Vaša pomožna kuharica! - 54 % na avtomatsko robotsko kuhalnico, je vodotesna temeljito premeša vse, tudi čisto na dnu posode in se ne more zažgati! Poštnina je brezplačna.

Čiščenje je preprosto, primerno je tudi za pomivalni stroj

18,30€
    Kupi kupon
Vrednost:
39,90 €
-54%
Prihranek:
21,60 €
 
 

Z robotsko kuhalnico do hitreje opravljenih kuhinjskih opravil! Se vam zdi, da imate premalo rok za pomoč pri kuhi? Čeprav bi vam radi pomagali pri ustvarjanju kulinaričnih dobrot, imamo za vas idealno rešitev - robotsko kuhalnico.

S  to nepogrešljivo inovacijo bodo kuhinjska opravila lažja in enostavnejša.
Kuhinjski pripomoček vam omogoča, da mešate hrano med pripravo tako, da je dejansko sploh ne rabite mešati.
Vododporna
Robotska kuhalnica s svojimi specialno oblikovanimi nogicami premeša vsak kvadratni centimeter dna v loncu ali ponvi, hrana pa je temeljito premešana in se med pripravo ne more zažgati. Tako se bo vaša juha, omaka, ali katera koli specialiteta, mešala kar sama, vaš par rok pa se bo lahko posvetil čemu drugemu. Ne razmišljajte več in si olajšajte vaše kuhanje z robotsko kuhalnico

Z Robotsko kuhalnico v kuhinji končno dobite še eno dodatno roko, tako da lahko delate dve stvari naenkrat. Robotska kuhalnica je oblikovana tako, da doseže vsak kotiček površine dna posode.
Silikonske lopatice postrgajo tudi robove, tako da se nič ne more prijeti in nič ne ostane nepremešano. Skrivnost se skriva v krožnem delovanju, ki zagotovi, da noben del dna posode ne ostane nedotaknjen. Motorček, ročke in lopatice so 100-odstotno vodotesni in to celo v vreli vodi.
Robotska kuhalnica pa deluje tudi pri temperaturi prek 300 stopinj Celzija. Zdaj se lahko mirno obrnete vstran od štedilnika, ne da bi se kaj zažgalo.
Robotska kuhalnica je idealna za pripravo omak, juh in enolončnic, odlična je za kuhanje fižola, grisa, polente, nepogrešljiva pri pripravi paradižnikove ali vinske omake. Ima dovolj moči, da meša masleno in celo sirovo omako.
Čiščenje je preprosto, primerno je tudi za pomivalni stroj.
Nov, inovativni izdelek. Kuhalnica je izdelana v skladu z vsemi standardi kakovosti.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-52%
Rezerviranih 14

MagicLamp, 2 v 1 dinamičen projektor in svetilka s 6 različnimi vzorci

Pretvori vaš dom v opazovalnico vesolja, zvezdnega neba, podmorskega sveta ali ustvarite popoln ambient za praznovanje ali romantiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
Rezerviranih 163

Personaliziran stenski koledar z vašimi fotografijami

Darilo, ki bo aktualno skozi vse leto! NOVOST - oblikovanje brez omejitev!

-50%
Rezerviranih 6
NOVO

Komplet kondomov Durex London (30 kosov)

Zanesljivi kondomi priznane blagovne znamke! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi drugo opcijo, preverite med dodatnimi možnostmi!

-52%
Rezerviranih 3
-65%
Rezerviranih 7
NOVO

Brezžični prenosni karaoke mikrofon

Mikrofon je lahek, majhen in priročen, tako da ga lahko vzamete s seboj kamor koli – na zabavo s prijatelji ali na prosto. Prav povsod bo prava sprostitvena atrakcija, posebej pri otrocih!