Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-60%

Žica za čiščenje odtokov – Snakey

Inovativen dizajn z zobmi kače iz nerjavečega jekla ter priročnim ročajem!

-68%

Varilec plastike – Weldy

Naprava za varjenje plastike vam omogoča učinkovito popravilo večine sodobnih izdelkov iz plastike, kot so avtomobilski odbijači, žarometi, pohištveni deli in ostali predmeti.!

Neskončna ustvarjalnost! -60% na čarobna vodna pisala: 12 akvarelnih pisal različnih barv + žlica! Poštnina je brezplačna!

Pisala za vse vrste površin!

9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
24,90 €
-60%
Prihranek:
15,00 €
 
 

Naj vaši otroci veselo razvijajo svojo ustvarjalnost in spretnosti! S temi čarobnimi vodnimi pisali se bodo zelo zabavali! Ustvarijo lahko vse kar si želijo, vse kar morajo narediti je nekaj narisati na žlico in jo potopiti v vodo.

Pisala za vse vrste površin:
Ko odprete čarobno akvarelno pisalo in nekaj naslikate na gladko površino, je potrebno risbo enakomerno zapolniti, mirovati mora 5-10 sekund, da se naslikano posuši. Nato počasi postavite površino na katero ste slikali v vodo in počasi ter nežno stresate, da se pobarvano odlepi. Pisalo je primerno za vse gladke površine kot so steklo, keramika, plastični izdelki, les, bela tabla, papir itd.

Široka uporaba: 
Barvito čarobno pero je za slikanje na tablo, slikanje z vodo in na katerekoli različne površine. Primerni so za otroške grafite na papirju, za pisanje in risanje na predavanjih v razredu, uporabni so tudi za pisarniške sestanke. S temi pisali si ustvarijo neskončne možnosti za ustvarjalnost, saj lahko izrišejo vse vrste majhnih rib, želve, delfine, rožice, metulje in še več, ki jih na koncu spustijo plavati na vodo.

Neskončna ustvarjalnost: 
Čarobno pisalo za slikanje z vodo spodbuja otroško radovednost in jim omogoča uporabo domišljije in praktičnih spretnosti, starši pa lahko vedno ustvarjajo s svojimi otroci, da izkusijo zabavno izdelovanje in veselje do ročnega dela. Primerno je za vse otroke starejše od treh let, izboljša otrokovo zaznavanje barv, lažje spodbudi otrokovo praktično željo, gojiti koncentracijo in njihovo ustvarjalnost.

Varno za uporabo: 
Pisalo se hitro suši in gladko piše, brez puščanja črnila. Črnilo na vodni osnovi se enostavno obriše s krpo in ne pušča sledi. Vsebuje certificirano nestrupeče črnilo in posebno formulo z nizkim vonjem in je neškodljivo za človeško telo.

LASTNOSTI IZDELKA
Paket vsebuje: 12 akvarelnih pisal različnih barv in 1 žlica
Velikost: 14,5 x 12,5 x 1,3 cm
Ni primerno za otroke mlajše od 3 let

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-64%

Magnetna tabla briši-piši in paket osnovne opreme za uporabo

Odlična izbira za opomnike, družinska sporočila ali otroško igro in ustvarjanje!

-69%

Komplet kondomov Durex in Pasante (50 kosov)

V tej ponudbi lahko izberete tudi komplet 40 kondomov Anatomic/London/Basic/Strawbery/Ultra Thin za 14,90 €!

-50%
NOVO

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-60%
-50%
NOVO

BugHunt solarna svetilka, ki odganja komarje (2 kosa)

Odganjalec komarjev in svetilka v enem izdelku!