-60% na čarobni komplet za risanje s flomastri Magicpens, ki vključuje 12 akvarelinih flomastrov v različnih barvah in 1 žlico! Poštnina je brezplačna!

Naj vaši otroci veselo razvijajo svojo ustvarjalnost in spretnosti!

9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
24,90 €
-60%
Prihranek:
15,00 €
 
 

Pisala za vse vrste površin:
Ko odprete čarobno akvarelno pisalo in nekaj naslikate na gladko površino, je potrebno risbo enakomerno zapolniti, mirovati mora 5-10 sekund, da se naslikano posuši. Nato počasi postavite površino na katero ste slikali v vodo in počasi ter nežno stresate, da se pobarvano odlepi. Pisalo je primerno za vse gladke površine kot so steklo, keramika, plastični izdelki, les, bela tabla, papir itd.

Široka uporaba: 
Barvito čarobno pero je primerno za risanje in pisanje na tablo, steklo, keramiko in ostale gledke površine. Flomastri so primerni za otroške grafite na papirju, za pisanje in risanje pri pouku, uporabni pa so tudi za pisarniške sestanke. S temi pisali si ustvarijo neskončne možnosti za ustvarjalnost, saj lahko izrišejo vse vrste majhnih rib, želve, delfine, rožice, metulje in še več, ki jih na koncu spustijo plavati na vodo.

Neskončna ustvarjalnost: 
Čarobno pisalo za slikanje z vodo spodbuja otroško radovednost in jim omogoča uporabo domišljije in praktičnih spretnosti, starši pa lahko vedno ustvarjajo s svojimi otroci, da izkusijo zabavno izdelovanje in veselje do ročnega dela. Primerno je za vse otroke starejše od treh let, izboljša otrokovo zaznavanje barv in spodbuja njihovo ustvarjalnost.

Varno za uporabo: 
Pisalo se hitro suši in gladko piše, brez puščanja barve. Barve na vodni osnovi se enostavno obriše s krpo in ne puščajo sledi. Vsebuje certificirano nestrupene barve s posebno formulo z manj vonja.

Paket vsebuje:
- 12 akvarelnih pisal različnih barv
- 1 žlica

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-58%

Masažer Shiatsu Pro Massaki 24 W

Zagotovite si sprostitev in boljše počutje kar v udobju doma ali celo na poti!

-52%

Super paket 3 izvodov križank BUM & KRIŽKO iz leta 2023

Trojna poslastica za ljubitelje kakovostne zabave in sprostitve! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-70%

Raztegljiva prevleka za stol

Preprost in eleganten način za zaščito vaših stolov!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena