Poletne počitnice za 2 osebi v hotelu Punat 4* na Krku: 1x nočitev s polpenzionom plus v Comfort 2+1 sobi + 1 otrok do 5,99. leta gratis + vključena pijača iz avtomatov ob obrokih + zunanjega bazena s tobogani + animacija za odrasle in otroke!

nižje cene le še do 31.3.! Odmaknite se od vrveža vsakdanjega življenja in se raje prepustite sladki ležernosti otoškega življenja. Tako boste lahko popolnoma uživali v posebnostih, ki vas obdajajo in odkrivali nove kraje.

hotel Punat 4* Falkensteiner, Krk
hotel Punat 4* Falkensteiner, Krk
hotel Punat 4* Falkensteiner, Krk
hotel Punat 4* Falkensteiner, Krk
hotel Punat 4* Falkensteiner, Krk
hotel Punat 4* Falkensteiner, Krk
od 109,60€
    Kupi kupon

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 
 

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Hotel Park Punat s 4*  se nahaja vzdolž 2 km promenade in je obdan s temnozelenimi borovci in je v neposredni bližini plaže. Na voljo je otroško igrišče in kavarna na terasi hotela.

Comfort dvoposteljna soba ima zakonsko posteljo z možnostjo 1 pomožnega ležišča, kopalnico s tušem, umivalnikom, sušilcem za lase, kozmetično ogledalo. Na voljo je omara, miza s stolom, miza za ličenje, SAT TV, telefon, veliko ogledalo, sef, copati, kopalni plašč. Vse sobe so klimatizirane in imajo detektor dima.

Na voljo je bogata ponudba samopostrežnega zajtrka in večerje. Uživate lahko v hrvaških dobrotah iz regije ter klasičnih italjanskih jedeh. Vključena pijača iz avotmatov med obroki. 

Z doplačilom je na voljo wellness ponudba kot so različni tretmaji obraza in telesa.

Na voljo je zunanji bazen s toboganom in otroški bazen. Ob bazenu so na voljo tudi ležalniki in snečniki, ki pa so na voljo glede na razpoložljivost.

Hotel je v nepsoredni bližini plaže. 

V hotelu je z doplačilom na voljo kolo s katerim lahko odkrivate otok. V kolikor ste planinskega duha, se odpravite tudi na planinarjenje, otok je primeren tudi za tekače. Z doplačilom so na voljo veslanje s kajakom, supanje, fitnes, pilates in joga ter ostale morske aktivnosti.

Na voljo je animacija za odrasle in otroke. Falky club bo poskrbel za zabavo najmlajši otrok, Teen club pa za zabavo najstnikov.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Mošćenička Draga, Hrvaška

POLETJE! Počitnice s polnim penzionom v hotelu Marina 4* v Mošćenički Dragi!

Hotel nudi zunanji bazen z območjem za sončenje, otroški zunanji bazen in vodno igrišče za otroke z vodnimi atrakcijami ter uporabo Spa relax zone.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

TERMINI 17.5.-21.9.! V Ad Turres Resortu 3* v Crikvenici s polpenzionom plus!

DODATNI POPUST!

Moderen Resort, obdan z zelenim rastlinjem, ponuja idealno kombinacijo za vsak dopust. Aktivni lahko najdejo svoje mesto na bližnjih športnih igriščih, za mirnejši oddih pa je v bližini velik zunanji bazen in plaža.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Dramalj, Crikvenica, Hrvaška

POLETJE! Počitnice s polpenzionom plus v paviljonih Kačjak 2* v Dramlju!

Paviljoni se nahajajo na čudovitem in mirnem polotoku, obdanem s sprehajališčem, so prava destinacija za ljubitelje nedotaknjene narave.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Poreč, Hrvaška

POLETJE! Počitnice s polpenzionom v hotelu Mediteran 3* v Poreču z bazenom!

Hotel je del Plava Resorta v Poreču. Pogled na cedrov in hrastov gozd obdaja smaragdno zeleni zaliv na južni strani.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Umag, Hrvaška

POLETJE! Družinske počitnice s polpenzionom v Residence Garden Istra 4* v Umagu!

Popoln za družine in idealen za ljubitelje kolesarjenja! Residence Garden Istra velja za enega izmed najboljših družinskih hotelov na Hrvaškem zaradi bogatega zunanjega kompleksa bazenov, otroškega igrišča ter animacije.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

POLETJE! Počitnice s polpenzionom v hotelu Lucija 3* v Portorožu z bazenom!

Gostom hotela je na voljo Metropol Pool Lounge z dvema zunanjima bazenoma. V hotelu so dobrodošli tudi vaši hišni ljubljenčki.