kompaktna in je ne dostavljajo zvite v rolo. Da jo boste lažje premikali, ima všite 4 ročaje, na vsaki strani 2. 

Vzmetnica Platinum je poleg vsega tudi dizajnerski presežek, saj je narejena z občutkom za estetiko. Nadstandardna višina, neizmerno udobje, top materiali, evropska kakovost in poudarjena estetika so zagotovo glavni razlogi, da v svojo spalnico pripeljete najboljše za miren, krepčilen spanec.

- Antibakterijska in antialergena prevleka ima učinkovito zaščito proti pršicam.
- Prevleka ima dodane ročaje, in sicer 2 na vsaki strani, kar omogočajo lažje obračanje, preoblačenje in čišcenje ležišca, kar je še posebej dobrodošlo pri večjih dimenzijah ležišč.
- Dvojno ojačan rob je enkratna prednost, ki jo opazite šele med uporabo – ker je rob ojačan, se vam med ležanjem ni treba držati središca, ampak se lahko neomejeno premikate po celem ležišču. Ojačan rob omogoča 100% izkoristek ležišča, hkrati pa lažje vstajanje z ležišča in daljšo življenjsko dobo.
- Narejeno s tehnologijo HotMelt, kar pomeni, da med proizvodnjo ne uporabljajo lepil, zato ležišče ne oddaja neprijetnih vonjav.
- Vsi sestavni deli ležišca so iz EU. Narejeno v EU.
- Podaljšana garancija 15 let.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-54%
Rezerviranih 195

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

NOVO! Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani, a po nespremenjeni akcijski ceni!

-50%
Rezerviranih 13

CoolChair, napihljiv fotelj za uživanje v vodi

Najboljša izbira za prihajajoče poletne dni! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-53%
Rezerviranih 7

FitBands elastike za trening z ročaji

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Rezerviranih 1
-70%
Rezerviranih 7
NOVO

Inovativna zobna prha Power Floss

Nič več nadležne zobne nitke - zobna prha je 100x boljša!

-76%
Rezerviranih 3