Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena

Modno ženska zimska kapa Ponytail

Odlična kombinacija za vaš stil tudi pozimi!

-57%

SUPER CENA za mini prenosni sesalnik Handclean z različnimi nastavki: krtača + nastavek s ploskim grlom + nastavek z ozkim grlom! Poštnina je brezplačna!

Prenosni sesalnik omogoča čiščenje vseh težko dostopnih mest. Vsebuje različne nastavke, tako da lahko očistite vso umazanijo na različnih površinah.

19,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Omogoča čiščenje vseh težko dostopnih predelov:
Mini sesalnik je imeniten za globoko čiščenje, saj ima veliko nastavkov, ki ti omogočijo čiščenje različnih površin. Te praktični nastavki vam bodo omogočili čiščenje težko dostopnih mest. Njegov preprost dizajn omogoča dostop da vseh predelov.

Brezžični sesalnik preprostega dizajna:
Vgrajeno ima litijevo baterijo za polnenje, ki lahko deluje neprekinjeno dovolj dolgo časa, polnjenje pa traja 3-4 ure. Priložen je tudi polnilni kabel USB, ki ga lahko povežete in polnite preko mobilnega napajalnika, prenosnega računalnika, USB polnilnika v avtomobilu in tudi drugje.

Pralen in večkrat uporaben filter:
Filter, ki ga vsebuje ročni sesalnik je pralen, zato ga lahko vedno znova uporabite. Vase ujame ves prah in umazanijo in tako preprečuje zamašitev sesalnika. Filter vzemite iz sesalnika, ga oprite z vodo, posušite in je že kot nov, pripravljen za nadaljno uporabo.

Visoka sesalna moč:
Njegova sesalna moč je dovolj velika, da pobere vse ostanke hrane, prašne delce in dlake hišnih ljubljenčkov v trenutku. Uporabite ga lahko za čiščenje avta, elektronskih naprav, sesalnik za pohištvo, dlake hišnih ljubljenčkov, pisarniških miz in tako dalje.

Navodila za uporabo:
Napolnite sesalnik tako, da ga vključite v avtomobilsko vtičnico za vžigalnik ali v adapter za telefon z USB vhodom. Polnjenje traja 3-4 ure, nato ga laho neprekinjeno porabljate brezžično Vklopite stikalo (rdeč gumb)
Izdelek je namenjen tako suhemu kot mokremu sesanju. V primeru mokrega sesanja pazite, da pravočasno izpraznite posodo s tekočino. Posodo za prah odprete tako, da z eno roko primete ročaj sesalnika, z drugo pa posodo in zavrtite v smeri urinega kazalca.

SPECIFIKACIJE:
Polnjenje: USB kabel, 3-4 ure
Nastavki: 1x krtača, 1x nastavek s ploskim grlom, 1x nastavek z ozkim grlom
Vakuumsko sesanje 13000 (mbar)
Neprekinjen čas sesanja: 45min
Nastavitve: mokra in suha
Filter: za večkratno uporabo
Velikost: 17cm * 7cm * 16cm
Napetost: 8.4/12 (V)
Nazivna vhodna moč 150 (W)
Nazivna hitrost 41000 (r/min)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena

Set 24 akrilnih flomastrov Acrylic markers

Idealno za barvanje kamenčkov na plaži ali druge ustvarjalne urice!

-74%
NOVO

Profesionalni serum ProLash za rast trepalnic in obrvi

Si želite daljše, močnejše, gostejše trepalnice, ki bodo ustavljale promet? Preizkusite vrhunski profesionalni serum za naravno rast trepalnic, ki že v nekaj tednih opazno podaljša in zgosti trepalnice!