Več znanja! - 50 % na vadnico Znam za več, založbe Rokus Klett! Izbirate lahko med 7 različnimi vadnicami! Zbirka je namenjena izboljšanju učnega uspeha, pripravi na preizkuse, utrjevanju znanja ter lažjemu in hitrejšemu učenju!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

založba Rokus Klett
založba Rokus Klett
založba Rokus Klett
3,43€
    Kupi kupon
Vrednost:
6,85 €
-50%
Prihranek:
3,42 €
 
 

Zbirka Znam za več je namenjena izboljšanju učnega uspeha, pripravi na preizkuse, utrjevanju znanja ter lažjemu in hitrejšemu učenju.

Zgradba posameznih poglavij temelji na najsodobnejšem pristopu k samostojnemu učenju: novo snov predstavlja uvodno besedilo, sledijo nazorne razlage z napotki za hitro učenje in vaje z rešitvami, ki omogočajo učinkovito utrjevanje. Doseženi napredek pokaže točkovan preizkus na koncu vsakega poglavja.

NPZ slo 6+
Zbirka preizkusov za pripravo na nacionalno preverjanje znanja 

10 preizkusov • 24 besedil • 88 strani 

Reševanje preizkusov učencem pomaga utrjevati znanje slovenščine in jih čim bolje pripraviti na nacionalno preverjanje znanja na koncu 6. razreda. Preizkusi so zasnovani podobno kot na nacionalnem preverjanju znanja. Vsak preizkus je sestavljen iz dveh delov: v prvem delu so naloge, ki se navezujejo na neumetnostno izhodiščno besedilo, v drugem delu pa naloge, ki se navezujejo na umetnostno izhodiščno besedilo. Izhodiščna besedila so zbrana v posebnem snopiču, ki je priložen zbirki. 

V rešitvah na koncu zbirke lahko učenci preverijo pravilnost svojih odgovorov in si dodelijo ustrezno število točk, ki so predvidene za posamezno nalogo.

NPZ MAT 9+
Zbirka Znam za več je namenjena izboljšanju učnega uspeha, pripravi na preizkuse, utrjevanju znanja ter lažjemu in hitrejšemu učenju pri posameznih predmetih v osnovni šoli. Knjige 9+ pa so zasnovane posebej za pripravo na zaključno preverjanje znanja. 

Knjiga vsebuje 10 točkovanih preizkusov znanja iz matematike, ki so na las podobni tistim pravim “ekstercem”. Naloge zajemajo celotno snov osnovnošolske matematike, kot to predvideva katalog znanja za zaključno preverjanje znanja. Na koncu knjige so rešitve vseh nalog z natančno razdelanim točkovnikom, kjer lahko učenec sproti preverja svoje znanje in napredek.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-52%
Rezerviranih 854

Pokončen koledar A3 s slikami po vašem izboru (13 listov)

Izvirno darilo! Naj se novo leto začne s prav posebnim koledarjem!

-52%
Rezerviranih 20

Glukozamin kapsule (2 paketa po 60 kapsul)

Odlično prehransko dopolnilo! Poštnina je brezplačna!

-50%
Rezerviranih 39

Fotoknjiga s trdimi platnicami

Shranite dragocene spomine! Odlična ideja za darilo!

-71%
Rezerviranih 14
NOVO

Zobna prha Power Floss

Nov način vzdrževanja zobne higiene za otroke in odrasle!

-67%
Rezerviranih 5
NOVO

Priročni grelnik prostora

Naj bo vaše stanovanje tudi v hladnih dneh prijetno toplo in udobno!

-63%
Rezerviranih 3