Unikatno! - 50 % na sestavljanko (puzzle, 252 kosov) z vašo fotografijo, format A3, pri Cyber Print Shopu: Hala A, BTC City v Ljubljani!

Personalizirana sestavljanka za zabavno preživljanje prostega časa!

Sestavljanka (puzzle) z vašo fotografijo, format A3
Sestavljanka (puzzle) z vašo fotografijo, format A3
9,95€
    Kupi kupon
Vrednost:
19,90 €
-50%
Prihranek:
9,95 €
 
 

Čisto vaša sestavljanka!
Podarite si sestavljanko z vašim motivom ali pa obdarite najbližje - da ne bodo nikoli pozabili najljubših ljudi in najsrečnejših spominov!

Cyber Print Shop, edinstvena blagovna znamka, ki je nastala na osnovi dolgoletnih izkušenj in znanj, pod okriljem podjetja Permita d. o. o., sestavlja ekipa kreativnih, inovativnih in prilagodljivih sodelavcev. Tu izdeluje fotografije različnih formatov, tiska na majice, skodelice, koledarje, pisarniški in promocijski material, vam po meri izdela vizitko, žig ali letak za posebne priložnosti, gravira na les ali plastiko (imitacijo kovine). Odlikujejo se po hitri odzivnosti ter kvalitetni in inovativni storitvi. Zavedajo se, da je redno preverjanje kakovosti pogoj za odlično opravljeno delo, zato temu namenjajo veliko pozornosti in odgovorno skrbijo, da so storitve opravljene v dogovorjenem roku. Vedno se trudijo najti optimalno rešitev skupaj z naročnikom.

Ponudba je del kategorij: Dom avto in vrt |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-54%
Rezerviranih 105

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

NOVO! Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani, a po nespremenjeni akcijski ceni! Kuponi so unovčljivi vse do 4. 11. 2020!

Super cena
Rezerviranih 9
-50%
Rezerviranih 51
Super cena
Rezerviranih 3
-75%
Rezerviranih 3
NOVO

Profesionalna naprava TENS za lajšanje bolečin

Terapija za lajšanje akutnih in kroničnih bolečin, glavobolov, išiasa, artritisa!

-57%
Rezerviranih 3