Poletne počitnice za 2 osebi v hotelu Donat 3* v Zadru: 1x nočitev s storitvijo all inclusive v Economy 2+1 sobi + 1 otrok do 5,99. leta gratis + pijača ob obrokih + animacija in mini klub + brezplačno parkirišče!

Hotel se nahaja ob kristalno čistem morju in čudoviti plaži, obkrožen pa je z borovci. Pijača je vključena ob obrokih.

hotel Donat 3* Falkensteiner, Zadar
hotel Donat 3* Falkensteiner, Zadar
hotel Donat 3* Falkensteiner, Zadar
hotel Donat 3* Falkensteiner, Zadar
od 77,40€
    Kupi kupon

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 
 

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Hotel Donat s 3 zvezdicami se nahaja ob kristalno čistem morju in čudoviti plaži. Je v sklopu letovišča Falkensteiner Borik, v velikem parku z borovci. Od centra mesta je oddaljen približno 3,5 km.

Economy dvposteljna soba je velika približno 18m2 in ima posteljo z 2 ležiščema ter kopalnico s tušem ali kadjo. Na voljo je telefon, SAT TV, klimatska naprava, ogrevanje.    

Na voljo je all inclusive ponduba z veliko hrvaških in mednarodnih kulinaričnih specialitet. Pijače so vključene ob obrokih. 

Z doplačilom je na voljo Spa & Fitness center v bližnjem Falkensteiner Club Funimation Borik 4*: kjer se lahko razvajate v finski savni, turški savni, kneipp terapiji, na vodnih posteljah. Na voljo je tudi soba za sprostitev. 

Z doplačilom je na voljo notranji bazen v Spa & Fitness centeru v bližnjem Falkensteiner Club Funimation Borik 4*.

Z doplačilom je na voljo je zunanji whirlpool s toplo vodo v Spa & Fitness centeru v bližnjem Falkensteiner Club Funimation Borik 4*.

Plaža je v neposredni bližini hotela.

Okolico lahko odkrijete s kolesom. V kolikor ste adrenalinskega duha, bo za vas primeren pustolovski park Asteria, ki ponuja različne aktivnosti na prostem, kot so zipline, plezanje in gorsko kolesarjenje.

Za zabavo najmlajših je poskrbljeno v Mini klubu Donat.