Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Mošćenička Draga, Hrvaška

JESEN! Oddih v hotelu Marina 4* z notranjim bazenom v Moščenićki Dragi!

Hotel se nahaja ob morju na Opatijski rivieri, nudi notranji bazen z ogrevano morsko vodo in je prijazen hišnim ljubljenčkom.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

JESEN! Oddih s polpenzionom v hotelu Istra 3* z notranjim bazenom v Opatiji!

Hotel Istra vam ponuja nepozabno dopustniško doživetje. Na voljo je notranji bazen z ogrevano morsko vodo. Hotel je prijazen hišnim ljubljenčkom.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

TERMINI DO 22.12.! V hotelu Heritage Imperial 4* v Opatiji s polpenzionom!

DODATNI POPUST!

Elegantni hotel je zgodovinski objekt iz leta 1885 in ponuja sproščen oddih v središču mesta nedaleč od znamenitega sprehajališča Lungomare.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

TERMINI DO 21.12.! S polpenzionom v hotelu Ambasador 5* v Opatiji z bazenom!

DODATNI POPUSTI!

Hotel se nahaja na osrednji lokaciji v bližini središča Opatije, leži nad lastnim kopališčem in sprehajališčem Lungomare, ki se razteza vzdolž 12-kilometrske obale. Vključena uporaba wellnessa.

Poletne počitnice za 2 osebi v hotelu Istra 3* v Opatiji: 1x nočitev s polpenzionom v standard 2+1 sobi + 1 otrok do 2,99. leta gratis + vključena pijača iz avtomata ob večerji + uporaba notranjega bazena + palice za nordijsko hojo!

DODATNI POPUST! Hotel Istra vam ponuja nepozabno dopustniško doživetje. Na voljo je hotelska plaža, v visoki sezoni se boste zabavali ob živi glasbi in animaciji. Hotel je prijazen hišnim ljubljenčkom.

Hotel Istra 3*, Opatija, Hrvaška
Hotel Istra 3*, Opatija, Hrvaška
Hotel Istra 3*, Opatija, Hrvaška
Hotel Istra 3*, Opatija, Hrvaška
Hotel Istra 3*, Opatija, Hrvaška
od 133,00€
    Kupi kupon

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 
 

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Hotel Istra 3* se nahaja vzdolž znanega 12-kilometerskega sprehajališča Lungomare. Hotel ima ima 5 nadstropij in 171 sob, svojo zasebno plažo ter notranji bazen. 

Standard dvoposteljna soba je velika približno 13-22 m2 in ima posteljo z dvema ležiščema. Na voljo je kopalnica s kadjo ali prho, sušilec za lase, internet, SAT TV, telefon, pisalna miza. Vse sobe so klimatizirane.

Na voljo je polpenzion v restavraciji hotela. Vključena je tudi pijača iz avtomata ob večerji (belo in črno vino, pivo, voda in sokovi).

Na voljo je hotelska plaža. 

Na voljo so aktivni programi, ki vključujejo jogo, pilates in nordijsko hojo. Glede na razpoložljivost so na voljo tudi palice za nordijsko hojo.

V poletnih mesecih je za zabavo odraslih priskrbljeno z živo glasbo večkrat na teden. Za zabavo najmlajših pa je posrkbljeno  v otroškem klubu Liri v hotelu Admiral.