Poletne počitnice za 2 osebi v hotelu Histrion 4* v Portorožu: 1x nočitev s polpenzionom v superior 2+1 sobi + gratis 1 otrok do 1,99 leta + prost vstop na plažo z zunanjim bazenom + brezplačno parkiranje na zunanjih parkiriščih!

Hotelska plaža nudi na novo prenovljen plavalni bazen in atraktivna otroška igrala z vodnimi efekti. Prenovljene so tudi sobe, ki pripoveduje zgodbo edinstvenih lepot in doživetij Istre.

Hotel Histrion 4* Portorož, morski oddih
Hotel Histrion 4* Portorož, morski oddih
Hotel Histrion 4* Portorož, morski oddih
Hotel Histrion 4* Portorož, morski oddih
Hotel Histrion 4* Portorož, morski oddih
Hotel Histrion 4* Portorož, morski oddih
od 208,00€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,04€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Hotel Histrion 4* Portorož, morski oddih
Poglej ponudbo
od 198,00 €
Super cena
Hotel Histrion 4* Portorož, morski oddih
Poglej ponudbo
od 346,00 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. 
  • 15.9.-20.6.: Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 4 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervacije 3 ali manj dni pred prihodom ali v primeru neprihoda so stroški 100% končne cene.
  • 21.6.-14.9.: Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 15 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervacije 14 ali manj dni pred prihodom ali v primeru neprihoda so stroški 100% končne cene. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Ugodnosti za otroke: brezplačno bivanje s polpenzionom za otroka do 1,99. leta v postelji s starši.
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: 7 €/dan za otroško posteljico (na povpraševanje); 25  €/dan za hišnega ljubljenčka  (na povpraševanje, potrebna najava ob rezervaciji)
  • Obvezna doplačila na recepciji: 2,50 €/osebo/dan za turistično takso; 2,50 €/dan za prijavnino.
  • Na povpraševanje: krajše bivanje od minimalnega števila nočitev bivanja.
  • Prijava od 15.00; odjava do 11.00.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz hotela.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Ponudba vsebuje: počitnice za poletje za 2 osebi v hotelu Histrion 4* v Portorožu: 1x nočitev s polpenzionom v superior istrski dvoposteljni sobi z balkonom in pogledom na marino brez pomožnega ležišča (maksimalna kapaciteta sobe: 2 odrasli osebi in 1 otrok do 1,99. leta) + prost vstop na plažo z zunanjim bazenom (običajno obratuje od 15.6 do 15.9.) + animacija v visoki sezoni (julij in avgust) + brezplačno parkiranje na zunanjih parkiriščih + brezplačen wifi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Prenovljen hotel Histrion 4* se nahaja med Portorožem in Piranom, kjer se razprostira letovišče St. Bernardin resort Portorož. Največji hotel na slovenski obali s kar 276 prenovljenimi sobami, ki je z vseh strani obkrožen z neskončno modrino morja, sredozemsko okolico in pripoveduje zgodbo edinstvenih lepot in doživetij Istre. Hotel Histrion je pridobil tudi znak specializacije hotela za kolesarje v kategoriji dveh koles. 

Superior dvoposteljna soba z balkonom in pogledom na pristanišče je velika okoli 19 m2 in vsebuje zakonsko posteljo ali dve ločeni ležišči, kopalnico s kadjo, SAT TV, telefon z direktno linijo, radio, mini bar, klimatsko napravo, pisalno mizo, sušilec za lase, paket za osebno higieno, sef, mini bar in storitev bujenja/budilka.

Hotelska restavracija Pristan ponuja bogat samopostrežni zajtrk in večerjo. Avtentična istrska kuhinja vas bo navdušila s svojo raznolikostjo, strastjo in skladnostjo okusov. Ob doplačilu lahko razvajate vaše brbončice na terasi restavracije Barka le korak od morja, v restavraciji Taverna Mediteran, ki slovi po okusnih italijanskih jedeh in v Mesečevi restavraciji ob nepozabnim sončnim zahodom. 

Ob doplačilu se lahko razvajate v wellnessu Benedicta kjer se boste lahko sprehodili po poti miselnosti menihov reda Benedicta, ki vodi do občutka notranje popolnosti in zadovoljstva. Wellness ponuja številne savne (zeliščna, infrardeča, finska ali parna kopel), istrski hamam, solno sobo, širok izbor masaž in kozmetičnih storitev. 

Gostom hotela je omogočen vstop v zunanji, na novo prenovljen bazen na plaži. Vključuje plavalni bazen in atraktivna otroška igrala z vodnimi efekti. Na voljo so tudi ležalniki in senčniki.

Hotelska plaža je travnata in betonska, na plaži se nahaja tudi bar, kjer si lahko privoščite različne napitke in prigrizke. V bližini se nahaja še portoroška peščena plaža, kjer se nahajajo mnoge restavracije in lokali, kjer se lahko sproščate in uživate v slastnih kulinaričnih specialitetah.

Ob doplačilu je na voljo igrišče za odbojko na mivki, mini golf, igrišče za nogomet, teniški center (več vrst igrišč), kolesarnica in možnost izposoje koles ter Marina Portorož, ki ponuja najem plovil. Zabavate se lahko tudi ob številnih vodnih športih kot so smučanje na vodi, jadranje, surfanje, supanje, potapljanje in skok s padalom v neposredni bližini.

Bernardin resort ponuja bogat animacijski program skozi vse leto. Za vse tiste, ki si želijo aktivnih počitnic, je na voljo velik izbor različnih aktivnosti kot so vodna aerobika, pohod, nočni pohod (z baklami), nordijska hoja, duhovna vadba, kviz, bingo in plesni večeri. Za najmlajše se izvajajo številne delavnice, tekmovanja, iskanje skritega zaklada in mini disco.

Podrobnosti o ponudniku

Hotel Histrion 4*

Obala 2
6320 Portorož
Slovenija


Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Umag, Hrvaška

POLETJE! Počitnice s polpenzionom in pijačo v hotelu Umag 4* s 6 bazeni!

Hotel lociran samo nekaj korakov od plaže v hotelu Umag, kjer so storitve prilagojene kolesarjem, saj so v okolici številne kolesarske poti. Po aktivnostih se sprostite v bazenskem kompleksu ali wellnessu.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

POLETJE! Počitnice s polpenzionom v hotelu Lucija 3* v Portorožu z bazenom!

Gostom hotela je na voljo Metropol Pool Lounge z dvema zunanjima bazenoma. V hotelu so dobrodošli tudi vaši hišni ljubljenčki.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Rabac, Hrvaška

POLETJE! Počitnice s polpenzionom v hotelu Sanfior 4* na Rabcu z bazenom!

Hotel obdan s sredozemskim zelenjem leži ob sami obali in ima pogled na zaliv mesta Rabac. Na voljo je zunanji bazen z vodnimi efekti. Osvežite se lahko v Splash pool baru ob bazenu!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Mošćenička Draga, Hrvaška

POLETJE! Počitnice s polnim penzionom v hotelu Marina 4* v Mošćenički Dragi!

Hotel nudi zunanji bazen z območjem za sončenje, otroški zunanji bazen in vodno igrišče za otroke z vodnimi atrakcijami ter uporabo Spa relax zone.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 6
Brežice, Slovenija

POLETJE! Počitnice v mobilnih hiškah kampa Terme Village 5* Terme Čatež!

Odkrijte vodni raj na več kot 10.000 m2 zunanjih in 6.500 m2 notranjih površin z vodnimi atrakcijami. Vključeno končno čiščenje!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Umag, Hrvaška

POLETJE! Družinske počitnice s polpenzionom v Residence Garden Istra 4* v Umagu!

Popoln za družine in idealen za ljubitelje kolesarjenja! Residence Garden Istra velja za enega izmed najboljših družinskih hotelov na Hrvaškem zaradi bogatega zunanjega kompleksa bazenov, otroškega igrišča ter animacije.