Naj vas nobena naloga ne preseneti! - 50 % na kakovostno orodje za rezanje žic in kablov CableStar! Jeklene čeljusti klešč bodo kos še tako debeli žici ali kablu! Poštnina je brezplačna!

Nepogrešljiv spremljevalec pri vseh projektih in popravilih!

orodje cabelstar
orodje cabelstar
20,95€
    Kupi kupon
Vrednost:
41,90 €
-50%
Prihranek:
20,95 €
 
 

Naj vas nobena naloga ali težava ne preseneti več. Opremite svojo delavnico s kakovostnim orodjem in pripomočki, ki vam bodo v pomoč pri vseh projektih – doma ali v službi.

5 V 1 ORODJE
Orodje za rezanje žic in kablov ni le eno izmed mnogih klešč. Gre za orodje, ki je kos kar 5 različnim nalogam, zato bo postal vaš nepogrešljiv spremljevalec pri vseh projektih in popravilih. Jeklene čeljusti klešč bodo kos še tako debeli žici ali kablu, ki pa se zaradi kakovostnega patenta pri delu ne bodo poškodovale. Dolžino žice lahko preprosto in hitro nastavite.

KAKOVOSTNA IZDELAVA ZA UČINKOVITO DELO
Orodje za rezanje žic in kablov je izdelano iz kakovostnega, trpežnega materiala. Poleg tega ga odlikuje natančna in premišljena izdelava ter praktični patenti, ki omogočajo natančno, hitro in učinkovito opravljeno delo.

ORODJE ZA RAZLIČNE MATERIALE
Orodje za rezanje žic bo kos žicam in kablov iz različnih materialov. Ne glede na to ali gre za aluminijasto ali bakreno žico – s tem orodjem jo boste brez večjih težav obdelali oziroma prerezali. Tudi če gre za bolj debele žice, jih boste z lahkoto prerezali, saj ima orodje kakovostne, debele in ergonomske oblikovane ročaje.

MATERIAL: kovina, umeten material
BARVA: črno-oranžna