Poletne počitnice za 2 osebi v hotelu Ambasador 5* v Opatiji: 1x nočitev s polpenzionom v Superior 2+2 sobi + 1. otrok do 6,99. leta in 2. otrok do 2,99. leta gratis + uporaba zunanjega bazena z morsko vodo + uporaba Spa relax zone + uporaba fitnesa + na voljo so aktivni programi!

Hotel se nahaja na osrednji lokaciji v bližini središča Opatije, leži nad lastnim kopališčem in sprehajališčem Lungomare, ki se razteza vzdolž 12-kilometrske obale. Vključena uporaba wellnessa.

Hotel Ambasador*****, Opatija, poletne počitnice
Hotel Ambasador*****, Opatija, poletne počitnice
Hotel Ambasador*****, Opatija, poletne počitnice
Hotel Ambasador*****, Opatija, poletne počitnice
Hotel Ambasador*****, Opatija, poletne počitnice
Hotel Ambasador*****, Opatija, poletne počitnice
od 297,90€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,49€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. 
  • Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 8 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervacije 7 ali manj dni pred prihodom so stroški sledeči: od 7. do 1. dneva pred prihodom vrednost 3 nočitev aranžmaja, v primeru neprihoda ali predčasnega odhoda 100% končne cene. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Ugodnosti za otroke: brezplačno bivanje s polpenzionom za prvega otroka do 6,99. leta na pomožnem ležišču; brezplačno bivanje za otroka do 2,99. leta v postelji s starši; brezplačna otroška posteljica (na povpraševanje).
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: bivanje s polpenzionom za osebo nad 7 let na pomožnem ležišču z 15% popustom; 10% doplačilo v primeru krajšega bivanja od minimalnega števila nočitev bivanja (na povpraševanje).
  • Obvezna doplačila na recepciji: 2 €/osebo/dan za turistično takso v obdobju od 1.4.-30.9..
  • Možna doplačila na recepciji: 34 €/dan za hišnega ljubljenčka do 25 kg: posoda za hrano in blazina (potrebna najava ob rezervaciji); 20 €/dan za parkirišče v obdobju 1.4.-30.9.
  • Prijava od 15.00; odjava do 11.00.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz hotela.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Ponudba vsebuje: počitnice za poletje za 2 osebi v hotelu Ambasador 5* v Opatiji: 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi v superior dvoposteljni sobi z balkonom in pogledom na park z možnostjo 1 pomožnega ležišča (maksimalna kapaciteta sobe: 3 odrasle osebe in 1 otrok do 2,99. leta) + uporaba Spa relax zone: parna kopel, finska savna, turška kopel, mehka finska savna, ledena fontana, cona za sprostitev, ogrevani ležalniki, whirlpool za 7 oseb (glede na razpoložljivost) + uporaba zunanjega bazena z ogrevano morsko vodo + uporaba ležalnikov in senčnikov (glede na razpoložljivost) + uporaba fitnesa + palice za nordijsko hojo (glede na razpoložljivost) + polnilnica za električna vozila + aktivni programi, ki vključujejo pilates, jogo in body fit telovadbo (15.6.-15.9.) + živa glasba večkrat na teden (15.6.-15.9.) + mini klub za otroke od 4. do 12. leta (15.6.-15.9.) + brezplačen WiFi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.
Plačilo na obroke

Hotel Ambasador 5* se nahaja na osrednji lokaciji v bližini središča Opatije, leži nad lastnim kopališčem in sprehajališčem Lungomare, ki se razteza vzdolž 12-kilometrske obale. Hotel se ponaša s prostornimi in luksuzno opremljenimi 243 namestitvenimi enotami, ki ponujajo tradicionalno eleganco ter vrhunsko storitev. Hotel je prijazen kužkom.

Superior dvoposteljna soba z balkonom in pogledom na park, površine okoli 25 m2, vsebuje dve ločeni postelji, kopalnico s tušem ali kadjo, sušilec za lase, SAT-TV, telefon z direktno linijo, wi-fi, minibar in sef. Sobe so klimatizirane.

Hotelska restavracija Hortenzija ponuja bogat samopostrežni zajtrk in večerjo. Sredozemski in lokalni okusi so temelj jedilnika vrtne restavracije Hortenzija. Ob doplačilu lahko razvajate vaše brončice v a la carte restavraciji Cubo in prav tako lahko uživate v širokem izboru pijač in koktajlov v lobby baru Manhattan.

Razvajate se lahko v sprostitvenem templju Wellness & Spa z vrhunsko in široko ponudbo storitev kot so številne savne (finska savna, turška in parna kopel, mehka finska savna, ledena fontana), masažna kad, cona za sprostitev, ogrevani ležalniki, z doplačilom nudijo tudi masaže in kozmetične storitve. Spa center je s specifičnimi tretmaji in programi, posvečenimi elementu vode, zasnovan na konceptu obnove energije ter krepitve duše in telesa.

Na voljo je zunanji bazen z morsko vodo.

Hotel Ambasador ima lastno kopališče za hotelske goste. Hotel se hkrati nahaja v neposredni bližini peščene plaže Tomaševac. Ob plaži se lahko osvežite v številnih barih in slaščičarni.

V bližini hotela je na voljo nogometno, košarkaško in otroško igrišče. Vzolž obale se nahaja sprehajališče Lungomare, ki vas popelje kar do središča mesta. Hotel ponuja možnost izposoje nordijskih palic. Na plaži so na voljo tudi številni vodni športi, tobogani, trampolin, pedaline in igrišče za otroke.

Hotel ponuja številne dejavnosti za popestritev počitnic, tako za mlajše kot starejše. Vključuje programe, kot so pilates, telesna vadba, vzdrževanje kondicije, vodna aerobika, tematski sprehodi in nordijska hoja. Za najmlajše je zasnovan otroški Mini Club, ki ponuja različne ustvarjalne delavnice, tematske večere, igre na prostem, družabne igre, plesne večere in kino.

Podrobnosti o ponudniku

Hotel Ambasador 5*

Ulica Feliksa Peršića 5
51410 Opatija
Hrvaška

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Mošćenička Draga, Hrvaška

POLETJE! Počitnice s polnim penzionom v hotelu Marina 4* v Mošćenički Dragi!

Hotel nudi zunanji bazen z območjem za sončenje, otroški zunanji bazen in vodno igrišče za otroke z vodnimi atrakcijami ter uporabo Spa relax zone.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

TERMINI 17.5.-21.9.! V Ad Turres Resortu 3* v Crikvenici s polpenzionom plus!

DODATNI POPUST!

Moderen Resort, obdan z zelenim rastlinjem, ponuja idealno kombinacijo za vsak dopust. Aktivni lahko najdejo svoje mesto na bližnjih športnih igriščih, za mirnejši oddih pa je v bližini velik zunanji bazen in plaža.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Dramalj, Crikvenica, Hrvaška

POLETJE! Počitnice s polpenzionom plus v paviljonih Kačjak 2* v Dramlju!

Paviljoni se nahajajo na čudovitem in mirnem polotoku, obdanem s sprehajališčem, so prava destinacija za ljubitelje nedotaknjene narave.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Poreč, Hrvaška

POLETJE! Počitnice s polpenzionom v hotelu Mediteran 3* v Poreču z bazenom!

Hotel je del Plava Resorta v Poreču. Pogled na cedrov in hrastov gozd obdaja smaragdno zeleni zaliv na južni strani.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Umag, Hrvaška

POLETJE! Družinske počitnice s polpenzionom v Residence Garden Istra 4* v Umagu!

Popoln za družine in idealen za ljubitelje kolesarjenja! Residence Garden Istra velja za enega izmed najboljših družinskih hotelov na Hrvaškem zaradi bogatega zunanjega kompleksa bazenov, otroškega igrišča ter animacije.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

POLETJE! Počitnice s polpenzionom v hotelu Lucija 3* v Portorožu z bazenom!

Gostom hotela je na voljo Metropol Pool Lounge z dvema zunanjima bazenoma. V hotelu so dobrodošli tudi vaši hišni ljubljenčki.