-50% na vakumsko pištolo za fugiranje kamna in plošč s 4 nastavki in ergonomsko oblikovanim ročajem za udobno uporabo! Poštnina je brezplačna!

Uporaben pripomoček!

19,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
39,99 €
-50%
Prihranek:
20,00 €
 
 

Vakumska pištola za fugiranje kamna in plošč + 4 nastavki

Vakumska pištola za fugiranje kamna in plošč, ki je idealna za natančno in enostavno fugiranje. Opremljena z zmogljivim vakuumskim sistemom, ki omogoča enostavno in hitro nanašanje fugirne mase. Z 850 ml posodo in 4 različnimi nastavki je idealna za različne aplikacije, ključno s fugiranjem kamna in plošč. Ergonomsko oblikovan ročajem za udobno in varno uporabo.

4 NASTAVKI – priložene so 4 vrste ožemalnih šob. Vsak ima drugačno velikost: pravokotnik: 57 x 16 mm, pravokotnik: 38 x 14 mm, krog: 12 mm in krog: 20 mm. Enostavna namestitev.

DVOJNI GUMIJASTI BAT S TESNILOM: črpalka uporablja dvojni gumijasti bat s tesnilom iz filca, ki je prilagojen za stiskanje večjih količin gostih mas.

ZA RAZLIČNE VRSTE MAS – odlično za: cement, malta, lepilo za ploščice, bitumen ali tesnilne mase.
UPORABA: za učinkovito zapolnjevanje rež npr. pri prečkanju poti iz kamnitih plošč ali zidov in drugih kamnitih konstrukcij, pri zidanju, montaži vrat, tesnjenju, fugiranju, lepljenju in številnih drugih gradbenih delih.

SPECIFIKACIJE
črna barva
material: ABS + nerjaveče jeklo + guma + filc
število šob 4
bat: guma
prostornina: 850 ml
dimenzije: 60 x 14 cm
teža: 0,465 kg
teža v paketu: 0,717 kg
črpalka
4 konice – šobe
5 gumica

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena

Set 24 akrilnih flomastrov Acrylic markers

Idealno za barvanje kamenčkov na plaži ali druge ustvarjalne urice!

-74%
NOVO

Profesionalni serum ProLash za rast trepalnic in obrvi

Si želite daljše, močnejše, gostejše trepalnice, ki bodo ustavljale promet? Preizkusite vrhunski profesionalni serum za naravno rast trepalnic, ki že v nekaj tednih opazno podaljša in zgosti trepalnice!