Poletne počitnice za 2 osebi v hotelu Ajda 4* Terme 3000: 1x nočitev s polpenzionom v economy sobi 2 + neomejeno kopanje v bazenih hotela + neomejeno kopanje v bazenih bazenskega kompleksa Terme 3000 + vstop v hotelske savne!

Oddih v največjem hotelu Term 3000. Termalni park Term 3000 ponuja termalne bazene v 2 nadstropjih in zunanje bazene ter adrenalinske tobogane. Na voljo je tudi hotelsko kopališče in 4 različne hotelske savne.

Hotel Ajda 4* Terme 3000, Moravske Toplice
Hotel Ajda 4* Terme 3000, Moravske Toplice
Hotel Ajda 4* Terme 3000, Moravske Toplice
Hotel Ajda 4* Terme 3000, Moravske Toplice
Hotel Ajda 4* Terme 3000, Moravske Toplice
Hotel Ajda 4* Terme 3000, Moravske Toplice
od 184,00€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,92€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Hotel Ajda 4* Terme 3000, Moravske Toplice
Poglej ponudbo
od 200,00 €
Super cena
Hotel Ajda 4* Terme 3000, Moravske Toplice
Poglej ponudbo
od 222,00 €
Super cena
Hotel Ajda 4* Terme 3000, Moravske Toplice
Poglej ponudbo
od 284,00 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
  • o potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 4 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervacije 3 ali manj dni pred prihodom so stroški sledeči: od 3. do 1. dneva pred prihodom 40 % končne cene, na dan prihoda ali v primeru neprihoda 100% končne cene. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: 18 €/dan/osebo za kosilo v restavraciji Ajda.
  • Obvezna doplačila na recepciji: 2 €/osebo/dan za turistično takso; 1 €/osebo za prijavnino.
  • Dodatne ugodnosti: 30% popust med vikendi in prazniki in 20% popust med tednom za igralno karto za golf (green fee).
  • Prijava od 14.00; odjava do 11.00.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz hotela.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.
  • Ponudba vsebuje: počitnice za poletje za 2 osebi v hotelu Ajda 4* Terme 3000: 1x nočitev s polpenzionom v economy dvoposteljni sobi brez pomožnega ležišča (maksimalna kapaciteta sobe: 2 odrasli osebi) + minimalno bivanje 2 zaporednih nočitev + neomejeno kopanje v bazenih hotela (na dan prihoda ali odhoda možnost koriščenja bazenov po predhodni najavi na recepciji) + neomejeno kopanje v bazenih bazenskega kompleksa Terme 3000 + brezplačna uporaba toboganov v bazenskem kompeksu Terme 3000 + vstop v hotelske savne (finska, turška, infra rdeča in laconium) + uporaba kopalnega plašča + jutranja gimnastika in vodna aerobika ob glasbi 2x dnevno, razen v nedeljo + brezplačno parkirišče + brezplačen wifi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.
Plačilo na obroke

Terme 3000 – Moravske Toplice: obilje dobrega! Pustite skrbi daleč za sabo in se potopite v vrelce črne termomineralne vode v hotelskih bazenih ali ogromnem vodnem parku. Podajte se na popotovanje okusov skozi lokalno kulinariko ali pustite svojem pogledu počivati na prekmurskih livadah golf igrišča. Čar Prekmurja v Termah 3000 – Moravske Toplice začutite z vsemi čuti!

Hotel Ajda živi zgodbo lokalnega žita, ki ga nosi v imenu. Tipično lokalno žito ajda gradi ponudbo hotela in spremlja goste na vsakem koraku – najdete ga v posteljnih vzglavnikih, kjer poskrbi za miren in globok spanec; v kulinariki, kjer bogati okus lokalnih in drugih jedi; pa tudi povsod v hotelu, kjer s svojo podobo vnaša občutek miline. Kakovostni štirizvezdični hotel s 157 sobami je največji hotel v Termah 3000. Pokriti prehodi ga povezujejo z drugimi deli Term 3000.

Economy dvoposteljna soba z balkonom in pogledom na park je velikosti okoli 24-26 m2, vsebuje francosko ležišče, kopalnico s tušem, pisalno mizo, enosed, sušilnik za lase, SAT-TV, direktno telefonsko linijo, Wi-fi, mini bar in sef. Sobe so klimatizirane.

Prenovljena hotelska restavracija Ajda ponuja bogat samopostrežni zajtrk in večerjo s prekmursko večerjo ob torkih. Ponujajo tako mednarodne kot domače prekmurske dobrote. Avtentična doživetja za goste v Hotelu Ajda ustvarjamo z vključevanjem zgodbe o ajdi, ki raste na prekmurskih poljih že več kot 500 let. Z doplačilom sta na voljo še Taverna in Aperitiv bar.

Gostom so na voljo hotelske savne (2 finski, 2 turški, 1 infrardeča in 1 laconium savna), v katere imajo prost vstop. Pričakujeta vas tudi dve počivalnici, ena za počivanje v objemu lesa in druga za počivanje v temi z ogrevanimi ležalniki in pritajeno svetlobo.
Ob doplačilu se lahko sproščate v medico-wellness centru Thermalium znotraj resorta Term 3000 z raznoliko ponudbo storitev kot so, masaže z zelišči s prekmurskih livad, ajurvedske masaže in številne druge, savne, kopel s črno termo-mineralno vodo, počivalnica s septarijami (več miljonov let stari kamni) in širok izbor lepotnih neg z lastno kozmetično linijo Blackaquatherm.

Notranje termalno kopališče hotela Ajda, je s prenovo postalo moderno, sveže, svetlo in kot tako gostom prijazen in uporaben prostor. Na voljo je 5 hotelskih bazenov: notranji termalni rekreacijski bazen, zunanji termalni rekreacijski bazen, notranji in zunanji bazen s črno termomineralno vodo in zunanji otroški bazen s toboganom globine med 25–60 cm. Ob bazenih je bar.

Terme 3000 – Moravske toplice so idealne za vse željne vodne zabave in brezskrbnih užitkov v 32 bazenih na več kot 5.200 m2 površine.
NOTRANJI BAZENI: Zabavate se lahko v notranjem prenovljenem delu termalnega parka Term 3000, ki ponuja termalne bazene v 2 nadstropjih, otroški bazen, dva tobogana z zvočnimi in vizualnimi efekti, jakuzzi, bazen z nefiltrirano črno termomineralno vodo in bosonogo pot. Znotraj termalnega parka se nahaja tudi restavracija.
ZUNANJI BAZENI: Termalni park Terme 3000 ponuja 3 zunanje bazene s termalno vodo in 11 bazenov s filtrirano termalno ali natur črno termomineralno vodo, otroški bazen, družinske in adrenalinske tobogane s posebnimi vodnimin efekti in skakalni bazen s skakalnico. Izpostaviti moramo Aqualoop, prvi tobogan s polnim obratom na svetu, ki je z 80 km na uro četrti najhitrejši tobogan v Evropi, in tobogan Kamikaza, s katerega se z 22 metrov spustite v prosti pad. Ob bazenu je tudi bar, kjer se lahko osvežite.

AKTIVNOSTI
Ob doplačilu je na voljo izposoja koles in drugih športnih pripomočkov, igrišče za tenis, košarko, odbojko, nogomet, rokomet, badminton in hokej, 117 km pohodniških poti, kolesarske poti, tečaj jahanja v bližini, trim steza, paintball v bližnjem parku in golf igrišče Livada, ki se ponaša z najdaljšo luknjo v Sloveniji.

Gostom so na voljo številne vadbe v vodi in na suhem, nordijska hoja, duhovna vadba, delavnice za otroke, jutranji sprehod in objemanje dreves ter plesni večeri v hotelu Ajda. Za najmlajše je zasnovan tudi otroški klub z veliko poudarka na gibanju, novo otroško igrišče za spodbujanje motorike in koordinacije ter travnik štrka Vikija z otroškimi igrali in peskovnikom.

Podrobnosti o ponudniku

Hotel Ajda 4* Terme 3000

Kranjčeva ulica 12
9226 Moravske Toplice
Slovenija


Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

POLETJE! Počitnice s polpenzionom v hotelu Lucija 3* v Portorožu z bazenom!

Gostom hotela je na voljo Metropol Pool Lounge z dvema zunanjima bazenoma. V hotelu so dobrodošli tudi vaši hišni ljubljenčki.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

POLETJE! Počitnice s polpenzionom v Resortu Amarin 4* z bazeni v Rovinju!

Resorti za družinski dopust v znamenju zabave in športnih pustolovščin s plažami in bazeni tik ob morju in z razgledom na Rovinj. Hišnim ljubljenčkom prijazno.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Orebić, Hrvaška

OD 17.5.-12.10! S storivijo all inclusive light v Casa Bellevue 4* v Orebiću!

Casa Bellevue leži v objemu borovcev in mediteranskega rastlinja, zato se boste tu počutili, kakor da počivate v čarobnem vrtu s pogledom na morje. Ta kraj je idealen, da se odklopite iz vsakodnevne rutine.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Umag, Hrvaška

POLETJE! Družinske počitnice s polpenzionom v Residence Garden Istra 4* v Umagu!

Popoln za družine in idealen za ljubitelje kolesarjenja! Residence Garden Istra velja za enega izmed najboljših družinskih hotelov na Hrvaškem zaradi bogatega zunanjega kompleksa bazenov, otroškega igrišča ter animacije.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Poreč, Hrvaška

POLETJE! Oddih s polpenzionom v hotelu Plavi 3* v Poreču s pijačo ob večerji!

DODATNI POPUST LE ŠE DO 1.4.!

Hotel je del poreškega Zelena Resorta. Ljubitelji kolesarjenja boste našli vse, kar potrebujete za kolesarsko avanturo po istrskem polotoku. Najlepše pa je, ko hotel napolni zlato-oranžna svetloba zahajajočega sonca.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Njivice, otok Krk, Hrvaška

TERMINI 17.5.-23.9.! V Aminess hotelu Veya 3* v Njivicah s polpenzionom!

Zgodovinski hotel tik ob morju in v bližini letališča ter Krškega mosta z veličastnim pogledom na celoten Kvarner. Vključena uporaba otroške igralnice, animacijski program za otroke in kopanje v otroških bazenih.