Poletne počitnice za do 4 osebe v apartmajih Vila Barka 3* v Portorožu: 1x nočitev v apartmaju 2+2 z balkonom in pogledom na morje + prost vstop na plažo z zunanjim bazenom + animacija (v sezoni) + posteljnina + končno čiščenje + brezplačno parkiranje!

Apartmaji so oddaljeni le nekaj minut od središča mesta Portorož in v neposredni bližini morja. Gostje imajo prost vstop na plažo z zunanjim bazenom .

Apartmaji Vila Barka 3* Portorož, počitnice
Apartmaji Vila Barka 3* Portorož, počitnice
Apartmaji Vila Barka 3* Portorož, počitnice
Apartmaji Vila Barka 3* Portorož, počitnice
Apartmaji Vila Barka 3* Portorož, počitnice
Apartmaji Vila Barka 3* Portorož, počitnice
od 140,00€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,70€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. 
  • 15.9.-20.6.: Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 4 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervacije 3 ali manj dni pred prihodom ali v primeru neprihoda so stroški 100% končne cene.
  • 21.6.-14.9.: Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 15 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervacije 14 ali manj dni pred prihodom ali v primeru neprihoda so stroški 100% končne cene. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: 18 €/osebo nad 12 let/dan za večerjo; 10 €/otroka do 11,99. leta/dan za večerjo; 13 €/osebo nad 12 let/dan za zajtrk; 7 €/otroka do 11,99. leta/dan za zajtrk; 25 €/dan za hišnega ljubljenčka do 20 kg (na povpraševanje, potrebna najava ob rezervaciji); 7 €/dan za otroško posteljico (na povpraševanje).
  • Obvezna doplačila na recepciji: 2,50 €/osebo/dan za turistično takso; 2,50 €/dan za prijavnino.
  • Na povpraševanje: krajše bivanje od minimalnega števila nočitev bivanja.
  • Prijava od 15.00; odjava do 10.00.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz hotela.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Ponudba vsebuje: počitnice za poletje za do 4 osebe v apartmajih Vila Barka 3* v Portorožu: 1x nočitev v apartmaju z balkonom in pogledom na morje z 2 osnovnima in 2 pomožnima ležiščema (minimalna zasedednost: 2 osebi; maksimalna kapaciteta: 2 odrasli osebi in 2 otroka do 14,99. leta) + posteljnina (menjava 1x tedensko) in brisače (menjava 2x tedensko) + končno čiščenje + prost vstop na plažo z zunanjim bazenom (običajno obratuje od 15.6 do 15.9.) + animacija (julij in avgust) + brezplačno parkiranje na zunanjih parkiriščih + brezplačen wifi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.
Plačilo na obroke

Apartmaji Vila Barka 3* z 25 apartmaji, so del hotelskega naselja St. Bernardin, oddaljeni le nekaj minut od središča mesta Portorož in v neposredni bližini morja.

Standardni družinski apartma z balkonom in s pogledom na morje je velikosti okoli 39 m2 in vsebuje kuhinjo, zakonsko posteljo, zložljivi kavč ali pomožno ležišče, kopalnico s tušem, sušilec za lase, SAT TV, telefon in wi-fi. Sobe so klimatizirane.

Ob doplačilu lahko razvajate vaše brbončice na terasi restavracije Barka le korak od morja, v restavraciji Taverna Mediteran, ki slovi po okusnih italijanskih jedeh in v Mesečevi restavraciji ob nepozabnim sončnim zahodom.

Ob doplačilu se lahko razvajate v wellnessu Benedicta v hotelu Histrion, kjer se boste lahko sprehodili po poti miselnosti menihov reda Benedicta, ki vodi do občutka notranje popolnosti in zadovoljstva. Wellness ponuja številne savne (zeliščna, infrardeča, finska ali parna kopel), istrski hamam, solno sobo, širok izbor masaž in kozmetičnih storitev.

Gostom apartmajev je omogočen zunanji in na novo prenovljen bazen, na plaži. Vključuje plavalni bazen in atraktivna otroška igrala z vodnimi efekti.

V bližini je plaža, ki je travnata in betonska, na plaži se nahaja tudi bar, kjer si lahko privoščite različne napitke in prigrizke. V bližini se nahaja tudi portoroška peščena plaža kjer se nahajajo mnoge restavracije in lokali, kjer se lahko sproščate in uživate v slastnih kulinaričnih specialitetah.

Ob doplačilu je na voljo igrišče za odbojko na mivki, mini golf, igrišče za nogomet, teniški center (več vrst igrišč), kolesarnica in možnost izposoje koles ter Marina Portorož, ki ponuja najem plovil. Zabavate se lahko tudi ob številnih vodnih športih kot so smučanje na vodi, jadranje, surfanje, supanje, potapljanje in skok s padalom v neposredni bližini.

Bernardin resort ponuja bogat animacijski program skozi vse leto. Za vse tiste, ki si želijo aktivnih počitnic, je na voljo velik izbor različnih aktivnosti kot so vodna aerobika, pohod, nočni pohod (z baklami), nordijska hoja, duhovna vadba, kviz, bingo in plesni večeri. Za najmlajše se izvajajo številne delavnice, tekmovanja, iskanje skritega zaklada in mini disco.

Podrobnosti o ponudniku

Apartmaji Vila Barka 3*

Obala 2
6320 Portorož
Slovenija


Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Umag, Hrvaška

POLETJE! Počitnice s polpenzionom in pijačo v hotelu Umag 4* s 6 bazeni!

Hotel lociran samo nekaj korakov od plaže v hotelu Umag, kjer so storitve prilagojene kolesarjem, saj so v okolici številne kolesarske poti. Po aktivnostih se sprostite v bazenskem kompleksu ali wellnessu.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

POLETJE! Počitnice s polpenzionom v hotelu Lucija 3* v Portorožu z bazenom!

Gostom hotela je na voljo Metropol Pool Lounge z dvema zunanjima bazenoma. V hotelu so dobrodošli tudi vaši hišni ljubljenčki.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Rabac, Hrvaška

POLETJE! Počitnice s polpenzionom v hotelu Sanfior 4* na Rabcu z bazenom!

Hotel obdan s sredozemskim zelenjem leži ob sami obali in ima pogled na zaliv mesta Rabac. Na voljo je zunanji bazen z vodnimi efekti. Osvežite se lahko v Splash pool baru ob bazenu!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Mošćenička Draga, Hrvaška

POLETJE! Počitnice s polnim penzionom v hotelu Marina 4* v Mošćenički Dragi!

Hotel nudi zunanji bazen z območjem za sončenje, otroški zunanji bazen in vodno igrišče za otroke z vodnimi atrakcijami ter uporabo Spa relax zone.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 6
Brežice, Slovenija

POLETJE! Počitnice v mobilnih hiškah kampa Terme Village 5* Terme Čatež!

Odkrijte vodni raj na več kot 10.000 m2 zunanjih in 6.500 m2 notranjih površin z vodnimi atrakcijami. Vključeno končno čiščenje!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Umag, Hrvaška

POLETJE! Družinske počitnice s polpenzionom v Residence Garden Istra 4* v Umagu!

Popoln za družine in idealen za ljubitelje kolesarjenja! Residence Garden Istra velja za enega izmed najboljših družinskih hotelov na Hrvaškem zaradi bogatega zunanjega kompleksa bazenov, otroškega igrišča ter animacije.