Nič več joka in solz med umivanjem las! - 56 % na inovativen ščitnik za oči in ušesa pri umivanju otroških las v spletni trgovini Evivita.si! Učinkovito ščiti otrokove oči, nos, usta in ušesa pred zalitjem z vodo in šamponom! Poštnina je brezplačna!

Ščitnik s 4-stopenjsko nastavitvijo obsega se prilega različnim velikostim glave in omogoča uporabo otrokom od starosti 4 mesecev do približno 7 let!

7,95€
    Kupi kupon
Vrednost:
17,99 €
-56%
Prihranek:
10,04 €
 
 

Nič več joka in solz med umivanjem las!
Inovativen ščitnik za obraz zanesljivo obvaruje otrokove oči, nos, usta in ušesa pred vstopom ali zalitjem z vodo in šamponom. Otrokom ni več potrebno zatisniti oči pri umivanju las. Naj kopanje in šamponiranje postane zabavna in prijetna izkušnja za vašega malčka in tudi za vas! Ščitnik za umivanje glave uporabite pri umivanju glave in lasišča, da preprečite stik vode in šampona z očmi, usti in ušesi.

Pri umivanju las ščitnik uspešno preprečuje vstop šampona in vode dostop do oči in ust, ter tako prepreči kašljanje, možnost vdiha vode in posledično težav z dihanjem, saj otroci niso zmožni zadrževanja in nadzora nad vdihovanjem zraka. Uporaba ščitnika je dodaten varnostni ukrep, s tem pa šamponiranje in umivanje las postane bolj prijetno tako za otroka kot tudi za starše. Ščitnik je uporaben tudi pri striženju las, saj preprečuje, da bi odstriženi lasje padali na otrokove oči in obraz ter ga dražili. Tako tudi frizerska opravila ne bodo več moteča. Brez joka in slabe volje tudi pri striženju las!

Inovativen design, ki se prilega različnim velikostim glave, s 4-stopenjsko nastavitvijo obsega, omogoča uporabo otrokom od starosti od nekaj mesecev dalje do približno sedmega leta. Narejen iz  ultra mehke pene, ki omogoča udobno nošenje in je prijazna do kože. Vašemu otroku nudi najboljšo zaščito pred vstopom vode v oči ali ušesa. Ščitnik je lahek in prijaznega izgleda, da se bo vaš otrok zabaval pri nošenju.

Uporaba:
1. Ščitnik nastavite na primeren obseg z zapenjanjem nastavljivih gumbov.
2. Ščitnik navlecite preko lasišča od zgoraj navzdol do višine zgornjega roba ušes. Celoten otrokov uhelj naj bo pod ščitnikom.
3. Preverite, da s ščitnikom ne priščipnete oziroma stisnete las ob kožo.
4. Preverite, ali so vsi lasje na zgornji strani ščitnika.
5. Lasišče umijte in šamponirajte kot ponavadi, ščitnik bo onemogočil iztekanje vode in šampona v otrokove oči, nos, usta in ušesa.
6. Ščitnik je uporaben tudi pri striženju las, saj preprečuje, da bi odstriženi lasje padali na otrokov obraz ali v oči in ga dražili.
7. Po uporabi sprati z vodo in posušiti.
8. Izogibajte se stiku ščitnika z zelo vročimi predmeti.

Prednosti:
- Nič več joka, kričanja in pekočih oči med umivanjem las
- Šampon in voda ne bosta več zalivala oči in obraza.
- Otroku ni več potrebno zatiskati oči med umivanjem las. Tako umivanje postane še bolj zanimivo in zabavno.
- Otroči bodo vzljubili umivanje las, prav tako pa šampon ne bo več grozna izkušnja.
- Ultra-mehak, elastičen in okolju prijazen material.
- Udoben in prilagodljiv material omogoča dolgotrajno uporabo.
- Varen in uporaben. Primeren za uporabo doma ali na potovanju.

Lastnosti:
- Primerno za otroke od 4 mesecev do 7 let
- Barva: rumena
- Material: Mehka EVA pena
- Za obseg otroške glavice: 37-44 cm (prilagodljiv in elastičen material)
- Teža: 24g
- Primeren za uporabo doma ali na potovanju

Ponudba je del kategorij: Igrače in izdelki za otroke |

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 8
-50%
Rezerviranih 6

Organizator za do 6 parov čevljev

Poskrbite, da boste vedno našli želen par čevljev, hkrati pa obutev zaščitite pred praskami in poškodbami, ki lahko nastanejo v neorganizirani omari!

-52%
Rezerviranih 96

Shranite vaše spomine v fotoknjigi A4 formata!

Podarite knjigo spominov vašim najbližjim!

-50%
Rezerviranih 2
NOVO

Fotoknjiga s trdimi platnicami

Shranite dragocene spomine! Odlična ideja za darilo!

-50%
Rezerviranih 3
NOVO

Električni odganjalnik mrčesa

Naprava od trenutka, ko jo vklopite v električno omrežje oddaja ultrazvočne frekvence s katerimi odganja neželene insekte!

-75%
Rezerviranih 4
NOVO

Unikatni obesek iz meteorita

Popolno darilo za rojstni dan ali katero koli drugo priložnost, saj nikjer na svetu ne boste našli popolnoma identičnega!